reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej,
Witaj Grazka [emoji5]
Jestem mniej wiecej na takim etapie co Ty i biore leki te same leki. Dzis mialam wizyte i cos widac ale "jeszcze" w jajowodzie ☹️ jestem przerazona. Masz juz pecherzyk w macicy? Dzis robilam pierwszy zastrzyk clexane 0,4, do tego duphaston 3x1, acard 150, jodid, kwas foliowy 5, inofem, encorton 20 mg. Jak to nie pomoze to juz nie wiem [emoji20]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Acard 150mg? Pierwsze słyszę...mi Ginka kazała kupować zawsze ten najsłabszy, ale w sumie to nie wiem czemu...

Grażka witaj [emoji253]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Z tego co czytałam, to zgadzam się z Tobą Beatko, bthcg wytwarza się po zagnieżdżeniu. Ale kto to wie?
Ja odstawiłam we wtorek dupka i dziś już okres w pełni.
Nie daje mi tylko do tej pory spokoju to mikroplamienie w 20 dniu cyklu (6 dni po owu). Wygladało identycznie jak moja wcześniejsza implantacja, przy czym nie czułam potem typowego wiercenia. Ale mam nadzieję, że to od duphastonu. To był pierwszy dzień zażycia leku. Myślicie, że mógł spowodować te maleńskie niteczki krwi w sluzie? Miała tak któraś?
Po duphastonie miałam ból brzucha właśnie w okolicy możliwej implantacji a ciąży w tym cyklu nie było.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Zostal mi taki krwiaczek po pierwszym zastrzyku. Czy cos zle robie czy to normalne? Zaraz usune zdjecie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
susana gratulacje bardzo sie cieszę ze beta rośnie bardzo ci kibicuje
pozostalym zafasolkowanym również gratuluje
kas ja teraz w tej ciazy tez mialam takie nitki w śluzie
fondie ja w ciazy z Mackiem caly czas mialam lęki ze za mało rośnie. ..​

sory ze post pod postem ale chcialam zeby bylo czytelnie
teraz pilna wiadomosc do nafoczki bylam wczoraj u nowej ginki na wizycie i dala mi namiary ns swojego kolege tez z poznania ktory jest ginekologiem i konczy specjalizacje z immunologii pasjonuja go takie przypadki jak my
Nazywa sie Mateusz Madejczyk i przyjmuje w CERMED. w poznanu ul.katowicka
nafoczka dodaj ta info na tym drugim wątku moze komus sie przyda ja na pewno sie do niego udam

Zostal mi taki krwiaczek po pierwszym zastrzyku. Czy cos zle robie czy to normalne? Zaraz usune zdjecie [emoji4]
55102718dd9d3db9f7aef386f40aa5c5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez sie takie robiły :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry