reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kasia - ja brakam i acard i clexane. Acard odstawilam w 30tyg bo tak 2 ginow kazalo bo niby w III trym moze powodowac wady chyba serduszka. Ale wiem ze sa tez dziewczyny ktore braly dluzej. Mam teraz 4 miesiecznego synka[emoji5] Ja bym brala na Twoim miejscu, jesli dostalabys krwawien to wtedy bym odstawila, dziewczyny tutaj tez tak robily i wiele z nich tuli juz swoje skarby

reklama
Proszę sprawdźcie czy zawsze wam równo rosło dzieciątko na usg bo się martwie
Fondie moj maly smyk na poczatku byl raz starszy o tydzien, a potem kilka razy mlodszy o tydzien.
Dzis na polowkowym wyszedl starszy o 2 tygodnie.

Fondie, na tak wczesnym etapie gdzie dzieciatko jest takie malutkie, to ciezko lekarzowi zaznaczyc. Wystarczy ze mu sie reka zachwieje i juz Ci wyjdzie dzieciatko starsze albo mlodsze.

Fondie, naprawde szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
Ciesz sie, bo nie jedna z dziewczyn by wszystko oddala zeby byc na Twoim miejscu.
Uwierz w koncu ze jest i bedzie juz DOBRZE!!![emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co Fondie już się czytać tego nie chce!!! Napisałabym Ci że dla Ciebie lepiej żebyś nie zachodziła w ciąże ile to mniej stresu miałabyś w życiu, współczuję wszystkim z którymi dzielisz się codziennie swoją nową wersją problemów. Byłabym jedną z tych koleżanek które nie odbierają tel od Ciebie bo np. nie słyszały dzwonienia. Ileż można widzieć czubek swojego nosa?? W ostatniej ciąży poroniłaś i wiele osób pisało Ci że sama ściągłaś ten los na siebie , chcesz ,żeby się to powtórzyło??

Mam wyniki i wypis ze szpitala . Nie piszę o tym bo niby po co nie będę przerywać Fondie nakręcania się na "poronienie" bo ja to tak odbieram.

Good bye

reklama
Wiesz co Fondie już się czytać tego nie chce!!! Napisałabym Ci że dla Ciebie lepiej żebyś nie zachodziła w ciąże ile to mniej stresu miałabyś w życiu, współczuję wszystkim z którymi dzielisz się codziennie swoją nową wersją problemów. Byłabym jedną z tych koleżanek które nie odbierają tel od Ciebie bo np. nie słyszały dzwonienia. Ileż można widzieć czubek swojego nosa?? W ostatniej ciąży poroniłaś i wiele osób pisało Ci że sama ściągłaś ten los na siebie , chcesz ,żeby się to powtórzyło??

Mam wyniki i wypis ze szpitala . Nie piszę o tym bo niby po co nie będę przerywać Fondie nakręcania się na "poronienie" bo ja to tak odbieram.

Good bye
Bea a ja bym zrobiła na przekór Fondie, pisz co tam u Ciebie?
Ja napisze coś o sobie, w tym miesiącu odpuściliśmy starania, cykl bez stymulacji, i mam mentlik...otóż jest 10 d po owu i zrobiłam betę i jest wynik 12:baffled: brać dziś już clexane?
robiłyście betę tak wcześnie...?

Do góry