reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri wiem coś o kolce u maluszka:( Tak mi było szkoda tego mojego synka, wrzeszczał non stop ale te niemieckie krople dały radę kolce:)
Teraz też wrzeszczy jak mu zabieram telefon i nie może grać;)
Agatuś ja WC obejmuje do dziś :( A w pracy zawsze małam coś w kieszeni do przegryzienia tic-taci, mentosy itp tylko bez czekolady bo po tym znowu zgaga mnie męczyła!!
Asia, Gabiś ale "pocieszyłyśmy" dziś nasze staraczki;)
Napisze tak, mimo tych wszystkich dolegliwości i tak ciąża to cudowny stan:) A najbardziej od samego początku chce mi się wiśniówki i tych wiśni ze spirytusu ktõre teraz wpiernicza mój wkurzający mąż!!! ;)

reklama
U mnie bardzo spokojnie. Jest już po leczeniu. Teraz tylko co miesiąc jeżdżę na kontrolę do centrum onkologii. Miałam ostatni IV stopień kosmowczaka. 15 guzów przerzutowych. I żyję. Ale bardzo tęskno mi do małej kruszynki. .. na ostatniej wizycie usłyszałam że za pół roku rozpoczniemy diagnostykę A za około1,5 roku starania. Ale czy ja chcę? Nie wiem...

U mnie bardzo spokojnie. Jest już po leczeniu. Teraz tylko co miesiąc jeżdżę na kontrolę do centrum onkologii. Miałam ostatni IV stopień kosmowczaka. 15 guzów przerzutowych. I żyję. Ale bardzo tęskno mi do małej kruszynki. .. na ostatniej wizycie usłyszałam że za pół roku rozpoczniemy diagnostykę A za około1,5 roku starania. Ale czy ja chcę? Nie wiem...
Życzę Ci w takim razie dobrych wyborów, doskonale rozumiem Twój strach i mając Twój przykład na uwadze, zawsze badam czy beta spadła do zera. Mimo wszystko chciałabym żebyś wróciła tu na "pełnym gazie" i tuliła swoją Kruszynkę [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny! Niektóre z Was pewnie mnie jeszcze pamiętają. Czytam cały czas Wasze historie z sentymentem. Kibicuję Wam i przeżywam razem z Wami. Może to trochę dziwne, ale tęsknię za tym wszystkim.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Tez o tobie myślę kochana. Walcz o zdrowie i ciesz życiem :* nie miałam odwagi pisać i pytać. Ciesze się ze sama napisałaś. Tez tesknimy :*
mój M. tez tez choruje (może nie aż tak) ale za każdym razem gdy się do niego przytulam to boje ze los mi to odbierze i wtedy myślę "Boże...."

Destino ty tez coś napisz :*

Witajcie
Mam do Was ogromną prośbę w imieniu mojej koleżanki. Niestety prawie rok temu jak każda z nas tutaj zebranych doświadczyła tragedii. M. po ogromnych bojach i walce straciła synka w 23 tc :/ ma już jedną pociechę, ale pragnie mieć jeszcze jedno dziecko.
Poszukujemy dla niej lekarza, który dobrze by się nią zajął.
Czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza z terenu: Ełk, Elbląg, Olsztyn lub Białystok?
Bardzo proszę napiszcie :*

DOBRA TO I JA PONARZEKAM:happy:
brzuszek rośnie ,buty zakłada mi M :eek:
Mała w nocy jest aktywna ,spać nie mogę do tego :eek: 5 razy siku-masakra
często mam zgagę ,i ciężko mi się oddycha,ale piszą ,że to norma.
Tez bym chciała mieć już ją i przytulać:frown: jak nie kopie jakiś czas to detektor idzie w ruch.
Do tego mam anemie i infekcje w moczu a gin mówi ,że przy lutce tak jest i nie chce nic dać!!:wściekła/y:
myślę o urofuraginum na własną rękę:sad:??
jutro wizyta i zobaczymy:sorry:
SUSANA PROSZĘ O NOWE WIEŚCI ???

Lamia, nie pomogę niestety, moze brzuchatki.
Rozpoczynam nowy tydzien i nowe postanowienia, nie chce zyc tylko od owulacji do owulacji. Zobaczymy jak wyjdą :D Postanowilam robic cos dla siebie i M. W poniedzialki (dzisiaj:D) basen. Ogolnie więcej luzu i małych przyjemnosci:cool2:

reklama
Kochne ja tak na szybko. Maly urodzil sie w 37tc waga ,2,750 i 52 cm. Zakochalam sie po uszy. Wszystko Wam opowiem co i jak jak dojde do siebie. Bo z wrazenia cala noc nie spalam a teraz zasypiamz tel w reku. Nie moge dodać zdjęcia. Za duzy plik.

Kwiatuszek, gratulacje!!!!

Brzuchatki, ale fajnie macie :) zazdroszczę!! :)
Ale juz jestescie wszystkie daleko!!!

Bea, dzięki za link do bloga, na razie nie wczytałam sie jeszcze, jakos przytłaczająco wyglada ten blog, taki czarny :) zacząć go od początku czytać, czy od któregoś momentu jest najciekawszy?

Ja wlasnie cierpię z powodu zapalenia pęcherza. Tak dawno nie miałam i juz zapomniałam jaki to okropny typ bólu..
Weekendzik mieliśmy wyjazdowy, w Warszawie, przytulanki były, owu dzisiaj potwierdzona monitoringiem, teraz czekać 2 tyg na rezultaty. W międzyczasie kończymy badania do in vitro. Zostały jeszcze wymazy i badanie nasienia.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry