reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Gabiś,dziekuję Ci za odpowiedź. Forum zaczęłam czytać od początku,jestem na ok.200 stronie,a jest ich ponad 3800,więc sporo lektury przede mną... :) W jakiej dawce brałaś sterydy i do którego tygodnia ciąży? Zaczęłaś brać już w okresie starań czy dopiero od pozytywnego testu? Lekarz jakiej specjalności przepisał Ci sterydy? Na moje nieszczescie wszyscy lekarze,do ktorych idę,boją się ich jak ognia. Czy w badaniach wyszło Ci coś poza dodatnimi ANA? I czy zostaly one zidentyfikowane jako jakieś konkretne typy przeciwciał? U mnie nie. Przepraszam,że tak Cię męczę pytaniami,ale już nie wiem co mam robić...

A też u Pasnika się szczepisz? A po tych szczepieniach 3 to trzeba zrobić allo mlr jeszcze raz i wtedy ewentualnie zielone światło albo kolejne szczepienia? Jak często sa te szczepienia?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak u Paśnika. Od ostatniego szczepienia MLR w ciagu 3-6 tygodni i ew. zielone światło albo dalsze szczepienia. Szczepienia co 3 tygodnie, potrzeba tu czasu, cierpliwości ....

Też tak do tego podchodziłam, ale Paśnik powiedział że jak się nie uda to będziemy działać inaczej ;) więc ufam mu. czarna_mala; Ja też mu ufam, ale na kolejne podejście to ja już sił nie mam przeżyłam 5 poronień i po ostatnim powiedziałam koniec, ale postanowiłam ostatni raz zawalczyć dla córci , która ciągle mnie pyta" mamo a kiedy mi urodzisz siostrzyczkę albo brata" (4,5 latka ma). Więc dla mnie te szczepienia to ostatnia " deska ratunku"

Ostatnia edycja:
Też tak do tego podchodziłam, ale Paśnik powiedział że jak się nie uda to będziemy działać inaczej ;) więc ufam mu. czarna_mala; Ja też mu ufam, ale na kolejne podejście to ja już sił nie mam przeżyłam 5 poronień i po ostatnim powiedziałam koniec, ale postanowiłam ostatni raz zawalczyć dla córci , która ciągle mnie pyta" mamo a kiedy mi urodzisz siostrzyczkę albo brata" (4,5 latka ma). Więc dla mnie te szczepienia to ostatnia " deska ratunku"
Ja nie mam dzieci i 6 poronień za sobą ;) ale wierzę że on wie co robi :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam was dziewczyny. Ja sie rzadko udzielam ale chetbie was podczytuje:)

Dziewczyny biorace zelazny zestaw mam pytanie - czy lekarze kazali wam brac leki oslonowe na zoladek przy acardzie i encortonie? Chodzi mi o leczenie przed ciaza... Bo mam leki oslonowe wypisane i teraz nie wiem, przegladajac wasze rozmowy nie natknelam sie zeby ktoras z was miala cos takiego...

Do góry