reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka
Ciekawe czy to tatuś słyszał.hehe.:)

Nafoczko
To ja jestem
Czrna Lodziara??haha:p
Ty to od tych ciepłych, a Czarna od środowych :D
Tatuś słyszał rozmowę i stwierdził że od początku cos mu nie pasowalo ze Karol ma jesne włosy :D

Najgorsze jest to ze w listopadzie musze isc na impreze rodzinna bo jest w moim miescie ( gdyby byla dalej to bym to olala) i juz widze ich spojrzenia z politowaniem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł ja na początku ukrywałam prawdę a potem zaczęłam mówić co jest na rzeczy. Tak bylo łatwiej i temat się zamykał. Niestety są ludzie i ludziska. Ja ledwo doszłam do siebie a każdy mi już wmawia córeczkę (z tesciami na czele) szkoda kopać się z koniem..
Teraz juz mi nie przeszkadza i mogę nawet na plecach mieć napisane co mnie spotkało, a nóż widelec komuś pomogę :)

U mnie jest tak, że najbliższa rodzina wie. Teściów poprosił mąż, żeby nic o tym nie wspominali przy mnie, więc nie ma tematu, chyba, że ja zacznę. Dalsza rodzina z mojej strony też pewnie została poinformowana przez babcię, ale w sumie wolę, że wiedzą, przynajmniej głupio się nie pytają. A każdy rozumie,bo w mojej rodzinie problem z doczekaniem się dzieci nie jest to tematem tabu, było kilka przypadków(co prawda nie poronień). Jeden kuzyn mamy 15 lat o dziecko się starał, a teraz po dwóch latach z drugim wpadli...

Pewnie tak jest [emoji18] a tak swoja droga wracaja stare imiona ale z Jozkiem to sie jeszcze nie spotkalam

Ps. Wlasnie w DD TVN jest o dziwnych imionach, jak lawinia,sniezyna [emoji33]
Lavinia popularne w Irlandii.
Bylam tam 2 lata[emoji6]
Jakbym tam zostala, to syn nazywalby sie Ijen, bo strasznie mi sie podobalo to imie. Niestety w Polsce takiego imienia nie dam dziecku bo bym mu krzywde zrobila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lavinia popularne w Irlandii.
Bylam tam 2 lata[emoji6]
Jakbym tam zostala, to syn nazywalby sie Ijen, bo strasznie mi sie podobalo to imie. Niestety w Polsce takiego imienia nie dam dziecku bo bym mu krzywde zrobila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O to wlasnie chodzi za granica jest duzo popularnych imion ktore u nas brzmia przynajmniej dziwnie,a nie wszyscy niestety patrza na to ze imieniem mozna dziecku zrobic krzywde.

dziewcyzny diz siedziela pomodlcie sie prosze o jutrzejszemoje badania prosze. i oto ze to dzisiejsze palmienie jednorazowe przez sny nic nie znaczylo.

ddziewcyzny jak czesto uzywacie detektora?dzis uzwyalam 2 raz ale to ze wzgledu na to, ze mialam te plameinie i, że boli mnie trcoche cos od rana. Liczylam nawet puls w 30sekund byl 70 wiec pewnie byl okolo 140 ponad 140 raczej bo bilo szybcutenko. i czy zawsze znajdujecie tetno w ty samym miejscu? bonie sie wydaje ze nie w tym samym ale mniej wiece na tej samej wysokosci

Ostatnia edycja:
Avita 37
Fondie Pomodlę się , będzie dobrze.
Zdecydowałam , że pojedziemy na tą wizytę choć myślę , że rano zadzwonię i zapytam czy nie ma przeciw wskazań. Tysiące myśli krąży mi po głowie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie dalej Asia z imion dla dziewczynek nr 1 <3
:D

Kas czekam na twój skok :p

Fondie popieram, poprawiaj przez edycję to co piszesz ale zdrowaske zrozumiałam :)

Mam też taka prośbę organizacyjna. Ponieważ jest kilka dziewczyn o podobnym niku typu !Lamia, Lumia, Liluli, Lilia i mi osobiście trochę sie wasze wpisy płaczą to kochane (nie pisze tego zlosliwie tylko z własnego braku IQ) nie zmieniajcie avatorow bo ja np jestem wzrokowem i jest łatwiej pokojarzyc kto jest kto :*

Ostatnia edycja:
Do góry