reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To powodzenia w poszukiwaniach:* na pewno nie mozesz się doczekać mieszkania na swoim! Ciekawe jak mamusia zareaguje jak się dowie o waszej wyprowadzce.
Kasiu paradoks polega na tym ze my mieszkamy na swoim :) to oni mieszkają z nami (bo ich nie stać, mają po 800 zł emerytury) no ale nie ważne, jest jak jest a my sobie cichaczem działamy :)

U nas noc do północy przekaszlana a potem jak Wikus się wyciszyl to w miarę spał. Chyba antybiotyk zaczyna działać. :) trudno lepiej tak niż szpital

Buziaczki kochane :*

@burczuś @bertha jaki u was etap?

reklama
Teraz juz bedzie spokojniej po antybiotyku [emoji8]

Fajnie,ze Twoj M.jest tak bardzo za Wami [emoji4]
Ja bym wolala jednak takie cale do remontu,robisz wszystko jak chcesz.
Tesciowa po stopkach powinna Cie calowac za to,ze ja przyjelas a nie zachowywac sie tak ..
Trzymam kciuki za plany [emoji110][emoji110]

Milego dnia [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem drugi raz mocnonprzeziebiona . tetaz zapisannmi.najpierw. pulmicord potem rovamycyne. Zastanwiam siczy od razu nie wziasc rovamycyny poco ten steryd wziewny sie bawic. Bral ktos ?

Foczus,życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia :* reszta się ułoży, wazne, ze macie siebie:)

@fondie, nie pomogę. Co u Ciebie poza tym? Wszystko przygotowane? Rodzisz w lokalnym szpitalu?

Właśnie @Porzeczka1234 kiedy testujesz?? Masz 3 testy to od dziś ci drugi dzień możesz zacząć ;-). Dzięki za informacje.pojade też się dziś zaopatrzyć na kolejne cykle.

@kas ja też mam wybrane tylko czekają. Chyba że późno zaskocze i przestaną mi się podobać.heh

@asia669 Tymek od Tymoteusza czy od Tymona?

@Liluli
Tymek od Tymoteusza [emoji2]

@Liluli, mnie też się podoba Szymon lub Jan. A dziewczynka od zawsze Joanna :D

A chlopcow pewnie tyle, bo rzadna nie przepusci dnia owu:p
Muszę obalić Twoją teorię. Ja owu miałam w środę a boboseksy byly w niedzielę. W ogóle w zaskoczonym cyklu tylko 3 razy. Odpuściliśmy wtedy.
Będzie mimo wszystko synek [emoji2]

Fondie zdrówka!

@marzycielka81 na pierwszą kontrolę pójdę do dr Wandelta, jakoś na dniach. Zapisuję się także na wizytę do dr Kubiaczyk, zobaczymy co ona mi powie... Jeśli chodzi o endokrynologa to już jestem umówiona na za 2 tygodnie do dr Oweckiego, a do hematologa to chodzę do dr Zawilskiej, za 3 tyg. druga wizyta z wynikami...
Jak się dziś czujesz?

@nafoczka - zdrówka

Muszę obalić Twoją teorię. Ja owu miałam w środę a boboseksy byly w niedzielę. W ogóle w zaskoczonym cyklu tylko 3 razy. Odpuściliśmy wtedy.
Będzie mimo wszystko synek [emoji2]

Fondie zdrówka!

Ja również obale tą tezę: boboseksy były tylko w owu - bedzie dziewczynka :-)
A teraz coś na poprawę humoru:
Od poniedziałku po lekcji religii u Oliwki, rozmawiałyśmy co dzień o postanowieniach na czas postu. A może zrezygnować ze słodyczy, z grania w gry...starałam się jej dobrze wytłumaczyć o co w tym chodzi, dlaczego rezygnujemy z przyjemności. Rozmowy były ok, ale każda moja propozycja (chciałam podsunąć jakieś pomysły mojemu dziecku) kończyła się płaczem, że ona nie da rady. Dziś rano przed szkołą nastąpił przełom, Oliwia biegnie uradowana i krzyczy: "Mamusiu, mam postanowienie!!!"...myślę sobie: "no nareszcie, załapała"...w dodatku trzyma w ręku kredki, myślę sobie hmm, ok niech już będzie że zrezygnuje z kolorowania, co faktycznie bardzo lubi. A moje mądre dziecko z uśmiechem mówi: "Postsnowiłam, że nic nie będę postanawiać!!".........[emoji51]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabis hahaha. Najwazniejsze, ze postanowila.

Fondie zdrowia.

@Marthi kolejki sa na kwiecien wiec sie zapisuj jesli chcesz do niej isc. Tylko moze byc tak, ze ona Cie wysle na HSG.
Nadal mnie piecze cewka. Ide dzis do urologa. Badania moczu ok. W ostatnim miesiacu wladowali we mnie zbyt wiele antybiotykow i mam dosc. Mam nadzieje ze cos mi pomoze bo ma dobre opinie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry