A gdzież tam...imię - co dzień wymyslamy inne...ciuszki przebrałam po córci, wyprane, wyprasowane, kupiłam 4 pieluchy flanelowe i.....koniec :-)
@fondie - serdeczne gratulacje :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzież tam...imię - co dzień wymyslamy inne...ciuszki przebrałam po córci, wyprane, wyprasowane, kupiłam 4 pieluchy flanelowe i.....koniec :-)
3450 , 52 cm nawet clexane dostalam
@motylek1234 czuję się ok Dołeczek minął. No co, nowy cykl,nowe starania Ale szczere teraz dopiero rozumiem frustrację osób, które nie mogą się doczekać dwóch kresek przez pół roku...rok..itd. Ja tak nigdy nie miałam. Co chcieliśmy znowu działać-to ciąża była.Choć na krótko.No musisz być dobrze jestem dobrej myśli modlę się by było ok 6 idę na usg do swojego lekarza i musi mi zmierzyć szynkę bo nie może tak się skracac szybko :/
A na echo serduszka musze poczekać do 14 kwietnia kochane dzięki wam za wsparcie!:*
<3
Gabiś już nie możesz się doczekać swojego szczecia
Burczus a Ty jak dziś się czujesz ?
Dziewczyny która teraz z was testuje?
Trzymam kciuki za wasze starania jak i wizyty ciężarnych i starających!:*