Asiu trzymamy kciuki by wszystko dobrze sie skonczylo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Beatko, brat wyszedł tydzień temu ze szpitala. Teraz jest w domu. Dochodzi do siebie powoli.Strawbelka slodziaka masz z synulka.
Asia czyli kręgosłup ok bo ostatnio pisałam że coś w tym temacie że ta sama pozycja więc jak dla mnie jest good.Nadal trzymam kciuki i myślę o bracie w modlitwach.
Czesc dziewczyny. troche niesmialo pisze ale jestem zalamana bo nie mam pojecia co znacza te wyniki.... czy bede mogla kiedys zajsc w ciaze czy to sie leczzy.... wizyte u lekarza mam dopiero za miesiac...
Profil: Cytokiny Th1/Th2 - metoda wysokiej czułości
Nazwa badania Wynik j.m. Wartość referencyjna Procedura badawcza
Interleukina 2 (IL-2) 1096 fg/ml <274 - 1027
Interleukina 4 (IL-4) 322 _ fg/ml <274 - 1200
Interleukina 6 (IL-6) 5395 _ fg/ml <274 - 9530
Interleukina 10 (IL-10) 1519 fg/ml <274 - 1420
Interferon gamma (IFN-gamma) 2863 _ fg/ml <274 - 6224
Czynnik martwicy nowotworu (TNF-alfa) 4225 fg/ml <274 - 1920
Super duży człowieczek z niego. Oby tak dalej!dziękuję za kciuki. Maluszek rośnie i fikał strasznie . Ma już 3,6 cm i oby tak dalej.