nafoczka z nieba mi spadlas to super. bo mo gin nie wie o encortonie bo by chyba za leb sie zlapal hahaha a teraz zmieniac gina to mega slaboSteryd nie ma nic do zastrzyków na płuca. Ja dostałam w 28 tc bo generalnie od tego momentu mają najlepsze dzialanie, wcześniej można ale trzeba powtarzać i chyba do 35tc. To dwa domiesniowe zastrzyki, niezbyt przyjemne.
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Śpij spokojnie Kochananafoczka z nieba mi spadlas to super. bo mo gin nie wie o encortonie bo by chyba za leb sie zlapal hahaha a teraz zmieniac gina to mega slabo
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
A ty jeszcze encorton bierzesz? Chyba nie ale to i tak nic nie zmienianafoczka z nieba mi spadlas to super. bo mo gin nie wie o encortonie bo by chyba za leb sie zlapal hahaha a teraz zmieniac gina to mega slabo
Porzeczka1234
Fanka BB :)
No to dobrze teraz masz z gorki jeszcze chwilę i będziesz tulić maleństwo. Nie mów lekarzowi ale po porodzie bym mu powiedziała może się przekonana a to innym pomoże. A teraz niech żyje w słodkiej niewiedzynie zwiekszyl ale odpisal na maila ze narazie wyniki sa okchociaz te ddimery mnie przerazaja
Drozdze sa chyba "chodowane" na melasie. Wiec spokojnie mozesz uzywac. Ja zazwyczaj uzywam drozdzy sypkich,a swieze to babuni.A pizze lubię robić sama nie wiem jednak co z drożdżami bo proszek do pieczenia kupiłam dzis
nie biore w 15tc odstawilam calkowicie ale zastanwialam sie czy mozna dwa rozne sterydy brac w ciazy.A ty jeszcze encorton bierzesz? Chyba nie ale to i tak nic nie zmienia
Haha, a myslałam, że do lokalnego do twojego się przeniosę, bo już nie moge sluchac jak mnie moj encortonem straszynafoczka z nieba mi spadlas to super. bo mo gin nie wie o encortonie bo by chyba za leb sie zlapal hahaha a teraz zmieniac gina to mega slabo
M
Magda82...
Gość
Fondie ja też miałam sterydy i też brałam encorton i odstawiłam go ok 24 tygodnia .A sterydy na płuca są nawet bardzo bolesne , ale warto pocierpieć bo zapobiegają też wylewom .
Porzeczka ja dzwonilam do producenta drozdzy babuni te żółte co sa w sklepie i sa bezglutenowe,a takze czytalam forum celiakowcow i też je polecali, ja robie na nich,bo na tym proszku bezglutenowym pizza nie wychodziła zbyt dobra,to moja opinia ;-)
reklama
Dzień dobry.
Chciałam do Was pisać wczoraj ale nie dałam rady...
Muszę trochę posmucić.
Byłam wczoraj na echo serca płodu, powtarzałam badanie bo dwa tygodnie temu mała źle leżała. Z dzidzia ok, serduszko zdrowe ale mi lekarz wpisał w prawej tętnicy macicznej NOTCh+, to jakiś wzmożony opór naczyniowy, w necie piszą o zatrzymaniu wzrostu płodu, czasem nawet obumarciu...ja znalazłam zapisy że ten notch to prowadzi do nadciśnienia i rzucawki. Lekarz wczoraj nic mi nie powiedział co dalej czy to badać co jakiś czas, sprawdzać, nie wiem nic, a mój gin wczoraj też był nieuchwytny...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałam do Was pisać wczoraj ale nie dałam rady...
Muszę trochę posmucić.
Byłam wczoraj na echo serca płodu, powtarzałam badanie bo dwa tygodnie temu mała źle leżała. Z dzidzia ok, serduszko zdrowe ale mi lekarz wpisał w prawej tętnicy macicznej NOTCh+, to jakiś wzmożony opór naczyniowy, w necie piszą o zatrzymaniu wzrostu płodu, czasem nawet obumarciu...ja znalazłam zapisy że ten notch to prowadzi do nadciśnienia i rzucawki. Lekarz wczoraj nic mi nie powiedział co dalej czy to badać co jakiś czas, sprawdzać, nie wiem nic, a mój gin wczoraj też był nieuchwytny...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: