matulkaa
Fanka BB :)
@motylek1234, będzie dobrze, lepiej sprawdzić niż się denerwować, szczególnie po naszych doświadczeniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plucz buzie woda utleniona ona na wszystko pomaga (jeśli dasz rade ) ja strasze? W życiu :*Motylku, daj koniecznie znać, czekamy na dobre wieści.
@nafoczka, Foczusiu nie strasz ;p mnie się afty porobiły w buzi. Czym mogę posmarować? Mam dentosept A, opinie sa podzielone czy mozna, bo etanol zawiera, ale 1 kropla moze nie zaszkodzi?
Wychodzi na to, że w ciąży z -7 poleciało na -8,75 w lewym oku [emoji20]@lamia78 mi brzuszek też twardnieje, ale raz, dwa razy dziennie.
@asia669 - dużą masz wadę wzroku?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
32 tc już.
To faktycznie spora wada. Nosisz soczewki czy okulary na codzien?Wychodzi na to, że w ciąży z -7 poleciało na -8,75 w lewym oku [emoji20]
Napisał, że wysoka krotkowzroczność i jakieś bruzdy wykrył na siatkówce.Motylek od razu mów ze ciąża zagrożona i papiery z poprzedniej weź. Powiedz ze ruchów nie czujesz. Może być tak że dziecko jest tak ułożone ze nie będziesz ich mocno czuła ale to muszą oni sprawdzić.
Asia a co dokładnie z oczami? Przynajmniej wiesz ze CC i na co się nastawiać. Będzie dobrze.
@Gabiś @lamia @Liluli tez mnie męczyła straszna zgaga aż laryngolog stwierdziła za gardło mam "opalone". Oprócz rozsądnego jedzenia nic nie poradzicie.
Jeszcze potem miałam skurcze łydek w nocy a na koniec zaparcia w każdym razie wszystko przed wami :* cudowny stan
@bertha, dzwoniłam do parens i pani powiedziała,że nie trzeba się umawiać. To było w lutym. Może się coś zmieniło. Warto na pewno zadzwonić i zapytać