reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pewnie, spróbuj najpierw po domowemu!!!
Niech już jest wiosna bo te choroby nas zamęczą!!!!!
A która z Was mi doradzi co tu zrobić żeby mnie choć na chwilę przestała męczyć zgaga!!! Masakra!! Malox i migdały nie pomagają mi już!!!!!!!

reklama
@Avita czy Ty siebie słyszysz?? Kobieto!!! Który to tydzień??!! Jeej kiedy to zlecialo.

Mi kolano spokoju po bieganiu nie daje. Za tydzień na Kraków do ortopedy jadę to dopytam.

@bea25ta, to uważaj teraz na to kolano, oszczędzaj. Moj M ma ciagle problemy z kolanami, jest po 1 operacji (a ma 26 lat:p).

Minęlo dwa dni od wizyty, a ja się zastanawiam jak wytrzymam do 4 kwietnia:eek:
Dobrze, że objawy się nasilają.
Buziaczki dla wszystkich:*

@bea25ta wierz mi każdy dzień dłuży mi się strasznie!!! A każda wizyta u lekarza to wielki stres!!
Mój syn z cm krawieckiego odcina codziennie 1 cm = 1 dzień do końca. Zostało chyba 95 dni! Ja liczę na tyg. 26t 6d, on na dni:-)
A moja dzidziolka nie chce się odwrócić a ma już coraz mniej czasu i miejsca więc u mnie raczej pewne CC!
@kas90 czas między wizytami strasznie się dłuży, ja na początku umawiałamsię co 2 tyg. Bo więcej nie dawałam rady wytrzymać. Teraz zresztą też tak wychodzi, albo malina albo miejscowy gin!!
Pozdrawiam i miłego dnia dla wszystkich!!

Dziewczyny jaki bierzecie magnez bo chciałam kupić a nie wiem jaki bo czasem powbolewa mnie brzuch a magnez mi po pomaga nie chce brać nospy brałam magne b6 ale nie wiem jaki jest łatwo przyswajalny

Pewnie, spróbuj najpierw po domowemu!!!
Niech już jest wiosna bo te choroby nas zamęczą!!!!!
A która z Was mi doradzi co tu zrobić żeby mnie choć na chwilę przestała męczyć zgaga!!! Masakra!! Malox i migdały nie pomagają mi już!!!!!!!

@Avita ja słyszałam że świeży imbir pomaga, taka 'herbatka' zalewasz pokrojony w plastry świeży imbir ciepła woda i pijesz.

reklama
Do góry