reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
to jest chore powiem Wam tyle miałam wrócić do pracy, bo już nie miałam siły na to wszystko, miałam po 2, 3 jajca na monitach i nie wychodziło do tej pory ,
Bea co masz na wypisie pisiaj raz, dwa

bea pisz ja juz ide stad. Moze i bys nie odbierala tel problem w tym ze ani jednej osobie teog nie mowie tylko wam ale ok nic nie pisze juz. Jak ktos cos chce jestem na privie

Bea a ja bym zrobiła na przekór Fondie, pisz co tam u Ciebie?
Ja napisze coś o sobie, w tym miesiącu odpuściliśmy starania, cykl bez stymulacji, i mam mentlik...otóż jest 10 d po owu i zrobiłam betę i jest wynik 12:baffled: brać dziś już clexane?
robiłyście betę tak wcześnie...?

Wow! Super! Gratki i kciuki! A robiłaś sikanca wczesniej czy spontaniczna beta? Ciekawa jestem czy przy 12 wyszedł cien

Bea co Ci wyszło ?
Paula gratuluję i bierz clexan i się nie zastanawiaj .Powtórz betę i wierz w to maleństwo.
Fondie myślę że każda z nas jak zajdzie w ciążę to bardzo to przeżywa .To jest zrozumiałe po naszych przejściach,ale Ty już przesadzasz .Zobacz dziewczyny mają tutaj ogromne problemy zdrowotne i pewnie w duszy Ci zazdroszczą, że Tobie się udało i boją się, że one mogą nawet nie zajść w ciążę a co dopiero urodzić .Pomyśl o tym .

Wow! Super! Gratki i kciuki! A robiłaś sikanca wczesniej czy spontaniczna beta? Ciekawa jestem czy przy 12 wyszedł cien
Nie sikam już od czasu 1 ciąży...kiedy to robiłam 3 testy i nie wychodziły dopiero za 3 razem cień bladziutki wnerwiłam się strasznie i pojechałam wtedy na bete oczywiście niska,strasznie się martwię teraz wczoraj miałam kolonoskopie i strasznie mnie bolało wszystko na dodatek na 3 dni odłozyłam acard, kręgosłup mnie boli pewnie progestoreon niski ale zrobią mi jutro wynik z surowicy dzisiejszej

Bea co Ci wyszło ?
Paula gratuluję i bierz clexan i się nie zastanawiaj .Powtórz betę i wierz w to maleństwo.
Fondie myślę że każda z nas jak zajdzie w ciążę to bardzo to przeżywa .To jest zrozumiałe po naszych przejściach,ale Ty już przesadzasz .Zobacz dziewczyny mają tutaj ogromne problemy zdrowotne i pewnie w duszy Ci zazdroszczą, że Tobie się udało i boją się, że one mogą nawet nie zajść w ciążę a co dopiero urodzić .Pomyśl o tym .
Teraz jeszcze encorton, o której brać 8-9 rano mozna na czczo? czy trzeba koniecznie coś zjeść?
dziewczyny kiedy najwczesniej tzn w którym dc, czy po owu robiłyście bete? w pon jadę na powtórke bety, clexane już zrobione

Paula super !! Gratuluje i Trzymam kciuki [emoji8]
Beatka pisz co masz na wypisie [emoji5]
Fondie nikt nie pisze Ci tutaj na zle ale czasami przesadzasz. Kazda z nas jak uda nam sie zajsc w ciaze bedzie sie martwila,ale Ty sie za bardzo nakrecasz. Ciesz sie ta ciaza i wierz ze bedzie dobrze a nie szukaj na sile problemow.Objawy czy ich brak o niczym nie swiadcza. Jestes po szczepieniach wiec teraz musi byc dobrze.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry