reklama
w ktorym tygoniu plamilas?Fondie ja odstawilam na tydzień i clexan i acard ale P. wogole nie jest zwolennikiem heparyny. Mi się wydawało ze plamię a on mi mówił że się leje. Plamienia miałam dwa razy brazowe ze skrzepami czasem i byłam na IP choć to fakt ze niechętnie tam nas obsługują.
Fondie oj nie pamiętam ale ok 8tc i 10tc.w ktorym tygoniu plamilas?
Asia nie chce cię martwić ale ja obie ciążę odczuwałam na zębach :/
Acha Agnieszka, Doris pisała chyba do Ciebie (napisała Avita) duze pchnięcie nóg w ciąży może oznaczać zatrucie ciążowe. CRP a zwłaszcza bialko robilas? Jeśli nie to polecam. Napatrzylam się na zatrucia w szpitalu i tak jak Doris pisze wtedy ciążę rozwiązuje się szybciej cesarka. Trudno mi się odnieść bo nie wiem hak bardzo nogi ci puchna ale mi nie puchly
ale na zatrucie ciazowe to sie wymiotuje mega i cienisnie podnosi bratowa miala przy koncowce a przy cholestazie mega swedzi skora chyba. Ja prze dporodem wygladam jak artuditu taka bylam opuchnieta abyl luty
teraz juz nie plamie czyli ewidentnie jest tak, ż epalikuje lutke o 6 rao i jak wsadzampalucha jest czysto nastepnie ja plikuje i jak sie rozpusci zakilka godizn jak wstaje zawsze wylatuje zbrudami i brazem takimi nitkami brudu a potem jak juz wyleci to leci juz biale i nie plamie i choler anie wiem co robic z acardem a malina do 31 ma urlop wiec nawet zadzownic nie moge
teraz juz nie plamie czyli ewidentnie jest tak, ż epalikuje lutke o 6 rao i jak wsadzampalucha jest czysto nastepnie ja plikuje i jak sie rozpusci zakilka godizn jak wstaje zawsze wylatuje zbrudami i brazem takimi nitkami brudu a potem jak juz wyleci to leci juz biale i nie plamie i choler anie wiem co robic z acardem a malina do 31 ma urlop wiec nawet zadzownic nie moge
susana
Fanka BB :)
Fondieale na zatrucie ciazowe to sie wymiotuje mega i cienisnie podnosi bratowa miala przy koncowce a przy cholestazie mega swedzi skora chyba. Ja prze dporodem wygladam jak artuditu taka bylam opuchnieta abyl luty
Ja nie odstawiałam acardu przy plamieniu .
Zwiększyłam dupka do 3× 1 i lutke na noc i przeszło .
Potem wróciłam do dupek 2×1
Plamienie jest zawsze rano po nocy normalne bo się po spoczynku troche w macicy zbiera .
Fondie - ja jak plamilam to tez zwiekszylam dupka. Acard i clexane bralam dalej. Moj gin mowil ze acard mam odstawic w przypadku krwawien. A ze jak plamie to z niedoboru progesteronu. No ale ja przez przysadke mialam marny progesteron
U
użytkownik m
Gość
Beta 99 progesteton 30,2 ta beta nie jest optymistyczna, dzis 26dc 13dzien od owu
Nafoczka, ja zniosę każdy ból tylko żeby ta ciąża okazała się tą szczęśliwą. Powiedziałam nawet m, że mogę stracić wszystkie zęby, żeby tylko moje maleństwo urodziło się o czasie i zdrowe. To się śmiał, że głupoty gadam. Ale ja - jak pewnie wy wszystkie jestem w stanie wiele poświęcić dla macierzyństwa.Fondie oj nie pamiętam ale ok 8tc i 10tc.
Asia nie chce cię martwić ale ja obie ciążę odczuwałam na zębach :/
Acha Agnieszka, Doris pisała chyba do Ciebie (napisała Avita) duze pchnięcie nóg w ciąży może oznaczać zatrucie ciążowe. CRP a zwłaszcza bialko robilas? Jeśli nie to polecam. Napatrzylam się na zatrucia w szpitalu i tak jak Doris pisze wtedy ciążę rozwiązuje się szybciej cesarka. Trudno mi się odnieść bo nie wiem hak bardzo nogi ci puchna ale mi nie puchly
reklama
Podziel się: