Mikey kotusiu tak bardzo mi przykro. Żadne to pocieszenie że każda z nas wie co czujesz ale wierze w to że podniesiesz się i popatrzysz na to z tej strony że lepiej poczekać i być mamą zdrowej radosnej pociechy niż chorego dzieciątka. Przytulam i [*]dla aniołka
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Myszko przykro mi wracaj szybko do Nas :* i światełko dla Twojego aniołka [*]
Madzia ja już wczoraj powiedziałam, że moje ciało to chodząca aborcja i że boję się tej ustawy
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Madzia ja już wczoraj powiedziałam, że moje ciało to chodząca aborcja i że boję się tej ustawy
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
M
Magda82...
Gość
Czarna nie tylko Ty masz takie zdanie i takie myśli.Jestem przerażona tym co się dzieje i zastanawiam się kiedy ludzie wreszcie zaczną myśleć.Kiedy przestaną iść za tą kiełbasą wyborczą,na którą i tak nie ma pieniędzy.Oby tylko szybko się opamiętali.
Witajcie dziewczyny
Kwiatuszek - gratuluję synusia, niech się zdrowo rozwija
Czy ja mogę poprosić o wysłanie zdjęcia??
Mickey - bardzo mi przykro, trzymaj się
Destino - odpiszę Ci jak tylko zbiorę myśli...
Ja jestem załamana tymi nowymi zmianami. Dość, że człowiek ma pod górkę to jeszcze Twój kraj robi coś takiego Nic tylko siąść i płakać
Kwiatuszek - gratuluję synusia, niech się zdrowo rozwija
Ja nie farbuję włosów, używam tylko rozjaśniacza w spreju od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, włosy lśniace (to nieprawda, że się niszczą) i fryzjerki nawet pytają czy to naturalne. Kto chce, mogę podrzucić foto na priv.
Ale w ciąży pewnie dopiero w 2 trymestrze, jeśli już, bym używała.
Czy ja mogę poprosić o wysłanie zdjęcia??
Mickey - bardzo mi przykro, trzymaj się
Destino - odpiszę Ci jak tylko zbiorę myśli...
Ja jestem załamana tymi nowymi zmianami. Dość, że człowiek ma pod górkę to jeszcze Twój kraj robi coś takiego Nic tylko siąść i płakać
M
Magda82...
Gość
Paula Ty wiesz ; ( Światełko dla Ludzika [*]
marzycielka81
Fanka BB :)
Mickey tule. Bardzo mi przykro.
Nie mam nic przeciwko zdjeciom dzieciaczkow. Ciazowe brzuszki nadal sa dla mnie trudne.
Co do ustawy jestem wkurzona. Jestem smutna, ze ktos decyduje o moim zdrowiu
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam nic przeciwko zdjeciom dzieciaczkow. Ciazowe brzuszki nadal sa dla mnie trudne.
Co do ustawy jestem wkurzona. Jestem smutna, ze ktos decyduje o moim zdrowiu
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: