reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 u mnie hmmm coś mnie gardło bolało tylko jeden dzień ale się ze stresowalam oprócz tego mam troszkę kiepski humor wiec nie mam siły i czasu czytać forum. Jakoś tak pod gorke ostatnio mamy. A co u ciebie?
@porzeczka leci kochana w stresie lekkim no ale cóż. A ty jak się czujesz?

reklama
Dziś mam spotkanie z Foczusia ktoś chce dołączyć :-).
Widziałaś te tłumy chętnych? :D która z was piekly uszy? :D
@susana gratulacje :-)
@fondie daj znać na kiedy masz cc!!
@bea25ta, @bertha i inne staraczki ja cały czas trzymam za was kciuki i wierzę, że wam się uda!!!
U mnie samopoczucie kiepskie, chociaż też byłam dziś na usg i wszystko na szczęście oki!
Tylko mam znowu inny problem-podobno nie mam wskazań do cc bo mała odwróciła się główką w dół, pessar trzyma jak należy, szyjka też oki a z powodu wieku nie robi się cc ( myślałan że chiciaż to mi pomoże!!!) no i teraz myślę jak to zrobić żeby jednak mieć cc!!!!! Nie boję się bólu tylko żeby z moją dziewuchą ;-) wszystko było oki!!!
A poza tym strasznie męczy mnie zgaga i brzuch robi się twardy jak chodzę ale to podobno nic groźnego!!
Avitka jeśli bardzo chcesz CC a twoj nie bedzie chcial to po prostu zmień lekarza i myśle że to pomóże na pewno :) uszy do góry, ważne żebyś ty dobrze się czuła z wyborem

@roxie123 dawaj co tam wyszło z tego "drogiego sexu" :)

@kas90 @agatush @Porzeczka1234 i wszystkie mniejsze i wieksze brzuszki
@mickey* @bea25ta @bertha i wszystkie mniej i bardziej bzykliwe
POZDRAWIAM "dawno mnie nie było ale czytam codziennie" :p

Avita - ja poprostu powiedzialam lekarzowi wprost ze chce cc i dlaczego. Lekarz mnie uswiadomil ze cc to operacja i jakie powiklania niesie. Ale powiedzial ze to moja dedyzja. Ze jesli pacjentka nue wspolpracuje przy porodzie sn to i tak g...no z tego bedzie. A najwazniejsze jest pozytywne nastawienie. Wiec nic na sile

Nie wiwm kiedy mam cc chyba sie tgo terminu niendocsekam wczoraj ktg dzis ktg i przeplywy rece opadaja.
Najlepsze jest to ze cora nie byla w przedszkolu miesiac bo tak chorowala ja razem znia wzielam da antybiotyki w ciazy indopiero wczoraj moglam powiedziec ze jestem zdrowa be zkaszlu gotow na cc a mojmaz wczoraj przyniosl.katarbia bol gardla i ja wlasnjensie przebudzilam z bolem gardla i katarem ja zwariuje 3antybiotyku brac nie bede ciekawe jak cora narazie spi ale wczoraj juz kichala. Masakra mala sienurodzi bedziemy kichac i prychac nad nia w sumie jak mnienchora do cc przyjma to ja nienwiem.nienmam juz sily do tych chorob :(

@Avita, mnie podobają się wszystkie z tych imion, ktore napisalas. Widzę, ze mamy ten sam gust co do imion. Do tej listy dodałabym jeszcze Marysię i... Kasię :D:p

@fondie, to zapytaj moze dzis lekarza jak z tym przeziębieniem.

JA po tygodniu obżarstwa straciłam całkiem apetyt, tylko sucharki bym jadła:p

Fondie - przy przyjeciu do szpitala mowisz ze bierzesz fraxi i w szpitalu Ci robia a na wyjsciu daja recepte. Ja tak mialam. Na wyjsciu dostalam recepte na czopki przeciebolowe, na eutyrox i na clexane. Bralam do 6ciu tyg po porodzie

kitki moj lekarz prowadzacy robi mi cc a on nie zleci mi fraxi bo uwaza ze po porodzie nie bierze sie juz. Mala sie nie rusza od rana wiec zjadlam pol tubki mleczka z tubki i dostala czkawki przynajmniej wiem ze zyje ja wariuje juz dziolszki mega

reklama
Liluli ma racje
Motylku
Lekarz zrobił ci usg , powiedział że dziecko sie rusza.Dlaczego twierdzisz że lekarz cie żle potraktował ???
Masz jeszcze troche czasu żeby poczuć ruchy
Dziecko może być ułożone pleckami do brzucha i wtedy tak nie kopie mocno
Sus, gratuluję wizyty i super, że córeczka.

Co do tego, że dzidziuś ułożony pleckami do brzucha i wtedy słabiej czuć ruchy, nie zgadzam się zupełnie. Mój stale odwrócony główką do kręgosłupa, bo obrażony na wszystkich [emoji12] a czasem jak walnie z pięści lub zapoda kopa pod żebro to się zwijam i nijak tego nie zauważyć.

Do góry