reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hahaha padlam :D nudzi mi się i przrgladam strony na necie i na wiocha pytanie internauty: jak zapytać partnera czy się masturbuje?
Odpowiedź: królu złoty czy pucujesz berło swe o zmierzchu ? :D
Kwiatuszek pytanie w sam raz dla mojego króla :D ale chyba za jakikolwiek temat związany z "zadowoleniem" dostalabym manto :p teraz to temat tabu :D +10.2015

Nafoczka jakos leci, choc teraz musze na chwile wiecej wstawac poniewaz M wyjechal w delegacje do Belgi moze za miesiac przyjedzie ehhh, dobrze ze zaraz szkola wiec bede mogla wiecej lezec;)
Bylam w czwartek na wizycie kontrolej u lekarki co mi zabieg robila i mowila ze wszystko jest w porzadku, i ze mam prowadzic spokojny tryb zycia, ale mimo to staram sie jak najwiecej lezec! Mam pomoc od rodzicow tesciow!
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, brzuch na moje nie twardnieje, synus daje ladnie znac o sobie;) wlasnie za chwile mija 2 tyg od lezenia, zlecialo;) i powoli do przodu bede odliczac tygodnie;)
Wyprawke po malu kompletuje ;)
Za 2 tyg. Chyba bede miala juz polowkowe, bo to bedzie skonczony 21 tc, za zapytam sie lekarce jak wroci z urlopu czy teraz xzy w nastwpnej wizycie w 23tc...
Bo chyba wizyty teraz beda czestsze niz normalnie prawda?
Kochana tyle M wytrzylam to teraz ten miesiac tez da rade w koncu to nie twoje widzi mi sie ! Tylko chodzi o twoje zdrowie;)

Pozdrawiam Was dziewczyny!!!
Kibicuje kazdej z Was byscie ujrzaly piekne kreseczki! A ty co sa na poczatku ciazy by z kazdym tyg tylko lepiej;)

Nafoczka jakos leci, choc teraz musze na chwile wiecej wstawac poniewaz M wyjechal w delegacje do Belgi moze za miesiac przyjedzie ehhh, dobrze ze zaraz szkola wiec bede mogla wiecej lezec;)
Bylam w czwartek na wizycie kontrolej u lekarki co mi zabieg robila i mowila ze wszystko jest w porzadku, i ze mam prowadzic spokojny tryb zycia, ale mimo to staram sie jak najwiecej lezec! Mam pomoc od rodzicow tesciow!
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, brzuch na moje nie twardnieje, synus daje ladnie znac o sobie;) wlasnie za chwile mija 2 tyg od lezenia, zlecialo;) i powoli do przodu bede odliczac tygodnie;)
Wyprawke po malu kompletuje ;)
Za 2 tyg. Chyba bede miala juz polowkowe, bo to bedzie skonczony 21 tc, za zapytam sie lekarce jak wroci z urlopu czy teraz xzy w nastwpnej wizycie w 23tc...
Bo chyba wizyty teraz beda czestsze niz normalnie prawda?
Kochana tyle M wytrzylam to teraz ten miesiac tez da rade w koncu to nie twoje widzi mi sie ! Tylko chodzi o twoje zdrowie;)

Pozdrawiam Was dziewczyny!!!
Kibicuje kazdej z Was byscie ujrzaly piekne kreseczki! A ty co sa na poczatku ciazy by z kazdym tyg tylko lepiej;)

Lamia, gratulacje!

Dziewczynki, a czy po metypredzie tez sie "puchnie"? Zastanawiam się czy nie jest lepszy od encortonu pod względem skutków ubocznych? Czytałam też o zamienniku encortonu o nazwie CALCORT (dostępny w niemieckich aptakach, moja siostra która swojego czasu jadła duże dawki encortonu zamieniła go na CALCORT i wszystkie skutki uboczne ustały. Słyszałyście coś może?

Lamia, gratulacje!

Dziewczynki, a czy po metypredzie tez sie "puchnie"? Zastanawiam się czy nie jest lepszy od encortonu pod względem skutków ubocznych? Czytałam też o zamienniku encortonu o nazwie CALCORT (dostępny w niemieckich aptakach, moja siostra która swojego czasu jadła duże dawki encortonu zamieniła go na CALCORT i wszystkie skutki uboczne ustały. Słyszałyście coś może?

Tak, ja dużo czytałam o tym zamienniku Calcort, i można go kupić w Polsce ale trzeba czekać, aż apteki sprowadzą. Jest drogi ale bez skutków ubocznych. O Metypredzie nie wiem czy ma mniej ubocznych, nie sądzę.

Pytanie, czy któraś z nas brała ten lek w czasie ciązy? Moja siostra choruje na chorobę Crowna, po Encortonie miała buzię jak chomik, przeszła na ten zamiennik i wszystko jej ustąpiło. Ciekawa jestem co Dubrawski na to. Ja jem Encorton od 2 mcy, 10 mg. Mam jeść od 1 dnia cykly w którym sie staram i widzę też że buzia zaokrągliła mi się, choć uprawiam dużo sportu.

jeszcze raz zapytam dla pewnosci czy ktoas dziewczyna po szczepieniach miala dodatni odczym combsa takie badania na przeciwciala?

reklama
Do góry