reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 u mnie jak u porzeczki:))) leki rozpisane i działamy:)) mamy czas do czerwca mam nadzieje ze się uda...... a co do encortonu to miałaś rację ze każdy indywidualnie bo ja mam zleconych dopiero od pozytywnego testu. Dodzwoniłas się do nich??

reklama
Witajcie po wiekach nieobecności... dużo nowych nickow i niestety kolejnych historii... gratulacje dla tych które szczęśliwie donosiły i tych aktualnie podwójnych.
Ja jak zwykle jestem w czarnej d.... i w związku z tym mam pytanie do tych które leczą sie u Maliny. Czy jest szansa że uzna wyniki robione u Dubrawskiego, żadnego wyniku bezpośrednio z labo. Wszystko na rozpisce z podsumowaniem i diagnozą. Bardzo proszę o pomoc...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@martaha123 mnie malina uznał kilka badań ale dużo musiałam zrobić i zaplaciłam 4 tysia za komplet mówią ze nie uznaje ale jak mu powiedziałam ze robiłam 3 tygodnie temu to uznał bez gadki.
A jeśli nie masz wyników z laboratorium to na pewno Ci nie uzna no bo na jakiej podstawie jak nie wie kiedy robione i czy rzeczywiście takie byly jakie odczynniki i normy

Porzeczka kłopot w tym że ja u D wydalam na badania ok. 10 tys. I nie bardzo mi się uśmiecha wydać kolejne tysiące... :-(

Ja przypuszczam ze tak było to nie mozesz podjechać do niego aby ci kartę i wyniki skserowali i wydali maja taki obowiązek Malina zawsze daje wyniki orginały sam ma jakis system gdzie ma skany dziś mi powiedział. Moim zdaniem na pewno ci nie uzna bez wyników z laboratorium. Niech się dziewczyny wypowiedzą

@martaha123 zrób tak jak porzeczka mówi.Idz do gabinetu D niech ci da wszystkie karty z badaniami i wynikami. Pojdziesz do maliny i powiesz że to masz zrobione i nie masz forsy na kolejne badania i sił już nie masz i zobaczysz czy cokolwiek Ci powie. Powinien coś wywnioskować i potraktować jak człowieka a jeśli będzie kazał robić badania tylko u siebie i znowu za parę tysięcy to będziesz wiedzieć jaki to typ człowieka. Nie pamiętam Twojej historii ?? A jakbys udała się do naszego dr P?

@nafoczka dziekuje [emoji8]
Zamawiam w takim razie i biore dalej [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

@bea25ta ja jestem po 6 poronieniach 2 puste jaja 3 - zdrowa córka bez leków, 4-5 obumarcie zarodka bez leków, 6- na heparynie i acard biochemiczna, 7- na żelaznym + ivig i doszło do etapu mini pecherzyka beta do 1000. Teraz miałam intralipid plus dużo luteiny i neupogen ale nie zaciazylam i kazal na miesiąc wszystko odstawic... a P. To gdzie przyjmuje? On nie bedzie wymagał oryginałów wyników?

@czarna_mała
Ja wyslalam wyniki badan meza i w poniedziałek będę dzwoniła umawiać się na szczepienia. Mam nadzieję ze szybko to będzie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bea ja jestem po 6 poronieniach 2 puste jaja 3 - zdrowa córka bez leków, 4-5 obumarcie zarodka bez leków, 6- na heparynie i acard biochemiczna, 7- na żelaznym + ivig i doszło do etapu mini pecherzyka beta do 1000. Teraz miałam intralipid plus dużo luteiny i neupogen ale nie zaciazylam i kazal na miesiąc wszystko odstawic... a P. To gdzie przyjmuje? On nie bedzie wymagał oryginałów wyników?

Nie Przybycień honoruje wszystko. Przyjmuje z Krakowie i Tarnowie. Nie naciagam na kase i za badania i za wizyty i jest bardzo empatyczny :) choć do ilości badań Maliny mu daleko

Do góry