reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wyszlam od niej. Teraz na papierze nie mialam nic. Przy badaniu lekkie plamienie ( krwią)tylko zauwazyla. Stwierdzila ze to od lekow rozrzedzających. Dolozyla dwa razy tyle dupka. Mam oznaczac bete i kontaktowac sie w razie krwawien to bedziemy acard odstawiac.
Kazala oznaczac bete i cierpliwie znosic plamienia i do niej pisac jakby co. Powiedziala ze musze byc przygotowana na plamienia przy tych wszystkich lekach.

Ostatnia edycja:
reklama
Wyszlam od niej. Teraz na papierze nie mialam nic. Przy badaniu lekkie plamienie tylko zauwazyla. Stwierdzila ze to od lekow rozrzedzających. Dolozyla dwa razy tyle dupka. Mam oznaczac bete i kontaktowac sie w razie krwawien to bedziemy acard odstawiac.
Kazala oznaczac bete i cierpliwie znosic plamienia i do niej pisac jakby co. Powiedziala ze musze byc przygotowana na plamienia przy tych wszystkich lekach.
Kaś mam nadzieję że Cię uspokoila. Odpoczywaj dużo Kochana!!! Będzie wszystko ok :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy uspokila, zawsze przy poronieniach mnie pocieszali. Ale zawsze tez bylo inaczej przy poronieniach. No i tyle bylo spokojnej ciazy... 1 dzien. Myslicie, ze po tym krwawieniu jeszcze tam cos zostalo:(

Po prostu jak ja widze tam krew, to musle koniec. Taki nasz los. Ale dalej wierzę...

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy uspokila, zawsze przy poronieniach mnie pocieszali. Ale zawsze tez bylo inaczej przy poronieniach. No i tyle bylo spokojnej ciazy... 1 dzien. Myslicie, ze po tym krwawieniu jeszcze tam cos zostalo:(
Kasiu
Kolejny raz opowiem o sobie ( choć mi sie nie chce :D:p
W pierwszej mojej donoszonej ciąży miałam plamienia od samego początku.Trwały chyba z dwa czy trzy tygodnie . Potem w chyba w 8 tygodniu dostałam krwotoku .
Myślałam ,że to koniec bo gin do którego chodziłam powiedział ,że poronie bo widział tylko puste jajo płodowe .
Więc jak dostałam krwotoku to pojechałam do szpitala a tam na usg bijące serduszko !!!!!!!!!!!
Plamiłam jeszcze po tym krwotoku przez 3 tygodnie .
Mój Przemuś w lipcu kończy 18 lat
Jest strasznie przystojny:happy2:
Wtedy nie byłam na żadnych lekach !!!!!!A teraz sie okazało, że mam leydena i bez leków rozrzedzających ani rusz .
Tak że leż .....bierz dużo progesteronu
A napewno wszystko sie zaklei ....

nie wiem.. w piatek ide do mojego gina to bede planowac. @ powinnam miec 8-10.03, bardziej 10.03, skoro dzisiaj pecherzyki dopiero 16mm mialy. Wiec mysle, ze jakos powinnam planowac histero w tygodniu 13-17.03.

Mi w czwartek wyznaczy termin. Ciekawe czy sie uda jeszcze po tej @. Dzis mam 8 dc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje. Po prostu to trudne, gdu krew kojarzy sie z jednym...
Wiem że to trudne .........ale dopuki nie ma bóli i skurczy to takie krwawienie może wystąpić
Ja w każdej ciąży troche podplamiałam i tu większość dziewczyn na forum tak miało

reklama
Do góry