Jestem na poczatku swojej drogi w poszukiwaniu problemow z martwa ciaza, pewnie do Malinowskiego tez dotre. Jeszcze raz przepraszam za moja klawiature, ktora zawiesila sobie polskie litery. Porzeczko, jestem bliska 40stki, z mezem znam sie 10 lat, on ma dziecko z poprzedniego zwiazku, zwlekal z zalozeniem rodziny ze mna, mam do niego ogromny zal.
reklama
Dziewczynki klocie nad spojeniem lonowym znacie tow ciąży ?
Wogóle dziś co chwilę coś mnie kluje jak nie w boku to właśnie tam nad spojeniem kurde plamoe dalej .....boję się jutra. Pomidlcie się proszę dziś o nas
Jutro po usg dzwonię do.maliy i nie rozlacE się jak coś niezrobi z plamieniami
Wogóle dziś co chwilę coś mnie kluje jak nie w boku to właśnie tam nad spojeniem kurde plamoe dalej .....boję się jutra. Pomidlcie się proszę dziś o nas
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Mhh moj problem to tez ciążę obumierajace wszystko dobrze do pewnego momentu ale to pewnie juz czytałaś jesli prześledziłaś wątekJestem na poczatku swojej drogi w poszukiwaniu problemow z martwa ciaza, pewnie do Malinowskiego tez dotre. Jeszcze raz przepraszam za moja klawiature, ktora zawiesila sobie polskie litery. Porzeczko, jestem bliska 40stki, z mezem znam sie 10 lat, on ma dziecko z poprzedniego zwiazku, zwlekal z zalozeniem rodziny ze mna, mam do niego ogromny zal.
Wiesz ja mam 31 lat skończone mąż 41 i tez miałam ten problem ze mąż nie mógł się zdecydować ale w koncu wiecie moje kochane "tesciowa rzadzi" chociaż po 5 latach małżeństwa ustawilam ja trochę ale wciąż mi czasem wchodzi na głowę ale wracając do tematu ja ma poczatku nie chciałam szybko dzieci bo praca bo teściów mnie cisla ze przeciez muszę miec dobrą pracę itd ona pracowała do 75 i on ma do mnie pretensje o prace do mamy nie bardzo a ja o brak decyzji
Ale wyjasnilismy sobie wszystko i zyjemy dalej może powinnaś z nim szczerze porozmawiać rozwód to ostatecznośc zastanow sie dobrze bo słowo powiedziane zostaje w glowie
Fondi tesknilam za Tobą mnie wszystko bolało bedzie dobrze posluchaj dziewczyn moze ta lutka Cię podrażnia spróbuj w druga dziurkę
trzymam kciuki, modlila sie nie bede bo mam z bogiem na pienku... moj gin nie chcial mi dawac luteiny nigdzie indziej tylko pod jezyk.Dziewczynki klocie nad spojeniem lonowym znacie tow ciąży ?
Mhh moj problem to tez ciążę obumierajace wszystko dobrze do pewnego momentu ale to pewnie juz czytałaś jesli prześledziłaś wątek
Wiesz ja mam 31 lat skończone mąż 41 i tez miałam ten problem ze mąż nie mógł się zdecydować ale w koncu wiecie moje kochane "tesciowa rzadzi" chociaż po 5 latach małżeństwa ustawilam ja trochę ale wciąż mi czasem wchodzi na głowę ale wracając do tematu ja ma poczatku nie chciałam szybko dzieci bo praca bo teściów mnie cisla ze przeciez muszę miec dobrą pracę itd ona pracowała do 75 i on ma do mnie pretensje o prace do mamy nie bardzo a ja o brak decyzji
Ale wyjasnilismy sobie wszystko i zyjemy dalej może powinnaś z nim szczerze porozmawiać rozwód to ostatecznośc zastanow sie dobrze bo słowo powiedziane zostaje w glowie
Fondi tesknilam za Tobą mnie wszystko bolało bedzie dobrze posluchaj dziewczyn moze ta lutka Cię podrażnia spróbuj w druga dziurkę
Moja tesciowa.... moj maz nie poinformowal mamusi o poronieniu bo nawet bal sie jej powiedziec o ciazy. Tesciowa bez ogrodek wyartykulowala swoje stanowisko, jest juz dziecko i mamy sie tym zajac a nie myslec o innych "problemach" na stare lata.
Porzeczka1234
Badania genetyczne zrobiłam na Śląsku kariotypy prawidłowePorzeczko, jak oceniasz Malinowskiego? Ma dlugie terminy oczekiwania? Warto robic badania przed czy isc najpierw do niego? Robilyscie badania genetyczne?
Dużo tu na Śląsku miałam badań zrobionych ale miała je większość darmowych bo mam wykupiony pakiet w pracy tylko na trombofilie wrodzoną zrobiłam prywatnie i Malinowski mi je uznał także to warto zrobić bo u niego masz drozej i czeka sie na wynik ok miesiąca reszta powtarzałam u niego kosztowało nas to 4200 to i tak taniej niz dziewczyny płaciły
Malinowski ufam mu w 100 procentach uważam że jak on mi nie pomoże to już nikt mi nie pomoże nie ma pytania na ktore by nie odpowiedzial a uwierz jestem trochę oczytana w sprawach strat i sporo ich zadaje
Na pierwszą wizytę czekałam 3 tygodnie nastepna juz po 3,5 tygodniach jutro 3 szczepienie
Porzeczka1234
Kiedyś zapytam męża czemu się z mama nie ożenił i mam trochę luzu bo on sie jej stawia nie zawsze ale czesto bo mu wstyd ale to moje szkolenie trwało ze 2 lata :-) :-)Moja tesciowa.... moj maz nie poinformowal mamusi o poronieniu bo nawet bal sie jej powiedziec o ciazy. Tesciowa bez ogrodek wyartykulowala swoje stanowisko, jest juz dziecko i mamy sie tym zajac a nie myslec o innych "problemach" na stare lata.
ja juz nie wiem gdzie isc to wszystko robic... na poczatku ciazy glukoze i toxo zrobilam w Salve, glukoza po obciazeniu po 1h wyszla 40!!! i swieza toxo. Powtorzylam wyniki glukozy w innym lab, glukoza ok. Toxo powtorzylam w szpitalu Bieganskiego i zostala wykluczona....
reklama
Fondie gdzie aplikujesz luteine?? Wsadz ja sobie po prostu w dupe i rozróżniaj brudzenie z plemieniem. Siejesz zamęt a jak zwykle nie sluchasz!! Możesz sir bać i to jest zrozumiałe ale jakbym ja plamila to w dupce utworzylabym już drugi kręgosłup z lutki a nie piepszyla o plamieniach a nie słuchała!!
Brak mi cierpliwości do Ciebie kobieto!!
Brak mi cierpliwości do Ciebie kobieto!!
Podziel się: