reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas90 Kochana będzie dobrze musisz wierzyć i uzbroić się w cierpliwość choć wiem że to trudne.
Nafoczka przeczytałam lekturę .
Lumia Zdjęcie Super.
@shooa Czy możesz podrzucić linka z tym forum na temat NK.?

@lamia78 ja przełożyłam wizytę z tego czwartku na następny tydzień, więc sama jestem ciekawa ile moje cudeńko waży.
Ja miewam ostatnio gorsze dni, bardzo boli mnie głowa a dziś kilka razy było mi słabo aż jakieś zimne poty miałam.
Sus, cudne wieści.
Kas będzie dobrze :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Leze sobie, dalej tylko brązowe schodzi, ale juz malo. Wiec to pewnie faktycznie jakies naczynko pęklo (skoro od tej pory zadnych lekow nie bralam a minelo) mam nadzieje ze krew nie pociagnela ze sobą zarodka. O 20 clexane, mam nadzieje ze sie nie powtorzy krwawienie. A 22.00 3×dupek

Leze sobie, dalej tylko brązowe schodzi, ale juz malo. Wiec to pewnie faktycznie jakies naczynko pęklo (skoro od tej pory zadnych lekow nie bralam a minelo) mam nadzieje ze krew nie pociagnela ze sobą zarodka. O 20 clexane, mam nadzieje ze sie nie powtorzy krwawienie. A 22.00 3×dupek
Wierzę,że będzie dobrze!

Na razie czysto. Dziękuję Wam za każde słowo. Pociesza mnie jedynie, ze cyce coraz wrazliwsze, mocno bolą. Dam znac jak jutro beta, to cos się okaze.
Moze jakies jeszcze zdjęcie dla cioci Kasi na pocieszenie?:)

@berha faktycznie coś tam jest . Co Ci mówiła doktorka na to??
Jeden powiedział ze to moze byc albo ciąża albo np jakies zrosty. A drugi w sumie nie wiedział co to moze byc ale by sie tym nie przejmował.
A mojemu właściwemu ginowi wysłałam zdjęcie to mi odpisał "spoko, pojaw sie"...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry