reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny mam problem nie czuje ruchów a mam 20 tydzień ciąży wiem tyle ze tetno dziecka jest co robić jeszcze przeziębienie;(
Rano znów twardy brzuch i skurcz ale przeszłam się i przeszedl
Motylek od razu mów ze ciąża zagrożona i papiery z poprzedniej weź. Powiedz ze ruchów nie czujesz. Może być tak że dziecko jest tak ułożone ze nie będziesz ich mocno czuła ale to muszą oni sprawdzić.

Oj, współczuję Gabiś. Mnie czasem też męczy zgaga, ale wszystko zostaje w brzuszku. Za to przez dietę cukrzycowa moja waga od stycznia wcale nie rośnie.

Wczoraj byłam u okulisty i nie zezwala na poród SN. Ogólnie nieciekawie z moimi oczami [emoji20]

Asia a co dokładnie z oczami? Przynajmniej wiesz ze CC i na co się nastawiać. Będzie dobrze.

@Gabiś @lamia @Liluli tez mnie męczyła straszna zgaga aż laryngolog stwierdziła za gardło mam "opalone". Oprócz rozsądnego jedzenia nic nie poradzicie.
Jeszcze potem miałam skurcze łydek w nocy a na koniec zaparcia :D w każdym razie wszystko przed wami :* cudowny stan :p

Motylku, daj koniecznie znać, czekamy na dobre wieści.
@nafoczka, Foczusiu nie strasz ;p mnie się afty porobiły w buzi. Czym mogę posmarować? Mam dentosept A, opinie sa podzielone czy mozna, bo etanol zawiera, ale 1 kropla moze nie zaszkodzi?

reklama
Do góry