Witam Was dziewczyny :-) tym radosnym GRATULUJĘ!a tym smutnym kibicuję i modle się kazdego dnia,chciałam WAM polecic gin,ktory moim zdaniem zna sie na immunologii,bylam u niego na polowkowym,zobaczyl w karcie ze mam ana,odrazu sam zapytal czy biore cleksan,ze powinnam,i akard,a ja ze biore i jeszcze enkorton,mowil ze bardzo dobrze,po czym zapytal czy biore metyle,a ja ze tak,i ze sama wszystkiego sie dowiedzialam,jest specjalista od usg,bardzo dobry czlowiek,wzruszylam sie gdy powiedzial zebym przyszla do niego po kleksane na ryczalt,bo opowiedzialam mu ze moj nowy gin zabral mi go,bo nie mam zespolu antyfosfolipidowego,i moze mi przepisac na sto procent,dosc ze sam mnie do siebie umowil to wizyta byla na kase chorych,nie wiedziałam jak mam mu dziekowac,i moge tak do konca ciąży,inna kolezanka opowiadala mi ze jej szwagierka leczyla sie u Przybycienia na bezplodnosc,i nic nie zdzialal,przeniosla sie do tego i zaszla w ciążę po trzech miesiacach,moze cud,ale ja w cuda wierzę,moim zdaniem jesli jakis lekarz nie przynosi rezultatow,to nie ma co sie zastanawiac,i trzeba zmienic lekarza,bo inny moze zauwazyc problem,ktory inny gin lekceważyl,nie ma co sie trzymac kurczowo jednego,gdy czas ucieka,ale to moje zdanie!wracajac do lekarza przyjmuje w Tuchowie,w Brzesku i w Bochni,jesli ktoras chce namiary piszcie na priv :-) MILEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :-*
reklama
EvitaO
Aktywna w BB
@fiolkowa MLR można podnieść tylko szczepieniami, innego leku nie ma. Potem w ciąży dodaje się inne leki ale na inne schorzenia np Encorton na przeciwciała antylożyskowe, Fraxi/ Clexane przy mutacjach etc. Ale jak MLR jest zero to wg części lekarzy (tych zwolenników) szczepień trzeba go koniecznie podnieść bo inaczej będzie kolejna strata. Oczywiście są kobiety którym z 0 MLR się udało, tak naprawdę to jedna wielka niewiadoma, każdy na co innego reaguje.
U
użytkownik m
Gość
zapomniałam o najważniejszym lekarzu po Malinie...jeśli chodzi o lekarzy to wiadomo prym wiedzie Malina, pózniej Paśnik, Wilczyński, Przybycień, Jerzak to już chyba się rzadko spotyka...
Evita nie chce się wymądrzać ale nauczona swoimi doświadczeniami, wiem że zmiana lekarza"czasem" to nie wyjście z sytuacji, co mam na myśli...leczenie jest podobne u lekarzy ,ale zauważ że tylko Malina ma wiedzę immunologa i ginekologa,(chyba najdłużej się tym zajmuje, kiedyś był jeszcze Śp dr Tchórzewski) z tego co czytam a czytam sporo są przypadki kiedy się nie udaje po szczepieniach(ile na tym forum takich było) ale ja napisze to raz jeszcze skąd wiesz, że zarodek nie miał wady genetycznej???to jest najistotniejsze, jeśli wiesz na 100% że zarodek był bez wady ja bym pomyślała o zmianie ale jeśli tego nie wiesz Ja trzymała bym się Maliny
ja też bym chciała już teraz, natychmiast!!!zajść w ciążę i najlepiej już tulić malucha, ale niestety część z nas ma więcej przeszkód aby to wszystko złożyło się na cud, i się udało, musi wszystko się zgrać,
chyba znasz mój przypadek... gdybym nie zbadała kośmówki być może też bym myślała że dr.P może coś pominął
ja wiem, że Malina co ciekawe i tu tkwi jego myślę sukces w wielu ciążach zaleca szcepienia ale np, steryd daje w różnych dniach cyklu, jednym przed owu w wyznaczonych dniach, innym w czasie owu, a jeszcze innym po teście pozytywnym
przemyśl dobrze zmianę lekarza, nic na gorąco bo emocje są naprawdę złym doradcą
Fondie co u Ciebie? kiedy cc bo już się pogubiłam ?
jego wysokość Dubrawskisorry
bentula myślę że najlepiej by było gdybyś oficjalnie napisała tu na forum nazwisko lekarza bo po to jest to forum aby sobie polecać lekarzy, pomagać może komuś innemu nawet przyda się to nazwisko, swoją drogą miło ze strony tego lekarzaWitam Was dziewczyny :-) tym radosnym GRATULUJĘ!a tym smutnym kibicuję i modle się kazdego dnia,chciałam WAM polecic gin,ktory moim zdaniem zna sie na immunologii,bylam u niego na polowkowym,zobaczyl w karcie ze mam ana,odrazu sam zapytal czy biore cleksan,ze powinnam,i akard,a ja ze biore i jeszcze enkorton,mowil ze bardzo dobrze,po czym zapytal czy biore metyle,a ja ze tak,i ze sama wszystkiego sie dowiedzialam,jest specjalista od usg,bardzo dobry czlowiek,wzruszylam sie gdy powiedzial zebym przyszla do niego po kleksane na ryczalt,bo opowiedzialam mu ze moj nowy gin zabral mi go,bo nie mam zespolu antyfosfolipidowego,i moze mi przepisac na sto procent,dosc ze sam mnie do siebie umowil to wizyta byla na kase chorych,nie wiedziałam jak mam mu dziekowac,i moge tak do konca ciąży,inna kolezanka opowiadala mi ze jej szwagierka leczyla sie u Przybycienia na bezplodnosc,i nic nie zdzialal,przeniosla sie do tego i zaszla w ciążę po trzech miesiacach,moze cud,ale ja w cuda wierzę,moim zdaniem jesli jakis lekarz nie przynosi rezultatow,to nie ma co sie zastanawiac,i trzeba zmienic lekarza,bo inny moze zauwazyc problem,ktory inny gin lekceważyl,nie ma co sie trzymac kurczowo jednego,gdy czas ucieka,ale to moje zdanie!wracajac do lekarza przyjmuje w Tuchowie,w Brzesku i w Bochni,jesli ktoras chce namiary piszcie na priv :-) MILEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :-*
Burczuś skarbie możesz napisać jak przyjmujesz intalipid(z tego co doczytałam z ost postu w miesiączke, i w owulacje tak?), ja jestem w trakcie oczekiwań na badania subpopulacji limfocytów i już nawet znalazłam aptekę która by mi zamówiła intralipid, gorzej bo nie wiem skąd załatwię receptę, ale co tam wykopę ją nawet spod ziemi
i jakie miałaś nk że Paśnik zalecił intralipid?
burczuś
Fanka BB :)
Tak dokładnie. Doc.Pasnik zalecił na dwa tygodnie przed staraniami i w okolicach staran. Mi recepte dał docent więc uderz do immunologa Nk miałam 8 ale aktywność NK miałam chyba z 35. Encorton tez mi zalecił.10 mg.zapomniałam o najważniejszym lekarzu po Malinie...
jego wysokość Dubrawskisorry
bentula myślę że najlepiej by było gdybyś oficjalnie napisała tu na forum nazwisko lekarza bo po to jest to forum aby sobie polecać lekarzy, pomagać może komuś innemu nawet przyda się to nazwisko, swoją drogą miło ze strony tego lekarza
Burczuś skarbie możesz napisać jak przyjmujesz intalipid(z tego co doczytałam z ost postu w miesiączke, i w owulacje tak?), ja jestem w trakcie oczekiwań na badania subpopulacji limfocytów i już nawet znalazłam aptekę która by mi zamówiła intralipid, gorzej bo nie wiem skąd załatwię receptę, ale co tam wykopę ją nawet spod ziemi
i jakie miałaś nk że Paśnik zalecił intralipid?
@bentula tez uważam ze takie sprawy dobrze pisać na forum
Dziś dodałam historie naszej @Gabiś
Link do: Poronienia nawykowe - badania, przebieg
Proszę kolejne dziewczyny z listy brzuchatek o opis (w tym o twój @bentula)
Pozdrawiamy serdecznie :* czuwając nad naszą mała spolecznoscia
Dziś dodałam historie naszej @Gabiś
Link do: Poronienia nawykowe - badania, przebieg
Proszę kolejne dziewczyny z listy brzuchatek o opis (w tym o twój @bentula)
Pozdrawiamy serdecznie :* czuwając nad naszą mała spolecznoscia
mała79
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za starania, aby zaskoczyło!!!@mała79 ja nie wiem czy z tą pamięcią komórkową tak jest. To nie moja teoria ale skłaniałabym się ku niej w moim przypadku
@EvitaO też myślę, że powinnaś puki co trzymać się Maliny. Każda strata boli, ale chyba jak nie Malina to już nie wiem kto może pomóc? Nie leczę się u niego ale doceniam osiągnięcia i statystyki
A ja w trakcie cyklu staraniowego nr 2. Podano mi intralipid w 4(?) dc i 16 dc. Czuje, że nareszcie dziś przyszła owulacja(17 dc). Bobosexy były więc nadzieja jest, że coś może kliknie...oby.za to się modlę
Kto jeszcze jest w trakcie starań?
P.s. ja też mam kilka ocen"niezbyt mądre" od @mała79 , @fondie ,@motylek1234 , od @Riri też mam negatyw Ale spoko, rozumiem, że ktoś mógł nie zgodzić się w moim wpisem, cenzury nie uprawiam, ale jeśli klikłyście to przez przypadek, to odkliknijcie proszę
Dziewczyny a mozecie polecic jakiegos wporzadku ginekologa z Warszawy??????? Bo ja jakos srednio mam zaufanie do tej doktor co chodze........
Ostatnia edycja:
Ilis nie wiem bo tak nie probowalam. Pierwsza wizyta to i tak wywiad i skierowania na badania. Jak zrobisz sama, to szybciej pogadacie o konkretach. A na niektore wyniki czeka sie mc moze dluzej.
Kochane rozwazamy in vitro. W macierzynstwie mozna robic na raty. Nie wiem skad pieniadze na splaty tych kredytow. Powoli do przodu. Musze rozpoczynać leczenie bo juz nie umiem zniesc bolu. Goni mnie nie tylko wiek...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane rozwazamy in vitro. W macierzynstwie mozna robic na raty. Nie wiem skad pieniadze na splaty tych kredytow. Powoli do przodu. Musze rozpoczynać leczenie bo juz nie umiem zniesc bolu. Goni mnie nie tylko wiek...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ilis91 też tak nie próbowałam a wątpię że lekarz ma czas na nieplanowana pacjentkę bo pierwsza wizyta to badanie USG tarczycy i brzucha i piersi na to minimum 30 minut. Lepiej dzwoń codziennie i pytaj o zwolnienie terminu. Pacjentki są omawiane na godziny więc nie wiem czy luka dla ciebie by się znalazła. Możesz próbowaćalale lekarz może wyrzucić cię z gabinetu bo nie lubi jak się ludzie wpier. . .
Mam pytanie. Czy u Waszych partnerów mieliście zalecone badanie mutacji mthfr?? Np Ty Paula /@mickey*
@bentula co toza tajemnica z tym nazwiskiem lekarza?? Jakaś tajemnicza jesteś. Najpierw ciążę do 12tyg trzymasz w sekrecie teraz lekarza. Hmm czuję się urażona i chyba nie tylko ja. Szkoda że kiedy lecisz z zapytaniem to my nie robimy tajemnicy ot co.
Mam pytanie. Czy u Waszych partnerów mieliście zalecone badanie mutacji mthfr?? Np Ty Paula /@mickey*
@bentula co toza tajemnica z tym nazwiskiem lekarza?? Jakaś tajemnicza jesteś. Najpierw ciążę do 12tyg trzymasz w sekrecie teraz lekarza. Hmm czuję się urażona i chyba nie tylko ja. Szkoda że kiedy lecisz z zapytaniem to my nie robimy tajemnicy ot co.
Ostatnia edycja:
Podziel się: