reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Witam się z moim Cudem
Oliś 23.01.2017.JPG

Plastulinka, cieszę się, że się odezwałaś! Myślę o Tobie często. Jeszcze mi tutaj Pietruchy brakuje. Szkoda, że już nie pisze z znami.
Bertha, to kiedy In Vitro? Nie robiliście już IUI?
Sus, gdzie jesteś?
Nowo urodzone Dzidziole całuję w noski, a ciężarówki nasze niech pogłaskają brzuszki.
Za staraczki trzymam mocno zaciśnięte kciuki

A u nas dalej wszyscy chorzy, Maluchy na antybiotykach, reszta też kaszląca i zasmarkana. I tak siedzimy w domu. Nuuuuuda!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• Oliś 23.01.2017.JPG
    Oliś 23.01.2017.JPG
    196,5 KB · Wyświetleń: 101
reklama
A ja dzisiaj miałam wizytę u hematologa, zbadala mnie, spisała wyniki badań i zleciła badania krwi na jutro do odbioru: białko C, białko S, INR, fibrynogen, d-dimery, aptt. Jutro znów wizyta i powie coś więcej. Dobrze że wszystko na nfz.
Dzisiaj co chwilę chce mi się siusiu...co kilka minut. Co pójdę do ubikacji to tylko kropelka leci i nic więcej...ach...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj miałam wizytę u hematologa, zbadala mnie, spisała wyniki badań i zleciła badania krwi na jutro do odbioru: białko C, białko S, INR, fibrynogen, d-dimery, aptt. Jutro znów wizyta i powie coś więcej. Dobrze że wszystko na nfz.
Dzisiaj co chwilę chce mi się siusiu...co kilka minut. Co pójdę do ubikacji to tylko kropelka leci i nic więcej...ach...

Gabiś u mnie zaczelo sie dzis to samo :(
Wlasnie meza wyslalam do apteki bo nie moge juz wytrzymać. :( mam nadzieje ze to zapalenie pęcherza a nie jakies zakażenie po zabiegu, od ktorego minęło juz 10 dni....
Leze w termoforem i czekam na te tabletki :(

A co do hematologa... rowniez czekam na wyniki badan. Ja miałam ich sporo wiecej zleconych ale tez chyba wszystkie te co Ty. Ja niestety byłam prywatnie u hematologa.... wizyta droga - 200 zł, a o samych badaniach nie wspomnę :( 1500 zł zostawiłam w labolatorium. Jutro znowu pobranie krwi ale juz w tradycyjnym labolatorium a nie tam gdzie pare dni temu.... kolejna wizyta u hematologa u mnie jakos Ok 23 marca dopiero :/

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Hej
Witam się z moim Cudem
Zobacz załącznik 792685

Plastulinka, cieszę się, że się odezwałaś! Myślę o Tobie często. Jeszcze mi tutaj Pietruchy brakuje. Szkoda, że już nie pisze z znami.
Bertha, to kiedy In Vitro? Nie robiliście już IUI?
Sus, gdzie jesteś?
Nowo urodzone Dzidziole całuję w noski, a ciężarówki nasze niech pogłaskają brzuszki.
Za staraczki trzymam mocno zaciśnięte kciuki

A u nas dalej wszyscy chorzy, Maluchy na antybiotykach, reszta też kaszląca i zasmarkana. I tak siedzimy w domu. Nuuuuuda!!!!!!!!!!!!!!!!
Ślicznotek :)
Nie, IUI juz nie robimy. Teraz naturalsy podczas kompletowania badan. Badania z krwi będziemy juz miec wszystkie w tym tygodniu, w przyszłym mysle ze będziemy miec juz wszystskie wymazy i badanie nasienia. Wiec moooooze sie uda w lutym ale bardziej stawiam na marzec, bo w lutym termin @ juz 6.02 wiec w przyszłym tyg musielibyśmy z kompletem badan jechać na szybko do Krakowa... chyba nie damy rady tak na wariata.

Wlasnie meza wyslalam do apteki bo nie moge juz wytrzymać. :( mam nadzieje ze to zapalenie pęcherza a nie jakies zakażenie po zabiegu, od ktorego minęło juz 10 dni....
Leze w termoforem i czekam na te tabletki :(
Ja dzisiaj przesiedziałam pod gorącym prysznicem z godzinę lub dwie, zeby nie bolał pęcherz... pierwszy raz w życiu miałam aż tak mocne zapalenie, ze miałam nie tylko krew w moczu - duuuzo - ale nawet skrzepiki krwi... moze to ten antybiotyk tez tak zadziałał..? Nie wiem. Ale dziwne to.. ale juz zaczął działać bo juz tak pęcherz nie doskwiera. Ja termoforu niestety nie mam, wiec musiałam korzystać z usług moich kotów, ktore łaskawie ułożyły mi sie na kolanach/brzuchu i ogrzewały ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ja dzisiaj przesiedziałam pod gorącym prysznicem z godzinę lub dwie, zeby nie bolał pęcherz... pierwszy raz w życiu miałam aż tak mocne zapalenie, ze miałam nie tylko krew w moczu - duuuzo - ale nawet skrzepiki krwi... moze to ten antybiotyk tez tak zadziałał..? Nie wiem. Ale dziwne to.. ale juz zaczął działać bo juz tak pęcherz nie doskwiera. Ja termoforu niestety nie mam, wiec musiałam korzystać z usług moich kotów, ktore łaskawie ułożyły mi sie na kolanach/brzuchu i ogrzewały ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku[/QUOTE]

Ja pod prysznicem tez siedziałam z pol godziny jak nie lepiej. Wolałabym w wannie, ale nie moge :( ja miałam juz takie delikatne brunatne krwawienie i od dzis od rana znowu ma ono bardziej czerwony kolor. [emoji57] Na szczescie nie jest tego duzo... Ja w zastępstwie termoforu korzystam tez z usług moich piesków[emoji6] Ehh musimy dac jakos rade.

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...

1485196882-aaaaaa.jpeg

Moj Maluszek [emoji7]
1485196914-aaaaaa.jpeg

I jego domek w 16tc [emoji5]
Tak sie dzisiaj stresowalam ze nie zapytalam nawet o wymiary jak sie okazalo ze wszystko dobrze.
Odebralam tez dzisiaj pappe i jest ok.

xnw43e3k256g9p2p.png

Doris piekny Synus [emoji4]

Gratulacje. Piękny brzusio!

---

1485196882-aaaaaa.jpeg

Moj Maluszek [emoji7]
1485196914-aaaaaa.jpeg

I jego domek w 16tc [emoji5]
Tak sie dzisiaj stresowalam ze nie zapytalam nawet o wymiary jak sie okazalo ze wszystko dobrze.
Odebralam tez dzisiaj pappe i jest ok.

xnw43e3k256g9p2p.png

Doris piekny Synus [emoji4]
Liluli rewelacja!!! [emoji7][emoji7][emoji7] niech Maleństwo rośnie jak na drożdżach :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli cudo :-)
Ja mam bebzol jak w 9m-cu...
U mnie to chyba nie zapalenie..oby nie. Nic mnie nie boli, chyba malutka mi tak uciska...
Ja muszę zrobić krzywą cukrową bo wizyta w piątek. Obym nie wymiotowała.

reklama
Do góry