A ze ja malpa?
reklama
@porzeczka super to do dzieła)) a mam nadzieje ze niedługo spotkamy się znów u maliny tym razem z brzuszkamii)))
@susana bardzo się cieszę że u Ciebie oki!!
@Czajak @Porzeczka1234 super że etap szczepień, mlr za Wami :-) Szybkiego zaciążenia Wam życzę!!!
@magda1208 masz priva
@fondie ja jednak zostaje dalej u maliny. Jakoś pewniej się czuję po wizycie u niego. A mõj miejcowy gin dopiero się ucieszył z mojej decyzji bo był chłopina wystraszony że zostaniwmy sami!!!!
@Czajak @Porzeczka1234 super że etap szczepień, mlr za Wami :-) Szybkiego zaciążenia Wam życzę!!!
@magda1208 masz priva
@fondie ja jednak zostaje dalej u maliny. Jakoś pewniej się czuję po wizycie u niego. A mõj miejcowy gin dopiero się ucieszył z mojej decyzji bo był chłopina wystraszony że zostaniwmy sami!!!!
Avita mnie nikt nie pytal o zdanie sam po 26tc powiedzial, ze czujemy sie z nala swietnie i oddaje nas w rece lekarza lokalnego:/ oczywiscie dzwonie do nego ze wszystkim. Teraz pytalam i ten steryd na plucka czywiscie powiedzial"tak to siwetny pomysl" do tego nawet na maila mi odpisal odnosnie tych 2700ddimerow co jet dziwne bo powiedzial ze wyniki sa ok:/ az sie boje kolejnemych ddimerow bo znow bede musiala dzwonic.
beri123
Fanka BB :)
Martha priv
agatush
Moderatorka
Dziewczyny szukam uspokojenia. Od wczoraj coś mnie rozkłada - kaszel, katar, dreszcze, temperatura powyżej 38 stopni, staram leczyć się domowymi sposobami, ale boję się ze to przeziębienie zaszkodzi Maluszkowi [emoji22]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Fanka BB :)
Nie zaszkodzi. Lecz się naturalnie i będzie okDziewczyny szukam uspokojenia. Od wczoraj coś mnie rozkłada - kaszel, katar, dreszcze, temperatura powyżej 38 stopni, staram leczyć się domowymi sposobami, ale boję się ze to przeziębienie zaszkodzi Maluszkowi [emoji22]
reklama
Podziel się: