reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka
Ciekawe czy to tatuś słyszał.hehe.:)

Nafoczko
To ja jestem
Czrna Lodziara??haha:p
Ty to od tych ciepłych, a Czarna od środowych :D
Tatuś słyszał rozmowę i stwierdził że od początku cos mu nie pasowalo ze Karol ma jesne włosy :D

Najgorsze jest to ze w listopadzie musze isc na impreze rodzinna bo jest w moim miescie ( gdyby byla dalej to bym to olala) i juz widze ich spojrzenia z politowaniem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł ja na początku ukrywałam prawdę a potem zaczęłam mówić co jest na rzeczy. Tak bylo łatwiej i temat się zamykał. Niestety są ludzie i ludziska. Ja ledwo doszłam do siebie a każdy mi już wmawia córeczkę (z tesciami na czele) szkoda kopać się z koniem..
Teraz juz mi nie przeszkadza i mogę nawet na plecach mieć napisane co mnie spotkało, a nóż widelec komuś pomogę :)

U mnie jest tak, że najbliższa rodzina wie. Teściów poprosił mąż, żeby nic o tym nie wspominali przy mnie, więc nie ma tematu, chyba, że ja zacznę. Dalsza rodzina z mojej strony też pewnie została poinformowana przez babcię, ale w sumie wolę, że wiedzą, przynajmniej głupio się nie pytają. A każdy rozumie,bo w mojej rodzinie problem z doczekaniem się dzieci nie jest to tematem tabu, było kilka przypadków(co prawda nie poronień). Jeden kuzyn mamy 15 lat o dziecko się starał, a teraz po dwóch latach z drugim wpadli...

Pewnie tak jest [emoji18] a tak swoja droga wracaja stare imiona ale z Jozkiem to sie jeszcze nie spotkalam

Ps. Wlasnie w DD TVN jest o dziwnych imionach, jak lawinia,sniezyna [emoji33]
Lavinia popularne w Irlandii.
Bylam tam 2 lata[emoji6]
Jakbym tam zostala, to syn nazywalby sie Ijen, bo strasznie mi sie podobalo to imie. Niestety w Polsce takiego imienia nie dam dziecku bo bym mu krzywde zrobila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lavinia popularne w Irlandii.
Bylam tam 2 lata[emoji6]
Jakbym tam zostala, to syn nazywalby sie Ijen, bo strasznie mi sie podobalo to imie. Niestety w Polsce takiego imienia nie dam dziecku bo bym mu krzywde zrobila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O to wlasnie chodzi za granica jest duzo popularnych imion ktore u nas brzmia przynajmniej dziwnie,a nie wszyscy niestety patrza na to ze imieniem mozna dziecku zrobic krzywde.

dziewcyzny diz siedziela pomodlcie sie prosze o jutrzejszemoje badania prosze. i oto ze to dzisiejsze palmienie jednorazowe przez sny nic nie znaczylo.

ddziewcyzny jak czesto uzywacie detektora?dzis uzwyalam 2 raz ale to ze wzgledu na to, ze mialam te plameinie i, że boli mnie trcoche cos od rana. Liczylam nawet puls w 30sekund byl 70 wiec pewnie byl okolo 140 ponad 140 raczej bo bilo szybcutenko. i czy zawsze znajdujecie tetno w ty samym miejscu? bonie sie wydaje ze nie w tym samym ale mniej wiece na tej samej wysokosci

Ostatnia edycja:
Avita 37
Fondie Pomodlę się , będzie dobrze.
Zdecydowałam , że pojedziemy na tą wizytę choć myślę , że rano zadzwonię i zapytam czy nie ma przeciw wskazań. Tysiące myśli krąży mi po głowie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie dalej Asia z imion dla dziewczynek nr 1 <3
:D

Kas czekam na twój skok :p

Fondie popieram, poprawiaj przez edycję to co piszesz ale zdrowaske zrozumiałam :)

Mam też taka prośbę organizacyjna. Ponieważ jest kilka dziewczyn o podobnym niku typu !Lamia, Lumia, Liluli, Lilia i mi osobiście trochę sie wasze wpisy płaczą to kochane (nie pisze tego zlosliwie tylko z własnego braku IQ) nie zmieniajcie avatorow bo ja np jestem wzrokowem i jest łatwiej pokojarzyc kto jest kto :*

Ostatnia edycja:
Do góry