reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 - A u Ciebie co zdecydowało, że idziesz na HSG?
Ja mam wrażenie, że ona wiele dziewcząt tak wysyła odruchowo na to badanie :/ jak czytałam o niej różne opinie itd... Nie wiem czy to nie działanie z "automatu".
Trzymam za Ciebie kciuki i szybki powrót do "normalności", my to sie nachodzimy po tych lekarzach... Moja babcia mniej ich odwiedza niż ja :/

@kas90 ja to samo. Całe życie byłam "okazem zdrowia". Nigdy nic mnie nie bolało, nie dolegało a od 1 poronienia pol roku temu wszystko sie zmieniło... :( od lekarza do lekarza...

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Hej
Potrzebuje szybko odpowiedzi dziewczynki
Gdzie w Warszawie można zrobić badanie Allo Mlr ??
W instytucie na Chałubińskiego. Cena 399 zl i robią w środy,czwartki i piątki jak mi pokrecilam[emoji5]Czas oczekiwania 8 dni. Wcześniej dzwonisz i do umawiasz. ..tylko przygotuj się bo budynek komunistyczny i procedury tez i przez 5 punktów trzeba przejść [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Sus, zadzwoń do Diagnostyki. Robią większość badań, więc może i to, Przyjeżdzasz i robisz bez umawiania się. Wyniki są zazwyczaj ekspresowe- przez internet na stronie.
Telefon 22 589 58 21

Co u Ciebie? Nic nie piszesz...

reklama
Dziewczyny wracam do walki, jestem po wizycie u Pašnika i mam zalecone dwa szczepienia pullowane (od obcych dawcòw) .Aby to tylko pomoglo na moje MLR. "Boże dopomòż,, ps. był chyba zdziwiony ze moje mlr po trzech szczepieniach wynosi 0%.proponował najpierw jakieś leki imunosuoresyjne, a potem ew. dalsze szczepienia.nie zgodziłam się powiedziałam że nie mam już za wiele czasu i chcę odrazu szczepienia pullowane, zgodzil się

Do góry