Dziękuję ze pytasz jak się nie skarze to znaczy ze ok chwalić nigdy nie należy@Ilis91 Ty też masz ta siłę kochana!!! Każda z nas dopada taki czas refleksji... A strach nam towarzyszy nieustannie.... Tak już jest z nami - mamami Aniołków. Ale uwierz że i na Ciebie przyjdzie czas.... Już niedługo i w małej oczekiwanym momencie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Pisze trochę mniej ostatnio bo u mnie w sumie bez większych zmian.... Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, czułam niepokój i strasznie marzyłam że jeszcze 2 tyg. Do kolejnego USG ... Po prostu martwię się co z naszym Maleństwem :-* dziś jest lepiej trochę, ale i tak chciałabym żeby czas przyspieszył ;-)
@nafoczka jak u Ciebie - w końcu wszyscy się wykurowali? Zdrowi jesteście?
@kas90 jak Twoje objawy i samopoczucie?
@fondi spokojnie wszystko będzie dobrze, za chwilę będziesz tulila swój cud w ramionach :-) Ciężarówki jak się czujecie?
Miłego dnia Kochane!!!
Młody teraz wstaje razem ze słońcem o tym tej, wyspany i uśmiechnięty kuka do mnie z łóżeczka i tylko ja potem chodzę zaspana
Kasiu mnie też wymioty a bardziej mdłości wymeczyly super niech ci dzidzia rośnie ♡@agatush, poratujesz jakimis sposobami na mdlosci i zawroty glowy? Jestes na bieżąco i pewnie nie jednej rzeczy probowalas Zacznę od herbatki imbirowej
Fondie waga się nie martw. Wikus dzień przed porodem wazyl 2660 a urodził się 3110 wiec z tymi pomiarami to jest bardzo przypadkowo. Jeszcze moment i bedziecie razemoczywiscie bylam na wizycie mala w 2 tyg przybrala 100gram wedlug mnie to malo wedlug lekarza moze byc zly pomiar wczenisej albo teraz ja sie juz martwie o nia a on ze tak wariuje ze napewno znia wszystko ok. Mialam miec cc wprzyslzym tyg ale narzie on ie widzi pospiechu bo nic sie nie dzieje jutro koncze 37tc. I boje sie o nia z kazdym dniem kazda chwila ta koncowka mnie dobija zwlaszcza ze acard odstawiony zostala tylko fraxi.
Obecnie wazy 2900 kurde wystarczy jej tyle niech wylazi.
Kas kiedy kolejna wizyta?
@Marthi @burczuś @bertha @bea25ta mega kciuki
@Porzeczka1234 co w planach?
@mickey* nie myśl tyle
@motylek1234 brzuch nie powinien twardniec. Jedz do gina lub na Ip