reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Gabiś,dziekuję Ci za odpowiedź. Forum zaczęłam czytać od początku,jestem na ok.200 stronie,a jest ich ponad 3800,więc sporo lektury przede mną... :) W jakiej dawce brałaś sterydy i do którego tygodnia ciąży? Zaczęłaś brać już w okresie starań czy dopiero od pozytywnego testu? Lekarz jakiej specjalności przepisał Ci sterydy? Na moje nieszczescie wszyscy lekarze,do ktorych idę,boją się ich jak ognia. Czy w badaniach wyszło Ci coś poza dodatnimi ANA? I czy zostaly one zidentyfikowane jako jakieś konkretne typy przeciwciał? U mnie nie. Przepraszam,że tak Cię męczę pytaniami,ale już nie wiem co mam robić...

A też u Pasnika się szczepisz? A po tych szczepieniach 3 to trzeba zrobić allo mlr jeszcze raz i wtedy ewentualnie zielone światło albo kolejne szczepienia? Jak często sa te szczepienia?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak u Paśnika. Od ostatniego szczepienia MLR w ciagu 3-6 tygodni i ew. zielone światło albo dalsze szczepienia. Szczepienia co 3 tygodnie, potrzeba tu czasu, cierpliwości ....

Też tak do tego podchodziłam, ale Paśnik powiedział że jak się nie uda to będziemy działać inaczej ;) więc ufam mu. czarna_mala; Ja też mu ufam, ale na kolejne podejście to ja już sił nie mam przeżyłam 5 poronień i po ostatnim powiedziałam koniec, ale postanowiłam ostatni raz zawalczyć dla córci , która ciągle mnie pyta" mamo a kiedy mi urodzisz siostrzyczkę albo brata" (4,5 latka ma). Więc dla mnie te szczepienia to ostatnia " deska ratunku"

Ostatnia edycja:
Też tak do tego podchodziłam, ale Paśnik powiedział że jak się nie uda to będziemy działać inaczej ;) więc ufam mu. czarna_mala; Ja też mu ufam, ale na kolejne podejście to ja już sił nie mam przeżyłam 5 poronień i po ostatnim powiedziałam koniec, ale postanowiłam ostatni raz zawalczyć dla córci , która ciągle mnie pyta" mamo a kiedy mi urodzisz siostrzyczkę albo brata" (4,5 latka ma). Więc dla mnie te szczepienia to ostatnia " deska ratunku"
Ja nie mam dzieci i 6 poronień za sobą ;) ale wierzę że on wie co robi :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam was dziewczyny. Ja sie rzadko udzielam ale chetbie was podczytuje:)

Dziewczyny biorace zelazny zestaw mam pytanie - czy lekarze kazali wam brac leki oslonowe na zoladek przy acardzie i encortonie? Chodzi mi o leczenie przed ciaza... Bo mam leki oslonowe wypisane i teraz nie wiem, przegladajac wasze rozmowy nie natknelam sie zeby ktoras z was miala cos takiego...

Do góry