reklama
burczuś
Fanka BB :)
Przykro mi ja mam 5 poronień za sobą przytulam mocno!Moja beta dzisiaj 371,93 ale wiecie jakie mam ATPO 235 a Anty TG 207 gdzie zakres max mam 30
burczuś
Ja też już młoda nie jestem i szereg niepowodzeń za mną. i sił i wiary brak?Sory pewnie coś mi się wcisneło niechcący - zgadzam się z tobą nikt nam tu nie da gwarancji 100%, ale jako że to moje ostatnie podejście sama postanowilam wszystko sprawdzic ja nie mam juz czasu na kolejne "a moze sie uda".....
Ale spróbuję jeszcze raz. pewnie ostatni.
Intralipid na wysokie NK. Encorton również?
No tak, zdarza się, że bije dopiero w 9 tc. Trzeba wierzyć, będzie dobrze. Rośnie, na tym etapie to najważniejsze!Fondie czemu nie spis o 3 w nocy??brzuszek dokucza i dzidzi doczekasie nie możesz?? Śpij bo wkrótce nie będzie ci dane ;-).
Serduszko w 8tyg bije między 110 - 180 a kazda chcialaby być tak w srodku skali
Przykro mi przytulam cie mocno. .......... zadzwoń do Maliny dzisiaj środa wiec jest. Postaw sprawę jasno i niech Ci dadzą go do telefonu albo niech przekażą mu.Moja beta dzisiaj 371,93 ale wiecie jakie mam ATPO 235 a Anty TG 207 gdzie zakres max mam 30
bobasek1990
tak mam własnie zamiar zrobic a niech mi tylko któras tylko nie wysłucha to zaraz im powiem ze za takie kwoty tam zostawione nalezy mnie chociaż wysłuchac i przekazac inf profesorowi
reklama
bobasek1990
Słuchajcie ale przy takich wynikach przeciwciał anty tpo i tg chyba powinnam przyjmowac cos na tarczyce nie wiem moze pominął moja wina ze go nie pilnowałam ale poprostu zaufałam mu
Podziel się: