reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny gratuluję wysokich bet niech przyrastają i szybuja wysoko

Sus jadę w przyszłą środę do Maliny pytać jeszcze ile mi tych leukocytów podają?

Julia Kwiatuszku trzymam za spokojne rozwiązanie

Nie wymienione ściskam

Dziewczyny czy nie jest tak że jajko spotyka się z plemnikiem wędrują przez 6-7 dni do macicy i tam się wgryza ,uczepia czy zwał jak zwal i wtedy zaczyna się wydzielanie bhcg??

Paula /Mickey jednak to nie będzie ten cykl. Dziękuję i tak za kciuki. Zaglądaj do nas i pisz co u Ciebie bo już zapomniałam o Tobie więc częściej się odzywaj.

Dziewczyny czy nie jest tak że jajko spotyka się z plemnikiem wędrują przez 6-7 dni do macicy i tam się wgryza ,uczepia czy zwał jak zwal i wtedy zaczyna się wydzielanie bhcg??

Paula /Mickey jednak to nie będzie ten cykl. Dziękuję i tak za kciuki. Zaglądaj do nas i pisz co u Ciebie bo już zapomniałam o Tobie więc częściej się odzywaj.

Mnie się wydaje ze tak właśnie jest tak mi dr tłumaczyła

Madziu jak mrl? Wciąż trzymam kciuki

Dziś robiłam zastrzyk Clexane i po wyciągnięciu igły polała się krew, tak, że cała chusteczka w krwii. Ostatnio coraz ciężej kłuć się w brzuch, bo jest coraz bardziej napięty. Boję się robić w uda (niby można po 20 tc), ale chyba od jutra zaczynam przygodę z udami. Strasznie się boję, że Tymka ukłuję, bo po każdym zastrzyku kopie - ewidentnie nie podoba mu się.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś robiłam zastrzyk Clexane i po wyciągnięciu igły polała się krew, tak, że cała chusteczka w krwii. Ostatnio coraz ciężej kłuć się w brzuch, bo jest coraz bardziej napięty. Boję się robić w uda (niby można po 20 tc), ale chyba od jutra zaczynam przygodę z udami. Strasznie się boję, że Tymka ukłuję, bo po każdym zastrzyku kopie - ewidentnie nie podoba mu się.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia mam to samo i zawsze jak wyleci krew to wielki siniak jest :( ,też się boję w uda i robię mimo wszystko w brzuch :(

U mnie tez tak z krwia bylo ale ja tak jeden dzien w lewe udo rugi dzien w brzuch po prawej potem udo prawe i lewa strona brzucha i jakos idzie :) a mala opie juz wszedzie ale tam tyke warstw ze nie ma bata zeby cos doszlo :)
Ktos mnie o cos jeszcze pytal ale nie umiem juz odszukac tego postu. Mam siare z piersi od dzis i bola mega brodawki a dopiero 27,l tydzien. Najbardziej sie boje ze mala moze malo rosnac ale jak narazie rosnie ok nie wiem czemu mam takienmysli

reklama
Porzeczka
Jeśli możesz to zapytaj na wizycie ile ml sie podaje i czy to czyste leukocyty czy z osoczem ??

Becia
Tak jak piszesz
Zapłodniona komórka wędruje przez jajowody około 6 dni .
W tym czasie dzieli się i jako blastocysta wgryza się w endometrium .Po 48 godzinach zaczyna wydzielać się beta hcg .
Czyli 8 dpo zaczyna być we krwi beta hcg .Czasani zagnieżdżanie zarodka w macicy może trwać dłużej nawet do 12 dni .

Do góry