reklama
Marthi
Fanka BB :)
@marzycielka81 - A u Ciebie co zdecydowało, że idziesz na HSG?
Ja mam wrażenie, że ona wiele dziewcząt tak wysyła odruchowo na to badanie :/ jak czytałam o niej różne opinie itd... Nie wiem czy to nie działanie z "automatu".
Trzymam za Ciebie kciuki i szybki powrót do "normalności", my to sie nachodzimy po tych lekarzach... Moja babcia mniej ich odwiedza niż ja :/
Ja mam wrażenie, że ona wiele dziewcząt tak wysyła odruchowo na to badanie :/ jak czytałam o niej różne opinie itd... Nie wiem czy to nie działanie z "automatu".
Trzymam za Ciebie kciuki i szybki powrót do "normalności", my to sie nachodzimy po tych lekarzach... Moja babcia mniej ich odwiedza niż ja :/
Marthi
@kas90 ja to samo. Całe życie byłam "okazem zdrowia". Nigdy nic mnie nie bolało, nie dolegało a od 1 poronienia pol roku temu wszystko sie zmieniło... od lekarza do lekarza...
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
Porzeczka1234
Martyska30
W instytucie na Chałubińskiego. Cena 399 zl i robią w środy,czwartki i piątki jak mi pokrecilam[emoji5]Czas oczekiwania 8 dni. Wcześniej dzwonisz i do umawiasz. ..tylko przygotuj się bo budynek komunistyczny i procedury tez i przez 5 punktów trzeba przejść [emoji5]Hej
Potrzebuje szybko odpowiedzi dziewczynki
Gdzie w Warszawie można zrobić badanie Allo Mlr ??
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
mała79
Zakład immunologi klinicznej ul.lindleya 4, ptzy Szpitalu Dzieciątka JezusHej
Potrzebuje szybko odpowiedzi dziewczynki
Gdzie w Warszawie można zrobić badanie Allo Mlr ??
@bertha @Porzeczka1234 testowalam dziś. Dziś 10dpo i ani cienia
reklama
mała79
Dziewczyny wracam do walki, jestem po wizycie u Pašnika i mam zalecone dwa szczepienia pullowane (od obcych dawcòw) .Aby to tylko pomoglo na moje MLR. "Boże dopomòż,, ps. był chyba zdziwiony ze moje mlr po trzech szczepieniach wynosi 0%.proponował najpierw jakieś leki imunosuoresyjne, a potem ew. dalsze szczepienia.nie zgodziłam się powiedziałam że nie mam już za wiele czasu i chcę odrazu szczepienia pullowane, zgodzil się
Podziel się: