reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala mała ja muszę powiedzieć ze po szczepieniach miałam spadki formy ale nie chorowałam ale fakt że od 2 miesiący codziennie pije sok z wyciskanej pół cytrynki i może to mnie chroni delikatnie spróbuj pewnie nie zaszkodzi a moze pomóc

Hej dziewczyny!
U mnie źle morfologia 8,6 musze iść do szpitala żelazo z tabletek nie chce mi się wchłaniac więc już nie ma sposobu i musze do szpitala tak się boje :(
Trzymam za was wszystkie kciuki!

Hej dziewczyny!
U mnie źle morfologia 8,6 musze iść do szpitala żelazo z tabletek nie chce mi się wchłaniac więc już nie ma sposobu i musze do szpitala tak się boje :(
Trzymam za was wszystkie kciuki!
@motylek1234 w szpitalu na pewno się Tobą dobrze zajmą:) tylko spokój Cię uratuje:)
A i wiesz co? w stopce masz jakieś głupotki. Masz tam napisane,że za tydzień zaczynasz starania:) Uaktualnij to w wolnej chwili:)
I dziewczyny,które nie maja stopek, to też ponawiam prośbę sprzed paru miesięcy- o uzupełnienie, wtedy lepiej odnosić się do waszych postów:) Nie trzeba szukać w historii ile poronień za Wami, jaka diagnoza, jakie leki:)

Hej [emoji8]
Czytam Was regularnie ale weny na podanie brak.
Ja juz po histero, gin juz byl, u mnie czysto. Nie wiem czy to dobrze bo jakbym miala np polipa to bym wiedziala ze to moglo byc przyczyna poronien.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry