Kasia - ja brakam i acard i clexane. Acard odstawilam w 30tyg bo tak 2 ginow kazalo bo niby w III trym moze powodowac wady chyba serduszka. Ale wiem ze sa tez dziewczyny ktore braly dluzej. Mam teraz 4 miesiecznego synka[emoji5] Ja bym brala na Twoim miejscu, jesli dostalabys krwawien to wtedy bym odstawila, dziewczyny tutaj tez tak robily i wiele z nich tuli juz swoje skarby
reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
G
Gość
Gość
Fondie, Ty chyba na sile sie doszukujesz problemu. Mi by do glowy nie przyszlo zeby sie zastanawiac czy dzieciatko w 7tc ma sie ruszac czy nie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Fondie moj maly smyk na poczatku byl raz starszy o tydzien, a potem kilka razy mlodszy o tydzien.Proszę sprawdźcie czy zawsze wam równo rosło dzieciątko na usg bo się martwie
Dzis na polowkowym wyszedl starszy o 2 tygodnie.
Fondie, na tak wczesnym etapie gdzie dzieciatko jest takie malutkie, to ciezko lekarzowi zaznaczyc. Wystarczy ze mu sie reka zachwieje i juz Ci wyjdzie dzieciatko starsze albo mlodsze.
Fondie, naprawde szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
Ciesz sie, bo nie jedna z dziewczyn by wszystko oddala zeby byc na Twoim miejscu.
Uwierz w koncu ze jest i bedzie juz DOBRZE!!![emoji4]
G
Gość
Gość
Wiesz co Fondie już się czytać tego nie chce!!! Napisałabym Ci że dla Ciebie lepiej żebyś nie zachodziła w ciąże ile to mniej stresu miałabyś w życiu, współczuję wszystkim z którymi dzielisz się codziennie swoją nową wersją problemów. Byłabym jedną z tych koleżanek które nie odbierają tel od Ciebie bo np. nie słyszały dzwonienia. Ileż można widzieć czubek swojego nosa?? W ostatniej ciąży poroniłaś i wiele osób pisało Ci że sama ściągłaś ten los na siebie , chcesz ,żeby się to powtórzyło??
Mam wyniki i wypis ze szpitala . Nie piszę o tym bo niby po co nie będę przerywać Fondie nakręcania się na "poronienie" bo ja to tak odbieram.
Good bye
Mam wyniki i wypis ze szpitala . Nie piszę o tym bo niby po co nie będę przerywać Fondie nakręcania się na "poronienie" bo ja to tak odbieram.
Good bye
reklama
U
użytkownik m
Gość
Bea a ja bym zrobiła na przekór Fondie, pisz co tam u Ciebie?Wiesz co Fondie już się czytać tego nie chce!!! Napisałabym Ci że dla Ciebie lepiej żebyś nie zachodziła w ciąże ile to mniej stresu miałabyś w życiu, współczuję wszystkim z którymi dzielisz się codziennie swoją nową wersją problemów. Byłabym jedną z tych koleżanek które nie odbierają tel od Ciebie bo np. nie słyszały dzwonienia. Ileż można widzieć czubek swojego nosa?? W ostatniej ciąży poroniłaś i wiele osób pisało Ci że sama ściągłaś ten los na siebie , chcesz ,żeby się to powtórzyło??
Good bye
Ja napisze coś o sobie, w tym miesiącu odpuściliśmy starania, cykl bez stymulacji, i mam mentlik...otóż jest 10 d po owu i zrobiłam betę i jest wynik 12 brać dziś już clexane?
robiłyście betę tak wcześnie...?
Podziel się: