reklama
@lamia78 ja przełożyłam wizytę z tego czwartku na następny tydzień, więc sama jestem ciekawa ile moje cudeńko waży.
Ja miewam ostatnio gorsze dni, bardzo boli mnie głowa a dziś kilka razy było mi słabo aż jakieś zimne poty miałam.
Sus, cudne wieści.
Kas będzie dobrze :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miewam ostatnio gorsze dni, bardzo boli mnie głowa a dziś kilka razy było mi słabo aż jakieś zimne poty miałam.
Sus, cudne wieści.
Kas będzie dobrze :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Leze sobie, dalej tylko brązowe schodzi, ale juz malo. Wiec to pewnie faktycznie jakies naczynko pęklo (skoro od tej pory zadnych lekow nie bralam a minelo) mam nadzieje ze krew nie pociagnela ze sobą zarodka. O 20 clexane, mam nadzieje ze sie nie powtorzy krwawienie. A 22.00 3×dupek
burczuś
Fanka BB :)
Wierzę,że będzie dobrze!Leze sobie, dalej tylko brązowe schodzi, ale juz malo. Wiec to pewnie faktycznie jakies naczynko pęklo (skoro od tej pory zadnych lekow nie bralam a minelo) mam nadzieje ze krew nie pociagnela ze sobą zarodka. O 20 clexane, mam nadzieje ze sie nie powtorzy krwawienie. A 22.00 3×dupek
bertha
Jeden powiedział ze to moze byc albo ciąża albo np jakies zrosty. A drugi w sumie nie wiedział co to moze byc ale by sie tym nie przejmował.@berha faktycznie coś tam jest . Co Ci mówiła doktorka na to??
A mojemu właściwemu ginowi wysłałam zdjęcie to mi odpisał "spoko, pojaw sie"...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
reklama
czarna_mala
Podziel się: