reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri nikt nie ocenia źle Fondie .Tylko są też inne dziewczyny,które są na etapie starań i też się boją .Niektóre mają jeszcze problemy ze zdrowiem itd.Ja wiem,że ona się może bać.Ja też się bałam i to bardzo tylko wierzyłam w moje dziecko i starałam się małej nie denerwować. Zresztą lekarz w szpitalu powiedział mi,że moje emocje udzielają się dziecku .

reklama
Paula gratki oby Ci sië udało:)
Beata mam nadzieje że na wypisie jest oki :)
A ja popsułam wczorajszą impre!:( :( z okazji narodzin mojej siostrzenicy. Pół rodziny się zjechało i jeszcze troche znajomych i jeden palant wujek mówi mi tak - wszystkie w rodzinie już mają po kilka dzieci tylko ty taki leń i jedno masz. Zamiast jeździć tu i tam weźta się za robote. Mój m zbladł a ja wstałam i wykrzyczałam że gdyby żyły wszystkie moje dzieci to bym miała ich czworo!! Rozryczałam się i poszłam do domu.
Cała rodzina gada teraz o moich problemach:( może i dobrze!
A dziś w pracy moja kierownica jeszcze bardziej mi dowaliła bo stwierdziła że teraz dziadkowie to napewno bardziej będą za wnuczką i Twój syn pójdzie w odstawkę!
Nawet mamie o tym nie mówie bo ją zna ale tak myśle dlaczego ludzie są tacy okrutni.
To się Wam wyżaliłam!!
No i dobrze zrobiłaś! Niech się wujek wstydzi! Ja uważam, że wszystko co związane z seksem to temat osobisty. Co innego tutaj na forum a co innego wujek, ciotka, babka, kierowniczka, sąsiadka czy chooj wie jeszcze kto. Kochana przynajmniej unikniesz już podobnych sytuacji. Buziam i przytulam Cię [emoji8]
Ja w podobny sposób załatwiłam mojego męża ciotkę. To że ona się puściła w wieku 18 lat i ma nieślubne dziecko i potem po ślubie zaszła od razu z drugim to nie moja sprawa, ale jakby miała trochę oleju w głowie to domyśliłaby się, że skoro jesteśmy tyle lat po ślubie i dziecka nie ma, to coś u nas jest nie tak. A ta na każdym spotkaniu no kiedy dziecko i kiedy dziecko, więc się wkurzyłam i powiedziałam jej, że ja mam już czworo dzieci na piąte musi trochę poczekać. No i tym zamknęłam jej drogę do dalszego nękania mnie o dziecko [emoji30]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Mnie tak.za.kazdym razem znajoma wypytywala o te dzieci to nic że u niej 5 lat po ślubie nie było ale zainteresowana bardziej mną niż sobą aż raz zapytała czy rozmnazam się w końcu........ Już nie jest moja znajoma....
Czasem ludzie to tępe dzidy, Avita olej.... Zero taktu, zero....

Avita przykro mi wiem że to emocje i człowiek nie wytrzymuje ale wujek pewnie nie chciał źle poprostu nawet ci bliżsi czasem nie pomyślą i tak to wychodzi.
Przynajmniej masz z głowy jak była rodzina. Pamiętaj niedługo i ty będziesz sie cieszyć maleństwem czego Ci życzę. Ściskam

Przeszło mi dziewczyny już. Wczoraj strasznie mi było a dziś troche lepiej!!
Tylko teraz zaczynam myśleć o moim pierwszym spotkaniu z tą Malutką. Siorka ma wyjść ze szpitala w niedziele więc w poniedziałek wypada iść ale boję się że pękne tam i znowu będzie smutno a przcież trzeba się cieszyć bo jest z czego!! Ja ostatnio takiego maluszka widziałam b.dawno temu i to u obcych ludzi a teraz będę miała Ją praktycznie na co dzień!!
Ale to wszystko trudne:(

reklama
Witam się z okropnym bólem gardła. Jak można pozbyć się zapalenia gardła? Znowu chyba do lekarza muszę, bo boję się leczyć na własną rękę :-(

Mój syn starszy dla odmiany całą noc wymiotował, więc szpital u nas :-(

Paula, ogromne gratulacje! Trzymam kciuki i życzę nudnej ciąży!!!

Avitka, współczuję sytuacji. Ta rodzina to palnie coś i nawet się nie zastanawia. Ale zobaczysz, że niebawem i Tobie się uda, czego życzę Ci z całego serca!

Do góry