reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Juz dobrze. Jutro moze wyjdziemy do domu :)ale szczerze dziś juz sama nie wiem co będzie czekamy na Kardiologa. mam dzis znów kryzys mnie wykończona te hormony ciazowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kaira cudna dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misiejku nie martw się, będzie dobrze-mocno trzymam na zdrowie naszych wszystkich Kruszyn.
Balbina wypoczywaj z nogami do góry a nie w ogrodzie na robocie :-D
Truskaweczko co się odwlecze to nie uciecze ;-)
Adidko już nie wiele do końca -trzymaj się mocno.
Enya gratuluje dziewczynki chodź jeszcze nie wiadomo co się może zdarzyć :tak:
Zula duże te Twoje bliźniaki-kiedy masz badania prenetalne?
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny!!!

Ja dziś po badaniach prenetalnych-12t2d niunia 57mm i wszystko ok.
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że już teraz nie wydarzy się nic złego .
BUZIAKI

Alokin pewnie że teraz będzie już dobrze - innej opcji nie ma:-) Jak sobie pomyślę ile z nas rok temu było załamanych i nieszczęśliwych a teraz mają już swoje szczęścia w brzuchach (albo już na zewnątrz:-D) to aż mi sie wierzyć nie chce. I to hurtowo hehehe.
Czekamy teraz na nową falę dziewczynki bo fabryka musi grać!!!

Kaira super że idziecie do domku a hormonki, no cóż, baby blues chyba nikogo nie mija...

Aditko
no z tym szpitalem to bijesz kochana rekordy ale już jesteś prawie u celu - ile jeszcze chcą Cię przetrzymać jakby nic się nie działo???

Moje dziecię od wczoraj ma fazę szalenia - chyba spodobała jej się muzyka na zawodach siostry bo od tego momentu wierci się na całego:-) Dzisiaj w pracy też hehehe. Mam wrażenie że teraz mi jeździ po pęcherzu bo latam do kibelka co chwila i mam takie dziwne uczucie ucisku aż musiałam wziać nospę. Moja córa jest tak szczęśliwa że będzie miała siostrę że w sumie nie wyobrażam sobie że teraz miałoby się to zmienić:) A do tego przemyślałam jak to w ogóle będzie i bardzo się cieszę z drugiej córy;-)

Długo mnie tu nie było...przeczytałam połowę zaległych postów ale za dużo tego.
Kairko gratuluję pięknotki!
Widzę też nowe kobitki :-)
W piątek byłam u Jerzakowej.....doła zalapałam....Nie wiem co mam robić.Chodzi o to że wyszło mów PCO i mutacja HOMOZYGOTYCZNA MTHFR. Oczywiscie stały zestaw leków,aktywny tryb życia ( od 3 tyhodni walczę z rwą kulszową :-() i dieta.Insulina mam ok a jż mnie straszyła cukrzycą.Ale to nie to.Czy któraś z Was ma homozygotyczną mutację? Jeśli tak to czy,też została uprzedzona o tym że jest 3-krotnie większe ryzyko że dziecko będzie miało zespół Downa???
Opadam już z sił, czuje się bezradna i uwiezcie mi mam wszystkiego dość.

Dlaczego Femibion jest taki drogi? 60 zł za opakowanie- nie wiem ile tabletek bo nie było w aptece, mają dopiero zamówić.Konieczne jest jego branie?

Oleńko to dużo Ci powiedzieli, ja płaciłam teraz niecałe 40 zł w Rodzinnej i podobnie płaciłam na necie jak zamawiałam. Tylko że ja kupuję już nr 2. Nr 1 była chyba jeszcze tańsza....Tabletek jest 30 na miesiąc.
Co do mutacji to mają nasze dziewczyny homozygoty i dzieci zdrowe więc nie martw się bo to jest tylko jakaś dziwna statystyka. Czytałam o tym ale nie ma się co nakręcać i martwić na zapas;-)

reklama
Enyo kochanie ja wiem że to są liczby ale jak sobie pomyslę że wszystko się mnie czepia to i to musze brać pod uwagę. A ten feminion to zestaw wit? Będę musiała poszukać taniej
A Ty rosniesz.....a tak,się przejmowałaś na początku :-) .Jak z mężem?

Do góry