reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas90- gratuluje z calego serca. Ten 20tydz z progesteronem to chyba takie min. Niby jak lozysko sie w pelni wyksztalci i to przejmuje funkcje i mowia ze wtwdy mozna odstawic. Jednak wiekszosc z nas tutaj brala dluzej progesteron. Ja bralam dupka do 30tyg ciazy. Podobnie acard. Clexane bralam do 6tyg po porodzie. Nawet na porod mi nie odstawili.
Jesli chodzi o prenatalne to robi sie pomiedzy 11-14tyg ale to zalezy tez od dzidziusia. Musi miec okreslona wielkosc zeby mozna bylo prawidlowo wykonac badanie. Glowa do gory bedzie dobrze. Na nastepnej wizycie zobaczysz machajace raczki i nozki. Takze zaopatrz sie w chusteczki[emoji6] [emoji2]

Ktoras z dziewczyn pytala o wiek (przepraszam ale ulecial mi nick bo czytam na raty)[emoji20] ja mialam 29l jak urodzilam corke i w tamtym roku urodzilam synka majac 36l. I wcale nie czuje sie stara matka. Powiem Ci ze w szpitalu na oddziale jest wiecej kobiet 30+ niz ty h co maja po 20 pare lat

A tu ku pokrzepieniu moj 10-cio miesieczny Pudzianek
1488955908-aaaaaa.jpeg

Dziękujemy w Dniu kobiet za zaczepny uśmiech :D
Dziękuję @Kitki, czyli ty mając synka brałaś dupka tak długo i wszystko ok?
Bo się trochę zdziwiłam, ze az do 20 tyg mam brac te dawki dupka. Ale muszę się już jej słuchać do konca. Czytałam na drugim wątku, @Magda82... też do 20 tyg brała i encorton i duphaston.
Foczuś, wspaniały jest tamten wątek!:* dziękuję za niego.

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 hej nie martw się tym duhastonem. Jak byłam w ciąży trzeciej to trafiłam do szpitala tam leżała dziewczyna, która brała od początku i była w 25 tyg i nadal.lekarz kazał jej brać. Więc tym się nie przejmuj

Do góry