reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie, czekamy cierpliwie, odezwij się jak będziesz na siłach, bo jak nie to będę cię szukała po oddziale :D A jak ktos mnie zapyta do kogo w odwiedziny, to powiem, ze do fondie i na pewno i wskażą :p

Dziewczyny, ile razy dziennie przyjmować asmag? Wizyta u gin dopiero za tydzień, ale chyba go już włączę. Dodam, ze nie mam zadnych kurczy ciała ani brzucha. Brzuch nie pobolewa. Jedynie odczuwam to nieznaczne drętwienie konczyn w nocy. Nie zaszkodzi on przy innych lekach i witaminach?

@kwiatuszek23, to super że rodzeństwo się lubi. A z oczkami juz dobrze?

Witam Was dziewczynki
Fondie trzymam kciuki za szybkie cięcie, czekam sweet focie małej
qrde paznokcie miętowe pamiętam ale to zleciało...;)

Dziewczyny melduje dzidzia żyje mam na echo serduszka nie wiem czemu 14 kwietnia prywatnie a tak ma 465gram na 21 tyg
Kontrola u lekarza do 2 tyg jak z kręgosłupem i nerkami bo słabo widać niestety..
frown.gif

No lozysko przodujace szyjka tylko 30mm a dwa tyg miałam 40mm
frown.gif

@asia669 Wasz maly wstydliwy chyba [emoji2]
Ale fajnie jeszcze chwilka i bedzie z Wami [emoji5]

@Motylek 1234 kciuki za wizyte,daj znac co sie dowiesz.

Do mnie powoli dociera ja czas szybko mija dopiero robilam test a tu 25tc [emoji5]
1490608043-aaaaaa.jpeg

Śliczny brzuszek. Oj, leci ten czas, leci.

Mój mały po wizycie usg, ma 2546g i jest w 49 centylu. Wszystko ok. Przepływy, łożysko sprawdzone. Mały jak zwykle twarzą do kręgosłupa i nie dał się podejrzeć, ale ładnie ćwiczył przepone, ćwiczył przed pierwszym oddechem [emoji2]

reklama
Do góry