reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 Ty też masz ta siłę kochana!!! Każda z nas dopada taki czas refleksji... A strach nam towarzyszy nieustannie.... Tak już jest z nami - mamami Aniołków. Ale uwierz że i na Ciebie przyjdzie czas.... Już niedługo i w małej oczekiwanym momencie :-)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Pisze trochę mniej ostatnio bo u mnie w sumie bez większych zmian.... Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, czułam niepokój i strasznie marzyłam że jeszcze 2 tyg. Do kolejnego USG ... Po prostu martwię się co z naszym Maleństwem :-* dziś jest lepiej trochę, ale i tak chciałabym żeby czas przyspieszył ;-)

@nafoczka jak u Ciebie - w końcu wszyscy się wykurowali? Zdrowi jesteście?
@kas90 jak Twoje objawy i samopoczucie?
@fondi spokojnie wszystko będzie dobrze, za chwilę będziesz tulila swój cud w ramionach :-) Ciężarówki jak się czujecie?

Miłego dnia Kochane!!!
Dziękuję ze pytasz :) jak się nie skarze to znaczy ze ok :D chwalić nigdy nie należy :)
Młody teraz wstaje razem ze słońcem o tym tej, wyspany i uśmiechnięty kuka do mnie z łóżeczka i tylko ja potem chodzę zaspana :)
@agatush, poratujesz jakimis sposobami na mdlosci i zawroty glowy? Jestes na bieżąco i pewnie nie jednej rzeczy probowalas :D Zacznę od herbatki imbirowej
Kasiu mnie też wymioty a bardziej mdłości wymeczyly :) super niech ci dzidzia rośnie ♡

oczywiscie bylam na wizycie mala w 2 tyg przybrala 100gram wedlug mnie to malo wedlug lekarza moze byc zly pomiar wczenisej albo teraz ja sie juz martwie o nia a on ze tak wariuje ze napewno znia wszystko ok. Mialam miec cc wprzyslzym tyg ale narzie on ie widzi pospiechu bo nic sie nie dzieje jutro koncze 37tc. I boje sie o nia z kazdym dniem kazda chwila ta koncowka mnie dobija zwlaszcza ze acard odstawiony zostala tylko fraxi.

Obecnie wazy 2900 kurde wystarczy jej tyle niech wylazi.

Kas kiedy kolejna wizyta?
Fondie waga się nie martw. Wikus dzień przed porodem wazyl 2660 a urodził się 3110 wiec z tymi pomiarami to jest bardzo przypadkowo. Jeszcze moment i bedziecie razem :)
@Marthi @burczuś @bertha @bea25ta mega kciuki :)

@Porzeczka1234 co w planach?

@mickey* nie myśl tyle :D
@motylek1234 brzuch nie powinien twardniec. Jedz do gina lub na Ip

reklama
@kas90 wiesz śledzik to mój przysmak wieczorny nie moge bez nich żyć

@nafoczka dziś zaobserwowałam chyba mini nowe objawy na pewno kreci mi się w głowie jak tarłam dziś ogórki to smierdział mi czosnek i miałam mini mdłości bo napiłam się tej wody ps ogorki kiszone moje i bolą mnie lekko piersi tzn czuje ze je mam

Dziś na obiad ogórkowa pyszna jest i placki ziemniaczane ze śmietaną haha

@Motylek jedź do lekarza lepiej zapytać niż się zamartwiać

@asia669 piekny brzusio

Dziewczyny mocno kibicuję starajacym diagnozujacym się i a tym z brzuszkami szczęśliwego porodu

@nafoczka - nie dziękuję <3 ale do naszych starań jeszcze trochę... niejedna zdąży mnie wyprzedzić w tym temacie ;) Myślę, że min. do czerwca przeczekamy... niemniej jestem tu z Wami i za kazda trzymam mega kciuki!!! <3

@motylek1234 jedź do lekarza moja koleżanka, która jest w ciąży to 23 tyg miała twardy brzuch i skurcze. Pojechała do lekarza to doktor kazał jej leżeć i dostała zastrzyki przez 2 tyg i nospe. Teraz jest w 34 tyg i wypoczywa miała powtórkę zastrzyków bo znów miała twardy brzuch.

Dziewczyny czy podczas diagnostyki wasi mężowie/partnerzy badali nasienie? możecie polecić mi jakieś miejsce w Krakowie gdzie najlepiej się udać?

Dziewczyny czy podczas diagnostyki wasi mężowie/partnerzy badali nasienie? możecie polecić mi jakieś miejsce w Krakowie gdzie najlepiej się udać?

My badaliśmy. I jutro tez powtarzamy. Akurat w Krakowie - w klinice Parens.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

My badaliśmy. I jutro tez powtarzamy. Akurat w Krakowie - w klinice Parens.

a wiesz może czy można tam wykonać samo badanie czy trzeba się zapisać na jakieś kontrole najpierw?

a wiesz może czy można tam wykonać samo badanie czy trzeba się zapisać na jakieś kontrole najpierw?

Nie wiem tego akurat ale mysle ze można iść na samo badanie. My np robiliśmy samo badanie nasienia w klinice we Wro bez żadnych wizyt. Takze nie sadze zeby tu było inaczej.

reklama
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę przysmaków...ogórkowa mogłam jeść co dzień, śledzie również...
A teraz nie jem prawie nic, mam mega zgage i wymiotuje wieczorami, ledwo żyję, już sama nie wiem co jeść żeby zatrzymało się w żołądku...
@kas90 mnie też mdlilo i mdli gdy jestem glodna, starałam się jeść mało ale często.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry