reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@porzeczka super cały dzień trzymałam kciuki teraz już tylko do przodu:) buziaki

Kochana czekam na Ciebie !!!! wiesz wizyty u maliny z wami szybko leciały i nigdy sie nie nudziłam haha

@burczuś ja jade do maliny we środę i encorton pewnie mi przepisze to dam znać jak chcesz? A jeszcze w przyszłym tygodniu czwartek pojadę na usg do mojej pani dr i ona też na pewno przepisze bo jakoś stała się zwolenniczką

@dżoł w sumie mhh wszystko mi jedno aby było dobrze

Kochana czekam na Ciebie !!!! wiesz wizyty u maliny z wami szybko leciały i nigdy sie nie nudziłam haha

@burczuś ja jade do maliny we środę i encorton pewnie mi przepisze to dam znać jak chcesz? A jeszcze w przyszłym tygodniu czwartek pojadę na usg do mojej pani dr i ona też na pewno przepisze bo jakoś stała się zwolenniczką

@dżoł w sumie mhh wszystko mi jedno aby było dobrze
Porzeczka super :) trzymamy kciuki i mamy nową parę... a nawet trójkącik :D
Wiec teraz czwartej szukamy ? :)

@EvitaO ja brałam 2x1 00 lutki i 3x dupka a do tego zastrzyki z Prolutexu także spoko jeszcze masz margines na zwiększenie. A czy ty coś masz stwierdzonego z krzepliwosci?

@Liluli na pewno *spam* i tantum verde i syrop z czosnku i cebuli ♡

Dziś na razie nie. Lutke biorę dowcipnie tak jak malina kazał bo nie chcę kombinować na własną rękę zwłaszcza że dziewczyny napisały że zagęszcza krew a biorę fraxi. Malina na urlopie, chyba pójdę lokalnie do kogoś podpytać co robić.
Nie wiem jak jest z tą lutką, czy zagęszcza krew czy nie. Byłam dziś u maliny i tak: mam 27 tc, biorę fraxi 0,6, acard i 2x2 lutki podjęzykowej i tak ma być do 30 tc. Twardy mam często brzuch i dlatego ta lutke i dał mi coś rozkurczowego zamiast nospy, teraz nie pamiętam co, jutro napiszę jak któraś będzie chciała!!
@bertha to jest moje drugie dziecko, mam 9 letniego syna ale wtedy to żeby nie brzuch to bym nie wiedziała że jestem w ciąży-bezproblemowa!!! A później wszystko się pokomplikowało :-(

Ostatnia edycja:
@nafoczka [emoji8]
Syrop z cebuli pije ale obawiam sie ze to nie wystarczy bo mnie jeszcze gardlo zaczelo bolec.
Rano podjade do apteki i sie zaopatrze.

Liluli mnie lekarz polecił oscillococcinum. I powiem Ci ze po 3 dniach brania tego, tamtum verde i syropu z cebuli było o niebo lepiej. A jeśli chodzi o ból gardła mnie pomogło płukanie gardła woda z wodą utleniona :-*

Liluli mnie lekarz polecił oscillococcinum. I powiem Ci ze po 3 dniach brania tego, tamtum verde i syropu z cebuli było o niebo lepiej. A jeśli chodzi o ból gardła mnie pomogło płukanie gardła woda z wodą utleniona :-*

Kochana ciezko u mnie z plukaniem gardla,probowalam juz wiele razy jeszcze przed ciaza woda z woda utleniona i woda z sola i tak mnie pociaga ze wymiotuje.

@Liluli ale jak ten ból gardła będzie coraz większy to idź do lekarza, nie czekaj.
Ja też dokładnie tak jak ty w 22 tc próbowałam leczyć gardło domowymi sposobami ale nic nie pomagało. Dostałam od rodzinnego duomox, po konsultacji z ginem i z koleżankami z forum :-) wzięłam i dopiero to pomogło. To antybiotyk bezpieczny w ciąży!!
Do tego gardło płukałam wodą z jodyną (kilka kropli)

reklama
Avita jesli mi nie minie do weekendu to napewno pojde do lekarza. Jesli trzeba bedzie to wezme antybiotyk. Narazie sprobuje w ten sposob.

Do góry