reklama
bertha
Fanka BB :)
Ja tez mam kryzys wiekowy. W tym roku skoncze 36, staram sie o pierwsze dziecko.@kas90 gratuluję Trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój maluszka
@EvitaO a może jeszcze jednak nie koniec? Przecież plamienie nie musi oznaczać tylko końca...co? Trzymam również kciuki za Ciebie, by jednak to nie oznaczało to o czym myślisz...
Dziewczyny mam prośbę...napiszcie ile miałyście lat jak urodziłyście, bądź zaszłyście w udaną ciążę? Mam kryzys wiekowy chyba...
Miłego dnia kobietki
:*A tu ku pokrzepieniu moj 10-cio miesieczny Pudzianek
Avitka, to bedzie twoje pierwsze maleństwo??Co wy dziewczynki z tym wiekiem - młode jesteśmy!!! I piękne:-)
Ja tak jak @susana kończę w październiku 41 wiosen ale co tam, jeszcze 10 tygodni ciąży i poczuję się jak dwudziestka jak zobaczę moją dziewczynkę bo czekam na nią od 6 długich lat!!!
To tak na pocieszenie dla tych wątpiących że jeszcze się uda!!!!
Miłego dnia babeczki !!!
Super, jest nadzieja ze bedzie dobrze!Dziewczyny beta 22.86 wzrost z 8.57. progesteron wzrost z 14 na 23. Co myślicie. Jest szansa?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
mała79
Fanka BB :)
Będzie dobrze, musisz myśleć pozyrywnie-bo to połoea sukcesu. .Dziewczyny beta 22.86 wzrost z 8.57. progesteron wzrost z 14 na 23. Co myślicie. Jest szansa?
Ku pocieszeniu !
Mam znajomą wspaniałą kobietę!
Która od wielu wielu lat walczy o swoje własne dziecko. W wyniku moich ostatnich przejść postanowiłam podzielić się z nią wiedzą jaką zdobyłam. Okazało się że wcześniej nikt jej nawet nie zaproponował metody leczenia limfocytami męża. Dałam kontakty na doktora Sachę.
Kobieta ma 49 lat.
Lekarze powiedzieli to co jedna dziewczyna napisała "Że przestać walczyć można z chwilą menopauzy a póki jest szansa i nadzieja , no i niestety pieniądze to czemu nie ?"
Chyba żadna nie ma tu tyle lat....
Więc koniec biadolenia
Chyba że któraś zastanawia się nad adopcją w kontekście uciekającego czasu to nie umiem doradzić
Mam znajomą wspaniałą kobietę!
Która od wielu wielu lat walczy o swoje własne dziecko. W wyniku moich ostatnich przejść postanowiłam podzielić się z nią wiedzą jaką zdobyłam. Okazało się że wcześniej nikt jej nawet nie zaproponował metody leczenia limfocytami męża. Dałam kontakty na doktora Sachę.
Kobieta ma 49 lat.
Lekarze powiedzieli to co jedna dziewczyna napisała "Że przestać walczyć można z chwilą menopauzy a póki jest szansa i nadzieja , no i niestety pieniądze to czemu nie ?"
Chyba żadna nie ma tu tyle lat....
Więc koniec biadolenia
Chyba że któraś zastanawia się nad adopcją w kontekście uciekającego czasu to nie umiem doradzić
Evita @bea25ta pisała ci ze moja beta zaczynała się od 6, .. i mam Wikusia wiec jestem dowodem ze można a ile progesteronu bierzesz? Trzymam kciukiDziewczyny beta 22.86 wzrost z 8.57. progesteron wzrost z 14 na 23. Co myślicie. Jest szansa?
@Kitki cudowny Pudzianek :* mój to waga lżejsza
Wy też pięknie wygladacieZobacz załącznik 798102 A my rośniemy i pozdrawiamy wszystkie kobitki
Mój synek tez każdej z Was chciałby życzyć tego co w życiu najważniejsze, zdrowia i dla każdej z was właściwej drogi do szczęścia ♡♡♡ abyście potrafiły cieszyć się z bycia kobieta, nie tylko mama ale i żona
PS szczególne podziękowania za misia dla cioci @Destino
Załączniki
reklama
Podziel się: