reklama
U
użytkownik m
Gość
to jest chore powiem Wam tyle miałam wrócić do pracy, bo już nie miałam siły na to wszystko, miałam po 2, 3 jajca na monitach i nie wychodziło do tej pory ,
Bea co masz na wypisie pisiaj raz, dwa
Bea co masz na wypisie pisiaj raz, dwa
bertha
Fanka BB :)
Bea a ja bym zrobiła na przekór Fondie, pisz co tam u Ciebie?
Ja napisze coś o sobie, w tym miesiącu odpuściliśmy starania, cykl bez stymulacji, i mam mentlik...otóż jest 10 d po owu i zrobiłam betę i jest wynik 12 brać dziś już clexane?
robiłyście betę tak wcześnie...?
Wow! Super! Gratki i kciuki! A robiłaś sikanca wczesniej czy spontaniczna beta? Ciekawa jestem czy przy 12 wyszedł cien
M
Magda82...
Gość
Bea co Ci wyszło ?
Paula gratuluję i bierz clexan i się nie zastanawiaj .Powtórz betę i wierz w to maleństwo.
Fondie myślę że każda z nas jak zajdzie w ciążę to bardzo to przeżywa .To jest zrozumiałe po naszych przejściach,ale Ty już przesadzasz .Zobacz dziewczyny mają tutaj ogromne problemy zdrowotne i pewnie w duszy Ci zazdroszczą, że Tobie się udało i boją się, że one mogą nawet nie zajść w ciążę a co dopiero urodzić .Pomyśl o tym .
Paula gratuluję i bierz clexan i się nie zastanawiaj .Powtórz betę i wierz w to maleństwo.
Fondie myślę że każda z nas jak zajdzie w ciążę to bardzo to przeżywa .To jest zrozumiałe po naszych przejściach,ale Ty już przesadzasz .Zobacz dziewczyny mają tutaj ogromne problemy zdrowotne i pewnie w duszy Ci zazdroszczą, że Tobie się udało i boją się, że one mogą nawet nie zajść w ciążę a co dopiero urodzić .Pomyśl o tym .
U
użytkownik m
Gość
Nie sikam już od czasu 1 ciąży...kiedy to robiłam 3 testy i nie wychodziły dopiero za 3 razem cień bladziutki wnerwiłam się strasznie i pojechałam wtedy na bete oczywiście niska,strasznie się martwię teraz wczoraj miałam kolonoskopie i strasznie mnie bolało wszystko na dodatek na 3 dni odłozyłam acard, kręgosłup mnie boli pewnie progestoreon niski ale zrobią mi jutro wynik z surowicy dzisiejszejWow! Super! Gratki i kciuki! A robiłaś sikanca wczesniej czy spontaniczna beta? Ciekawa jestem czy przy 12 wyszedł cien
U
użytkownik m
Gość
Teraz jeszcze encorton, o której brać 8-9 rano mozna na czczo? czy trzeba koniecznie coś zjeść?Bea co Ci wyszło ?
dziewczyny kiedy najwczesniej tzn w którym dc, czy po owu robiłyście bete? w pon jadę na powtórke bety, clexane już zrobione
Paula super !! Gratuluje i Trzymam kciuki [emoji8]
Beatka pisz co masz na wypisie [emoji5]
Fondie nikt nie pisze Ci tutaj na zle ale czasami przesadzasz. Kazda z nas jak uda nam sie zajsc w ciaze bedzie sie martwila,ale Ty sie za bardzo nakrecasz. Ciesz sie ta ciaza i wierz ze bedzie dobrze a nie szukaj na sile problemow.Objawy czy ich brak o niczym nie swiadcza. Jestes po szczepieniach wiec teraz musi byc dobrze.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka pisz co masz na wypisie [emoji5]
Fondie nikt nie pisze Ci tutaj na zle ale czasami przesadzasz. Kazda z nas jak uda nam sie zajsc w ciaze bedzie sie martwila,ale Ty sie za bardzo nakrecasz. Ciesz sie ta ciaza i wierz ze bedzie dobrze a nie szukaj na sile problemow.Objawy czy ich brak o niczym nie swiadcza. Jestes po szczepieniach wiec teraz musi byc dobrze.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: