reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A jaki ma pomysł na zbicie aktywności u ciebie? Intralipid, czy co innego?

@susana gratulacje [emoji5]
Matulkaa ja acard odstawiłam bo nawet niechce myśleć ile mialam nk przed tym jak brałam ok20dni encortonu.dostałam intralipid będę mieć wlewy
Bertha niewiem c z y jest sens obstawiać acard na czas starań to raczej chodzi o długofalowe działanie acardu że aktywuje kom nk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Susana gratuluje dziewczynki [emoji2][emoji2]

Motylek ale ze jak zostalas potraktowana?!
Pisalas ze lekarz zrobil Ci usg i bylo ok.
Na ruchy masz jeszcze czas,najwazniejsze ze czujesz tetno. A nie mozesz podejsc jutro do swojego gina?

Susana gratuluje dziewczynki [emoji2][emoji2]

Motylek ale ze jak zostalas potraktowana?!
Pisalas ze lekarz zrobil Ci usg i bylo ok.
Na ruchy masz jeszcze czas,najwazniejsze ze czujesz tetno. A nie mozesz podejsc jutro do swojego gina?

Liluli ma racje
Motylku
Lekarz zrobił ci usg , powiedział że dziecko sie rusza.Dlaczego twierdzisz że lekarz cie żle potraktował ???
Masz jeszcze troche czasu żeby poczuć ruchy
Dziecko może być ułożone pleckami do brzucha i wtedy tak nie kopie mocno

@bentula ja poprostu nie czuje ruchów dziecka a mam detektor tetna płodu słyszę serce chyba nie znam się na tym...
Denerwuje się,bo nigdy nie czułam ruchów...
I dlatego teraz tak się wszystkiego boję:(
@Liluli tak zrobił usg i mówił dziecko się rusza żyje nie włączył serduszka mówił że to na tyle a mu mowie ze mam często twardy brzuch i skurcze nic na to nie powiedział ..dziewczyny jak opiszecie 1 ruchy dziecka?@susana gratuluję życzę bezproblemowej ciąży!:*
Kibicuje wam wszystkim! :***

@susana gratulacje :-)
@fondie daj znać na kiedy masz cc!!
@bea25ta, @bertha i inne staraczki ja cały czas trzymam za was kciuki i wierzę, że wam się uda!!!
U mnie samopoczucie kiepskie, chociaż też byłam dziś na usg i wszystko na szczęście oki!
Tylko mam znowu inny problem-podobno nie mam wskazań do cc bo mała odwróciła się główką w dół, pessar trzyma jak należy, szyjka też oki a z powodu wieku nie robi się cc ( myślałan że chiciaż to mi pomoże!!!) no i teraz myślę jak to zrobić żeby jednak mieć cc!!!!! Nie boję się bólu tylko żeby z moją dziewuchą ;-) wszystko było oki!!!
A poza tym strasznie męczy mnie zgaga i brzuch robi się twardy jak chodzę ale to podobno nic groźnego!!

Ha ha
A jajuż po wizycie !!!!!
Doktórka mnie w międzyczasie przyjęła bo ktoś zadzwonił że sie spóżni
Jest 15 t 5 d i dzidzia waży 136 gram:D
Wszystko jest ok
Ginka mówi że jest ; cytuje ;:dziewucha :p
@susana baardzo Ci kibicuję:) fajnie, że dziewuszka:) pomysły na imiona już są? Napisz jak chłopaki zareagowali:)

reklama
@susana no właśnie masz jakiś pomysł na imię może mi coś podpowiesz ;-)
Ja zawsze chciałam mieć Anie!! Ale kiedyś tam obiecałam synowi że to on wybierze i oprócz Ani jest jeszcze Ala i Julka, kiedyś jeszcze była Asia!!
A on się tak bardzo cieszy, że muszę dotrzymać słowa!!
@susana ja też długo mu nie mõwiłam że będzie miał rodzeństwo, dopiero po połówkowym usg, ale widziałam jego radość wtedy!!!

Do góry