reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 super, kciuki za betę!
@bertha również &&& :*

@susana będzie PSIOCHA jak nic :D
@czarna_mala do środy wyzdrowiejesz :)
@bea25ta ćwicz ćwicz :p
@kas90 co ci się ciekawego śniło?

A co do wątków "...owek" tez byłam na lipcowkach ale zrezygnowalam bo za dużo postów, za mało konkretów i zbyt "przyziemne" problemy typu ja przytulam za dużo a ty za mało. . dlatego pozostałym tu z wami :)

@Porzeczka1234 ja w kazdej ciazy miałam ten drugi paseczek tak mało wyraźny. [emoji6] gratuluje!!!![emoji8] i nie denerwuj sie bo brzuch pewnie z nerwow boli! [emoji6]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Witajcie w strachu ale załaczę zdjęcie
Zobacz załącznik 797851
Pojechałam dziś na betę będzie po 20.
Pobolewa mnie brzuch boję się
To jakiś cud mnie nigdy się nie przytrafiło zeby zajść za 1 razem nie wierzę w to jeszcze nie cieszę się zobaczymy co będzie Modlę się do św Rity aby było dobrze
@bea25ta przepraszam ze dopiero dziś się odzywam ale na początku te cienie nie byłam pewna co to jest

Wow, gratulacje!! Piękna krecha :) który dziś dpo??

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

dziewczyny zadzwoniłam do mojego immunologa, żeby skonsultować mlr , nie mam do niego prywatnego telefonu a pani recepcjonistka uznała nie chciała mi dać dr do telefonu tylko sama udziela informacji. Jak jej powiedziałam, że mlr z mężem wyszedł 23% (po szczepieniach z dawcą) to mnie ochrzaniła, że powinnam zrobić mlr i z mężem i z dawcą...nie rozumiem, po co skoro to nie z dawcą się będę starać o dziecko, dr mi nic takiego nie mówił. Proszę pomóżcie, czy tak jest rzeczywiście, że po szczepieniach z dawcą robi się badanie mlr też z dawcą? Jaki to ma sens skoro nie znam wyniku mlr z dawcą sprzed szczepień, do czego to ma się odnieść?...

reklama
@czarna_mala , @bertha dziś jest 12 dzień po owu
@magda1208 kochana i ja czekam na Ciebie sama nie będę jeździć do Łodzi

Dziewczyny ja nawet nie dziękuję bo się boję leki biorę od 3 dni encorton i fraxi bo tak czułam ze coś się dzieje cyce mi urosły. Miło ze mnie wspieracie ja również kibicuję każdej z osobna. Teraz czekam na bety moby było dobrze

@salsa 83 nie robi się żadnego wyniku z dawcą ta baba jest nienormalna zawsze robi się z mężem przeciez dziecko ma byc męża a nie obcego chłopa

Ostatnia edycja:
Do góry