Ja też się wywiązałam
I ja też się wywiązałam nie chcę zostać sama na czarnej liście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się wywiązałam
To i ja się wywiązałam a coI ja też się wywiązałam nie chcę zostać sama na czarnej liście
Dziewczyny czy nie jest tak że jajko spotyka się z plemnikiem wędrują przez 6-7 dni do macicy i tam się wgryza ,uczepia czy zwał jak zwal i wtedy zaczyna się wydzielanie bhcg??
Paula /Mickey jednak to nie będzie ten cykl. Dziękuję i tak za kciuki. Zaglądaj do nas i pisz co u Ciebie bo już zapomniałam o Tobie więc częściej się odzywaj.
Asia mam to samo i zawsze jak wyleci krew to wielki siniak jest ,też się boję w uda i robię mimo wszystko w brzuchDziś robiłam zastrzyk Clexane i po wyciągnięciu igły polała się krew, tak, że cała chusteczka w krwii. Ostatnio coraz ciężej kłuć się w brzuch, bo jest coraz bardziej napięty. Boję się robić w uda (niby można po 20 tc), ale chyba od jutra zaczynam przygodę z udami. Strasznie się boję, że Tymka ukłuję, bo po każdym zastrzyku kopie - ewidentnie nie podoba mu się.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom