Avita współczuję. Do niedawna nawet nie wiedziałam co Wy czujecie kiedy widzicie ciężarne lub małe dzieci. Niestety kiedy dostałam diagnozę zatkanych jajowodów doszła mnie myśl ,że mogę nigdy już nie mieć dziecka .Może fakt ,ze ta mała istotka zamieszka u Was wcale nie będzie zła a obudzi u Ciebie jakieś zapomniane instynkty.
Dziewczyny nie chciałam ,żebyście czekały na moje opisy ,niestety wyszło inaczej. Wczoraj pisałam z tel dlatego ostatni post urwany i więcej nie dało mi napisać . Może i dobrze bo dziś ochłonęłam i patrzę inaczej - tak jak dawniej
Wypis ze szpitala hmm jakbym się na tym znała to bym wiedziała o co chodzi.
Na pewno mam podniesione CRP 11,8 (0,0-5,0) a z tych bardziej istotnych to wskaźnik ROMA : CA125 - 53,6 ( nie ma widełek ) , HE4 46,4 , ROMA1 6,8% niżej jest napisane ,że powyżej 11,4% zwiększone ryzyko choroby nowotworowej. Odczytuje że chyba jest nie najgorzej . Napisałam i wysłałam skan dokumentów do doktora Zych w lublinie ale nie odpisuje. Na wekkandzie dam mu spokój a od poniedziałku nękanie.
Asia na gardło zrób sobie płukankę.Trzymam za Ciebie kciuki musi się udać.
Dziewczyny nie chciałam ,żebyście czekały na moje opisy ,niestety wyszło inaczej. Wczoraj pisałam z tel dlatego ostatni post urwany i więcej nie dało mi napisać . Może i dobrze bo dziś ochłonęłam i patrzę inaczej - tak jak dawniej
Wypis ze szpitala hmm jakbym się na tym znała to bym wiedziała o co chodzi.
Na pewno mam podniesione CRP 11,8 (0,0-5,0) a z tych bardziej istotnych to wskaźnik ROMA : CA125 - 53,6 ( nie ma widełek ) , HE4 46,4 , ROMA1 6,8% niżej jest napisane ,że powyżej 11,4% zwiększone ryzyko choroby nowotworowej. Odczytuje że chyba jest nie najgorzej . Napisałam i wysłałam skan dokumentów do doktora Zych w lublinie ale nie odpisuje. Na wekkandzie dam mu spokój a od poniedziałku nękanie.
Asia na gardło zrób sobie płukankę.Trzymam za Ciebie kciuki musi się udać.