reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Sory pewnie coś mi się wcisneło niechcący - :crazy: zgadzam się z tobą nikt nam tu nie da gwarancji 100%, ale jako że to moje ostatnie podejście sama postanowilam wszystko sprawdzic ja nie mam juz czasu na kolejne "a moze sie uda".....
Ja też już młoda nie jestem i szereg niepowodzeń za mną. i sił i wiary brak?
Ale spróbuję jeszcze raz. pewnie ostatni.
Intralipid na wysokie NK. Encorton również?

Fondie czemu nie spis o 3 w nocy??brzuszek dokucza i dzidzi doczekasie nie możesz?? Śpij bo wkrótce nie będzie ci dane ;-).

Serduszko w 8tyg bije między 110 - 180 a kazda chcialaby być tak w srodku skali
No tak, zdarza się, że bije dopiero w 9 tc. Trzeba wierzyć, będzie dobrze. Rośnie, na tym etapie to najważniejsze!

tak mam własnie zamiar zrobic a niech mi tylko któras tylko nie wysłucha to zaraz im powiem ze za takie kwoty tam zostawione nalezy mnie chociaż wysłuchac i przekazac inf profesorowi

reklama
Słuchajcie ale przy takich wynikach przeciwciał anty tpo i tg chyba powinnam przyjmowac cos na tarczyce nie wiem moze pominął moja wina ze go nie pilnowałam ale poprostu zaufałam mu

Do góry