reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Tak nisko ja mam 6,2 ale nie mogę zbić bardziej suplementuje się juz prawie rokHompcysteina dla starających powinna być ok 5
Jeśli dobrze pamiętam to Nafoczka miała tez kolo 6 i było ok i Wikusia ma na świecie. Ja nawet nie badalam tylko od razu się suplementuje. Ja biorę metyle i jutro kupie colostrum i coś mezusiowi bo gdzies wypadło mi po drodze juz dawno moglam u dawać zwłaszcza że nałogowy palacz
Kas ja również bez problemu zachodziłam nie licząc akcji z zatkanymi jajowodami no ale ronilam.Doktorek - dziwak co robił zabieg shsg to kazał mężowi rzucić palenie na co mój M nie pójdzie i mówił o przyczynie jego plemiorow na poronienie. Wiec kupie mu jakieswitaminy dla mmężczyzn zresztą wielu mężów bierze
Mój brał Androvit, ale podobno są też jakieś lepsze i zdrowsze. On nie pali, nie pije, ale jajca na motorze przegrzewa!Kas ja również bez problemu zachodziłam nie licząc akcji z zatkanymi jajowodami no ale ronilam.Doktorek - dziwak co robił zabieg shsg to kazał mężowi rzucić palenie na co mój M nie pójdzie i mówił o przyczynie jego plemiorow na poronienie. Wiec kupie mu jakieswitaminy dla mmężczyzn zresztą wielu mężów bierze
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja tez sie gubię w dawkowaniu bo piszecie zawsze b6 3x1 itd, nie podając ile tam jest mg witaminy. Każda kupuje inne te witaminy wiec moze w któryś jest jej tyle co 3x1 waszej. Dajcie znac jakie sa dawki tych witamin.Dzień dobry
Kas90 tak jestem szczęśliwą posiadaczką obu mutacji . Ja biorę 1x1 kwas foliowy, 3x1 b6, 2x1 b12 i rozkładam to na rano, popołudnie i wieczór
:*Ciekawe jak tam Bertha?
Foczka, moze napisz o tym soku z buraka i tych dawkach jakie bralas i czego. Bo czesto sa ostatnio te pytania, a i tak Ty jestes chyba wzorem jesli chodzi o branie witamin[emoji6]
Wszystko bedzie wtedy w jednym miejscu i kazdy bedzie mogl sobie tam zajrzec jak bedzie chcial zapytac[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dobre wieści!
Torbiel wyluszczona, jajnik zostawili, i wodniaka nie znaleźli!!! ponoc to ta torbiel dawała taki rozlany obraz na usg.. mam wiec oba jajowody, oba drożne!
Jedyne co to nie wiem czy było duzo zrostów bo lekarz operujący szybko wyszedł do domu.
Leżę i odsypiam cały dzien. Dostałam rano tabletkę na uspokojenie i nawet nie pamietam ze mnie z pokoju wywozili na blok
Troszkę było mi momentami niedobrze po narkozie, jak wodę popijalam. Ale juz jest ok.
Do rana bede miała wenflon i cewnik. Oby nie bolalo wyjmowanie tego..
Jeśli dobrze pamiętam to Nafoczka miała tez kolo 6 i było ok i Wikusia ma na świecie. Ja nawet nie badalam tylko od razu się suplementuje. Ja biorę metyle i jutro kupie colostrum i coś mezusiowi bo gdzies wypadło mi po drodze juz dawno moglam u dawać zwłaszcza że nałogowy palacz
Najlepszy i chwalony suplement dla żołnierzyków to Profertil. Wiele ginow go dziewczynom polecało na forum.
reklama
G
Gość
Gość
Bertha, to super ze rureczki drozne i ze jajnik zostawili.
Moze zrostow nie bylo, tylko ta torbiel. Kiedy wychodzisz do domu? Bo wszystko bedzie na wypisie.
Moze zrostow nie bylo, tylko ta torbiel. Kiedy wychodzisz do domu? Bo wszystko bedzie na wypisie.
Podziel się: