reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny ja juz nie spie dziś mnie czeka wizyta w poradni genetycznej tak się boje:(
Burczus nie wszystko stracone kolejny cykl kolejna szansa musi teraz się udać na spokojnie kochana! :*
Fondie powodzenia! :)

reklama
Az sprawdzilam liste przyszlych Mamus [emoji5]
@asia669 Ty tez masz miec cc jesli dobrze pamietam? Masz juz termin ustalony?

Narazie mam zaświadczenie od okulisty. Wizyta u ginekologa za tydzień. Wtedy zadecyduje co robić i wypisze ewentualnie skierowanie na CC a z tym skierowaniem muszę udać się do szpitala, żeby zapisać się na wizytę kwalifikacyjną i spotkanie z anestezjologiem.

Dziś o 16.40 usg. Zobaczymy ile bąbel urósł i czy nadal obrażony na cały świat, czy jednak pokarze szanownego buziaka [emoji12].

@Motylek, trzymam kciuki za wizytę u genetyka.

@fondie, czekamy na obiecane foto :-)

@asia669 Wasz maly wstydliwy chyba [emoji2]
Ale fajnie jeszcze chwilka i bedzie z Wami [emoji5]

@Motylek 1234 kciuki za wizyte,daj znac co sie dowiesz.

Do mnie powoli dociera ja czas szybko mija dopiero robilam test a tu 25tc [emoji5]
1490608043-aaaaaa.jpeg

Witam się w ten słoneczny dzień [emoji1]

My dziś prawie cały dzień w mieście UĆ ;) jesteśmy na trzeciej dawce szczepionki :) oby to była ostatnia dawka :) za 3 tyg sprawdzamy i może zielone światło dostaniemy :D pogoda nastraja optymistycznie, na dodatek po drodze widzieliśmy bociany, więc to musi być dobry znak :)

@fondie kciuki [emoji110]

@fondie a rok temu siedziałyśmy u maliny na poczekalni w kolejce po pierwsze szczepienie. Ty z miętowymi paznokciami a ja w różowym szaliku - pamiętacie dziewczyny!?!? Ja wtedy miałam nikłe nadzieje na to że może mi się uda! A tu Ty już dziś będziesz miała swoje maleństwo a ja modlę się o to, za dwa m-ce!!! Czekamy wszyskie na wiadomości od Ciebie!!!!!
@motylek1234 wiem jaki to stres ale myśl pozytywnie, będzie dobrze!
@Liluli ale z Ciebie laska w tym 25 tyg. Jesteś troszkę za mną jamam dziś 29 t 3 dz. :-)
@asia669 a Ty jednak wolisz rodzić sn dalej!?
@czarna_mala doczekasz się i Ty kochana zielonego światła, kiedyś wyniki muszą w końcu być oki:-)

reklama
Do góry