reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 - cudownie!!! <3 :)))

@burczuś u mnie pierwsza ciąża jeszcze w wieku 25 lat, druga już w wieku 26.
Obie niestety utracone :(
Jednak... jak leżałam po drugiej stracie w szpitalu, leżały ze mną dwie babki jedna 38, druga 43 i każda bez problemu zaszła w ciążę, więc myślę, że jeśli wyniki są w miarę ok i pod kontrolą to śmiało można działać... :)

@EvitaO moim zdaniem też powinnaś pójść do lekarza to skontrolować, zobaczyć co jest grane... nie zakładaj z góry czarnych scenariuszy, psychika robi swoje...

@Kitki jaki słodziak!!! :)))

reklama
Jestem tu nowa bo od wczoraj mam pytanie do was dziewczyny czy ktoś z was w Łodzi leczy się u prof. J. Wilczyńskiego ?

Ja dzwoniłam na Prokocim jeden dzień przed przyjazdem, ale nie wiem w jaki dzień to było. Sytuację mam taką samą jak Ty, tyle samo do Łodzi co do Krakowa, więc wybieram tańszą opcję w Krk :) dziś swędzi jak...no dobra nie będę przeklinać bo dostanę bana ;) więc swędzi jak jasny gwint :)
ja jednak jadę do Łodzi:) mąż wyliczył różnicę w paliwie, autostradzie itd na niecałą stówę, więc jadę tam bo nie chcę ryzykować że odczynniki inne i wynik będzie niewiarygodny jakoś.
ps. mnie też paliło i swędziało jak cholera po drugim,nawet mam wrażenie że trochę bardziej niż po pierwszym. i miałam 6 żółtych siniaków po wkłuciach. ale zniknęło szybciej.

Kas, gratuluję! cudowne wieści :) marzę, żeby kiedyś zobaczysz taki widok na usg :)

Asiula, widzisz, są tu dziewczyny którym pullowane pomogły. Tobie też pomogą zobaczysz!

Evita, powtarzasz betę? Może to naprawdę nie koniec tylko ze stresu te plamienia?

@burczuś hej ja jak byłam w pierwszej ciąży gdy miałam 26lat, druga 28lat a trzecia to 29lat. Wszystkie straciłam trzy aniołki w niebie. Teraz dojeżdżam 60 km do Łodzi i lecze się jak już pisałam u prof. Wilczyńskiego i mam nadzieję że teraz po tych szczepieniach limfocytami męża się uda.

Kas gratulacje, :)
po Nafoczce i Doris jest mega wysyp udanych, zdrowych ciąż, dziewczyny przyniosłyście szczęśćie na forum
to teraz ja Was pomęczę pytaniami
@czarna_mala przypomnij sklerotyczce doc. jak kierował Cię na szczepienia robił kiry, nk? czy wogóle co wyszło nie tak że postawił na szczepienia?bo z tego co pamiętam miałaś allo mlr podobne do mojego więć nie zerowe:confused:
i powiedzcie mi o intralipidzie? kto daje receptę ?i czy apteki to mają na stanie?czy to się zamawia?
sorry za głupie pytania ale kompletnie nie wiem
a i jeszcze jedno czy badanie kir wychodzi kiedykolwiek dobre...hmmm
całusy dla brzuchatek
Naszukałam się tego posta by odpowiedzieć:)
Ja napiszę Ci parę słów o Intralipidzie. Receptę wysłał mi doc.Paśnik-czyli immunolog. Apteki tego leku nie mają na stanie, bo to jest lek do terapii zamkniętej. Zamawia się,ale nie wiem czy wszystkie apteki tak robią. Warto skorzystać ze znajomego farmaceuty, to jest mniejszy opór;) .

Naszukałam się tego posta by odpowiedzieć:)
Ja napiszę Ci parę słów o Intralipidzie. Receptę wysłał mi doc.Paśnik-czyli immunolog. Apteki tego leku nie mają na stanie, bo to jest lek do terapii zamkniętej. Zamawia się,ale nie wiem czy wszystkie apteki tak robią. Warto skorzystać ze znajomego farmaceuty, to jest mniejszy opór;) .
burczuś kochana dziękuje bardzo za odp.

@burczuś hej ja jak byłam w pierwszej ciąży gdy miałam 26lat, druga 28lat a trzecia to 29lat. Wszystkie straciłam trzy aniołki w niebie. Teraz dojeżdżam 60 km do Łodzi i lecze się jak już pisałam u prof. Wilczyńskiego i mam nadzieję że teraz po tych szczepieniach limfocytami męża się uda.
witaj :) Któraś z dziewczyn tu ostatnio też pytała o dr Wilczyńskiego. Nie pamiętam niestety kto.

reklama
Do góry