reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ostatnio było tyle cudownych wiadomości, że nie chciałam psuć atmosfery na forum,dziś już diagnoza jest jednoznaczna,
moje maleństwo przestało się rozwijać, serduszko już dziś nie biło, dr P zauważył coś na usg odnośnie pęcherzyka co wskazuje na wadę, kochany człowiek szkoda że tak mało takich lekarzy, niestety moje światełko w tunelu zgasło ale muszę się zebrać, więc wrócę do gry
Przykro mi:( Dużo siły i miłości od najbliższych zyczę:*

Mickey przytulam:(
Znalazłam coś na derektorze alwerni ja nie wiem czy to moje czy nnie nie umiem odróżnić :/ tempota że.mnie a nie xhxe panikowac do poniedziałku niedaleko

Mickey przytulam:(
Znalazłam coś na derektorze alwerni ja nie wiem czy to moje czy nnie nie umiem odróżnić :/ tempota że.mnie a nie xhxe panikowac do poniedziałku niedaleko
Jak jest tetno ok 130 140 to dziecka.
Jak jest ok 80 lub ponad 200 to Twoje tetno albo przeplywy. Bo mi tak czasem lapalo moje tetno i przeplywy. A nie pika Ci tak miarowo serduszko jak u gina na usg taki dzwiek? Bo mi tak na moim detektorze pika.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mickey tulam cię mocno kochana .
Nafoczka jestem ZA
przysnęłam ,położyłam się ok 16 i teraz M wrócił z pracy i mnie obudził ,właśnie robi kolacje;)
Kochanego mam męża -naprawdę:tak:
Ale czuję się jak by mnie ktoś wyrzygał:-( :(

reklama
Do góry