Alokin z serduszkiem tak to już jest... wystarczy dzień aby je zobaczyć... ale skoro 5 tydzień to może poczekaj spokojnie koło tygodnia, daj mu czas... oszczędzi Ci to dodatkowych stresów jak za 4 dni go jeszcze nie będzie...
Niestety dziewczyny nic nowego nie wniosę w sprawach badań, wyników, bo u mnie etap ciąży kończył się bardzo wcześnie...
Zuluś przeogromnie się cieszę !!! Kochana głowa do góry, nigdy nie roniłaś to dlaczego chcesz takie myśli przyciągać ... lepiej skup się wyobrażeniach jaki ciężki wózek przyjdzie Ci wkrótce pchać.... super !!! bardzo się cieszę Ty nasz trójpaczku
Enya udanej imprezki .... pogoda się poprawia więc zabawa będzie superaśna!!!
Karia jakiej wielkości jest dzidzia na tym etapie ciąży???
Misiejek dobrze że Ci trochę czas zajmują... masz mniej czasu na wymyślanie najgorszych scenariuszy
a teraz spokój Ci potrzeby...
Balbina ja również boję się amniopunkcji... w zaleceniach od genetyka mam konieczność jej zrobienia na wypadek ciąży ze względu na translokację męża... ryzyko 1% jakoś to mnie nie przemawia, po punkcji w kręgosłup ryzyko udaru to 1 na 100 000 i niestety statystycznie musiałam się w nim złapać... tak jak pisze
Agnieszka co jeśli wynik zły - usunąć ciąże (przecież każde badanie obarczone jest jakimś błędem, los bywa zawrotny... a tak dochodzi dodatkowy stres ehhhh ...) to tylko taka moja sugestia, bo akurat kwestia amniopunkcji całkiem mnie przerasta...
Aditka a Ty jak tam?
Gosia dzięki za sugestię z tym EBV (chyba zrobię sobie to badanko) a powiedz tylko w klasie IGG, czy warto jeszcze IGM ??
W planach mam powtórzyć TSH, wit D... A dziewczyny to TSH jakoś jest uzależnione od dnia cyklu ???? czy mogę tak o sprawdzić czy już mi po lekach spadło???
Neli włosy zafarbowane ;-)??
Pozdrawiam wszystkie forumowe dziewczyny, buzik dla
Truskawki, Barbinki, MagdyCh