bertha
Fanka BB :)
:O poważnie?? matko... nie spodziewałam się ze az tyle.. myslalam, ze weekend w domu i do pracy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:O poważnie?? matko... nie spodziewałam się ze az tyle.. myslalam, ze weekend w domu i do pracy...
Bertha, beda Cie bolaly barki, bo do brzucha pompuja gaz i potem po laparo resztki tego gazu sie uwalniaja. Bedziesz sie czula jakby Cie ktos obwiesil ceglami, albo bedzie Cie kluc jak przy kolce, raz pod zebrami, raz w klatce, to wlasnie uwalniajacy sie gaz. Raczej w pracy nie usiedzisz. Po laparo duzo chodz i ruszaj rekami to wtedy ten gaz szybciej wylazi.:O poważnie?? matko... nie spodziewałam się ze az tyle.. myslalam, ze weekend w domu i do pracy...
Od razu lepiej jak coś więcej wiemy o Tobie.Strawbelka, moja ciąża jest ciąża po 8 latach starań, w tym czterech wczesnych poronieniach i pochowanym dziecku z 39 tc, więc jakoś "majówki" bądź "czerwcówki" mojego strachu i obaw nie zrozumieją. Byłam diagnozowana w Łodzi w APC u dr. Paśnika, wyszła mi mutacja MTHFR i przeciwciała APA. Od niego dowiedziałam się że jeśli ciąża to tylko na Clexane. Nie wiem czy męczą dziewczyny takie pytania, chyba jednak najlepiej mnie zrozumieją, bo same przez to przechodziły bądź przechodzą. Osoba z bagażem najlepiej osobe z bagażem zrozumie, a jednak frywolne cieszenie się ciążą mnie nie dotyczy.
tęczowa- dziękuję, za wcześnie żebym do niego leciała, a ból brzucha mam rozpierający, ciągnący nie ciągle ale często... wcześniej dawały mi jajniki do wiwatu teraz tylko się czasami oddzywają....
Daktyl Milo mi poznać. Ja będąc w ciąży w 6tyg ledwo szlam taki miałam ciągnący brzuch. W innych nie miałam takiego napinania.
Dzol kariotyp robią po lekkim śniadaniu. Wiec jedz śmiało ale z umiarem. Dopchasz się po badaniu.
Bertha tak ja Strawbelka pisze po laparo najgorszy jest ten ból łopatek. Dużo chodź i machaj rękami to szybciej ucieknie ten gaz.Tak samo to działa w przypadku bąka -żarcik taki ;-) będzie dobrze.Kciukam