Czesć Kochane, mam nadzieje że się połapię w postach
Enya widzę Bidaku że ciągle pod górkę:-(, nie ma wyjścia , Ty musisz teraz wypoczywać, a maż wziąć się w garść i zająć codziennymi sprawami , tak jak mówisz przegłodzić skubańca- przecież jesc coś musi ;-)
a o dzisiaj u kogo masz wizyte bo się pogubiłam, w swojej ginki czy tego ginekologa , który twierdzi że pessar nie trzyma ?
Kaira, Aditka ucałujcie od cioci misiejka swoje Kruszyny
, Kaira a kiedy Liwka będzie mieć ten zabieg ?,
Aditka jakie prognozy? kiedy Piotruś będzie w domu ?
Agnieszko pamiętam że pytałaś o ten encorton,?, przepraszam , ale się trochę gubie , to Ty miałas podniesione komórki NK ?
czytałam historie dziewczyn, które z wysokimi nk, encorton brały już podczas starań.
Jedna z nich z 24% Nk, po trzech miesiącach brania encortonu 15mg , spadły do 13%.
A jerzakowa co mówiła w tym temacie ?
Katarina , ja interikuline ( czy jak tam to się nazywa) tez ma skopana, zresztą wygląda na to że kazda z nas te testy IMK i CBA ma rozjechane, szczerze, to mysle że u dziewczyn które nie roniły i maja dzieci, tez nie miały by idealnych tych wyników.
Malina oczywiście nie tłumaczył , o co w tym chodzi, jedynie że szczepionki to "naprawia", chociaż w moim przypadku jeszcze bardziej się wszystko rozjechało.
Jedyny ślad na temat interikuliny miałam od lekarza, gdzie robiłam inseminacje, stwierdził, że przy zaniżonej mogą być problemy z zajściem, a potem już na nic nie wpływa.
Alusiu jak tam samopoczucie ?, wiem jak uciekające miesiące mogą człowieka stresować, ja podejrzewam że u nas prędzej czy później by zaskoczyło, ale po tym wszystkim już miałam dość czekania , stąd ta inseminacja;-)
Może też pomyślicie ..
tak sobie pomyślałam , mam nadzieje że nie będziesz mieć mi za złe że z tym wyskakuje, ale jak byłam na tym IUI, w recepcji siedziała Dziewczyna, której maż miał nieprawidłowy kariotyp i im proponowali jakas najnowszą metodę z selekcją i badaniem plemników przed zapłodnieniem.. wiem że to bardzo droga sprawa, ale może warta poczytać, dla własnego spokoju ducha;-)
wiem że to robią w Invicie.
Pytałas o imię, póki co trochę boimy się jeszcze zapeszać.. moje leki niestety są żywe cały czas:-(
ale tak wstępnie myśleliśmy o Remigiuszu, Janie , Ignacym albo po moim Tacie Adaś ;-),
a Wam z tych które się podoba ??
No nasz dzidek chyba będzie wykapany Tatuś , który przypominam ma 202 m wzrostu
,
lekarz się śmiał że chyba rośnie koszykarz, bo nóżki konkretnie wyprzedzają resztę, ale ogólnie jest w porządku;-)
Alokin gdzie przepadłaś ????, Zulka gratuluje chłopaków,
jeszcze takie pytanko do Was, do kiedy macie brac steryd ?