reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Steryd nie ma nic do zastrzyków na płuca. Ja dostałam w 28 tc bo generalnie od tego momentu mają najlepsze dzialanie, wcześniej można ale trzeba powtarzać i chyba do 35tc. To dwa domiesniowe zastrzyki, niezbyt przyjemne.
nafoczka z nieba mi spadlas to super. bo mo gin nie wie o encortonie bo by chyba za leb sie zlapal hahaha a teraz zmieniac gina to mega slabo

reklama
nie zwiekszyl ale odpisal na maila ze narazie wyniki sa ok:)chociaz te ddimery mnie przerazaja
No to dobrze teraz masz z gorki jeszcze chwilę i będziesz tulić maleństwo. Nie mów lekarzowi ale po porodzie bym mu powiedziała może się przekonana a to innym pomoże. A teraz niech żyje w słodkiej niewiedzy:)

A pizze lubię robić sama nie wiem jednak co z drożdżami bo proszek do pieczenia kupiłam dzis :):)
Drozdze sa chyba "chodowane" na melasie. Wiec spokojnie mozesz uzywac. Ja zazwyczaj uzywam drozdzy sypkich,a swieze to babuni.

xnw43e3k256g9p2p.png

Fondie ja też miałam sterydy i też brałam encorton i odstawiłam go ok 24 tygodnia .A sterydy na płuca są nawet bardzo bolesne , ale warto pocierpieć bo zapobiegają też wylewom .

Porzeczka ja dzwonilam do producenta drozdzy babuni te żółte co sa w sklepie i sa bezglutenowe,a takze czytalam forum celiakowcow i też je polecali, ja robie na nich,bo na tym proszku bezglutenowym pizza nie wychodziła zbyt dobra,to moja opinia ;-)

reklama
Dzień dobry.
Chciałam do Was pisać wczoraj ale nie dałam rady...
Muszę trochę posmucić.
Byłam wczoraj na echo serca płodu, powtarzałam badanie bo dwa tygodnie temu mała źle leżała. Z dzidzia ok, serduszko zdrowe ale mi lekarz wpisał w prawej tętnicy macicznej NOTCh+, to jakiś wzmożony opór naczyniowy, w necie piszą o zatrzymaniu wzrostu płodu, czasem nawet obumarciu...ja znalazłam zapisy że ten notch to prowadzi do nadciśnienia i rzucawki. Lekarz wczoraj nic mi nie powiedział co dalej czy to badać co jakiś czas, sprawdzać, nie wiem nic, a mój gin wczoraj też był nieuchwytny...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry