reklama
Liluli a zdjęcie dla cioteczek masz?/
Marzycielka hsg masz mieć wykonywane w gabinecie?? to nie jest nic wielkiego więc warto sprawdzić a potem szybciej zajdziesz.Lepiej to wykluczyć niż jak ja tracić cykle i nadzieje i się stresować tak to przynajmniej pewność zostanie że jest ok. Mi AMH badali w szpitalu . Kazali powtórzyć za miesiąc ale tego nie zrobiłam bo miałam coś innego na głowie a lekarz nie dał mi skierowania na amh na nfz to olałam.
Marzycielka hsg masz mieć wykonywane w gabinecie?? to nie jest nic wielkiego więc warto sprawdzić a potem szybciej zajdziesz.Lepiej to wykluczyć niż jak ja tracić cykle i nadzieje i się stresować tak to przynajmniej pewność zostanie że jest ok. Mi AMH badali w szpitalu . Kazali powtórzyć za miesiąc ale tego nie zrobiłam bo miałam coś innego na głowie a lekarz nie dał mi skierowania na amh na nfz to olałam.
marzycielka81
Fanka BB :)
Bea w szpitalu. Ide rano i kolo 11 juz wychodze do domu. Przekonalas mnie. Nie wiedzialamze amh mozna robic na nfz. Lekarz rodzinny da skierowanie?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
czarna_mala
Dokładnie. To badanie rezerwy jajnikowej
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Liluli a zdjęcie dla cioteczek masz?/
Mam Beatka, niewiele na nim widac. Ale specjalnie dla Ciebie zaraz dodam [emoji6]
Ostatnia edycja:
reklama
czarna_mala
Groszkowe cudowności [emoji173]Mam Beatka, niewiele na nim widac. Ale specjalnie dla Ciebie zaraz dodam [emoji6]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: