reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@porzeczka super cały dzień trzymałam kciuki teraz już tylko do przodu:) buziaki

Kochana czekam na Ciebie !!!! wiesz wizyty u maliny z wami szybko leciały i nigdy sie nie nudziłam haha

@burczuś ja jade do maliny we środę i encorton pewnie mi przepisze to dam znać jak chcesz? A jeszcze w przyszłym tygodniu czwartek pojadę na usg do mojej pani dr i ona też na pewno przepisze bo jakoś stała się zwolenniczką

@dżoł w sumie mhh wszystko mi jedno aby było dobrze

Kochana czekam na Ciebie !!!! wiesz wizyty u maliny z wami szybko leciały i nigdy sie nie nudziłam haha

@burczuś ja jade do maliny we środę i encorton pewnie mi przepisze to dam znać jak chcesz? A jeszcze w przyszłym tygodniu czwartek pojadę na usg do mojej pani dr i ona też na pewno przepisze bo jakoś stała się zwolenniczką

@dżoł w sumie mhh wszystko mi jedno aby było dobrze
Porzeczka super :) trzymamy kciuki i mamy nową parę... a nawet trójkącik :D
Wiec teraz czwartej szukamy ? :)

@EvitaO ja brałam 2x1 00 lutki i 3x dupka a do tego zastrzyki z Prolutexu także spoko jeszcze masz margines na zwiększenie. A czy ty coś masz stwierdzonego z krzepliwosci?

@Liluli na pewno *spam* i tantum verde i syrop z czosnku i cebuli ♡

Dziś na razie nie. Lutke biorę dowcipnie tak jak malina kazał bo nie chcę kombinować na własną rękę zwłaszcza że dziewczyny napisały że zagęszcza krew a biorę fraxi. Malina na urlopie, chyba pójdę lokalnie do kogoś podpytać co robić.
Nie wiem jak jest z tą lutką, czy zagęszcza krew czy nie. Byłam dziś u maliny i tak: mam 27 tc, biorę fraxi 0,6, acard i 2x2 lutki podjęzykowej i tak ma być do 30 tc. Twardy mam często brzuch i dlatego ta lutke i dał mi coś rozkurczowego zamiast nospy, teraz nie pamiętam co, jutro napiszę jak któraś będzie chciała!!
@bertha to jest moje drugie dziecko, mam 9 letniego syna ale wtedy to żeby nie brzuch to bym nie wiedziała że jestem w ciąży-bezproblemowa!!! A później wszystko się pokomplikowało :-(

Ostatnia edycja:
@nafoczka [emoji8]
Syrop z cebuli pije ale obawiam sie ze to nie wystarczy bo mnie jeszcze gardlo zaczelo bolec.
Rano podjade do apteki i sie zaopatrze.

Liluli mnie lekarz polecił oscillococcinum. I powiem Ci ze po 3 dniach brania tego, tamtum verde i syropu z cebuli było o niebo lepiej. A jeśli chodzi o ból gardła mnie pomogło płukanie gardła woda z wodą utleniona :-*

Liluli mnie lekarz polecił oscillococcinum. I powiem Ci ze po 3 dniach brania tego, tamtum verde i syropu z cebuli było o niebo lepiej. A jeśli chodzi o ból gardła mnie pomogło płukanie gardła woda z wodą utleniona :-*

Kochana ciezko u mnie z plukaniem gardla,probowalam juz wiele razy jeszcze przed ciaza woda z woda utleniona i woda z sola i tak mnie pociaga ze wymiotuje.

@Liluli ale jak ten ból gardła będzie coraz większy to idź do lekarza, nie czekaj.
Ja też dokładnie tak jak ty w 22 tc próbowałam leczyć gardło domowymi sposobami ale nic nie pomagało. Dostałam od rodzinnego duomox, po konsultacji z ginem i z koleżankami z forum :-) wzięłam i dopiero to pomogło. To antybiotyk bezpieczny w ciąży!!
Do tego gardło płukałam wodą z jodyną (kilka kropli)

reklama
Avita jesli mi nie minie do weekendu to napewno pojde do lekarza. Jesli trzeba bedzie to wezme antybiotyk. Narazie sprobuje w ten sposob.

Do góry