reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny ja juz nie spie dziś mnie czeka wizyta w poradni genetycznej tak się boje:(
Burczus nie wszystko stracone kolejny cykl kolejna szansa musi teraz się udać na spokojnie kochana! :*
Fondie powodzenia! :)

reklama
Az sprawdzilam liste przyszlych Mamus [emoji5]
@asia669 Ty tez masz miec cc jesli dobrze pamietam? Masz juz termin ustalony?

Narazie mam zaświadczenie od okulisty. Wizyta u ginekologa za tydzień. Wtedy zadecyduje co robić i wypisze ewentualnie skierowanie na CC a z tym skierowaniem muszę udać się do szpitala, żeby zapisać się na wizytę kwalifikacyjną i spotkanie z anestezjologiem.

Dziś o 16.40 usg. Zobaczymy ile bąbel urósł i czy nadal obrażony na cały świat, czy jednak pokarze szanownego buziaka [emoji12].

@Motylek, trzymam kciuki za wizytę u genetyka.

@fondie, czekamy na obiecane foto :-)

@asia669 Wasz maly wstydliwy chyba [emoji2]
Ale fajnie jeszcze chwilka i bedzie z Wami [emoji5]

@Motylek 1234 kciuki za wizyte,daj znac co sie dowiesz.

Do mnie powoli dociera ja czas szybko mija dopiero robilam test a tu 25tc [emoji5]
1490608043-aaaaaa.jpeg

Witam się w ten słoneczny dzień [emoji1]

My dziś prawie cały dzień w mieście UĆ ;) jesteśmy na trzeciej dawce szczepionki :) oby to była ostatnia dawka :) za 3 tyg sprawdzamy i może zielone światło dostaniemy :D pogoda nastraja optymistycznie, na dodatek po drodze widzieliśmy bociany, więc to musi być dobry znak :)

@fondie kciuki [emoji110]

@fondie a rok temu siedziałyśmy u maliny na poczekalni w kolejce po pierwsze szczepienie. Ty z miętowymi paznokciami a ja w różowym szaliku - pamiętacie dziewczyny!?!? Ja wtedy miałam nikłe nadzieje na to że może mi się uda! A tu Ty już dziś będziesz miała swoje maleństwo a ja modlę się o to, za dwa m-ce!!! Czekamy wszyskie na wiadomości od Ciebie!!!!!
@motylek1234 wiem jaki to stres ale myśl pozytywnie, będzie dobrze!
@Liluli ale z Ciebie laska w tym 25 tyg. Jesteś troszkę za mną jamam dziś 29 t 3 dz. :-)
@asia669 a Ty jednak wolisz rodzić sn dalej!?
@czarna_mala doczekasz się i Ty kochana zielonego światła, kiedyś wyniki muszą w końcu być oki:-)

reklama
Do góry