reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas90- gratuluje z calego serca. Ten 20tydz z progesteronem to chyba takie min. Niby jak lozysko sie w pelni wyksztalci i to przejmuje funkcje i mowia ze wtwdy mozna odstawic. Jednak wiekszosc z nas tutaj brala dluzej progesteron. Ja bralam dupka do 30tyg ciazy. Podobnie acard. Clexane bralam do 6tyg po porodzie. Nawet na porod mi nie odstawili.
Jesli chodzi o prenatalne to robi sie pomiedzy 11-14tyg ale to zalezy tez od dzidziusia. Musi miec okreslona wielkosc zeby mozna bylo prawidlowo wykonac badanie. Glowa do gory bedzie dobrze. Na nastepnej wizycie zobaczysz machajace raczki i nozki. Takze zaopatrz sie w chusteczki[emoji6] [emoji2]

Ktoras z dziewczyn pytala o wiek (przepraszam ale ulecial mi nick bo czytam na raty)[emoji20] ja mialam 29l jak urodzilam corke i w tamtym roku urodzilam synka majac 36l. I wcale nie czuje sie stara matka. Powiem Ci ze w szpitalu na oddziale jest wiecej kobiet 30+ niz ty h co maja po 20 pare lat

A tu ku pokrzepieniu moj 10-cio miesieczny Pudzianek
1488955908-aaaaaa.jpeg

Dziękujemy w Dniu kobiet za zaczepny uśmiech :D
Dziękuję @Kitki, czyli ty mając synka brałaś dupka tak długo i wszystko ok?
Bo się trochę zdziwiłam, ze az do 20 tyg mam brac te dawki dupka. Ale muszę się już jej słuchać do konca. Czytałam na drugim wątku, @Magda82... też do 20 tyg brała i encorton i duphaston.
Foczuś, wspaniały jest tamten wątek!:* dziękuję za niego.

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 hej nie martw się tym duhastonem. Jak byłam w ciąży trzeciej to trafiłam do szpitala tam leżała dziewczyna, która brała od początku i była w 25 tyg i nadal.lekarz kazał jej brać. Więc tym się nie przejmuj

Do góry