Cześć dziewczyny!
Wczoraj wróciłam już z nadmorskich wojaży!! Jeszcze urlopik do końca tyg. i koniec wolnego!!!
Z tą moją koleżanką było całkiem spoko!! Ona ma 4-letnią córeczkę, śliczna jest!!!tak się kiedyś na nią zapatrzyłam że aż m tej mojej koleżanki powiedział że "chyba córka by mi się przydała a ja się leni zamiast działać".Gdyby on znał prawde....
Destimo pozdrawiam i życzę Ci jak najlepiej!! Poukładaj wszystko i wracaj do walki o dzidzie
Fondie ciesz się każdym dniem i nie myśl ciągle o
najgorszym. Zobaczysz że będzie dobrze
Riri Ty decydujesz, ale każdy ból to sygnał że coś się dzieje więc lepiej chyba to sprawdzić!!
Magda ja też jestem po szczepieniach u maliny. Za 6 tysi robi b.dużo badań. Ja tak jak fondie kariotypy już miałam zrobione wcześniej na nfz. O ile pamiętam to na wcześniejszych str. któraś z dziewczyn wymieniła wszystkie te badania.
U mnie "po staremu" tzn. cd starań. Ten cykl jestem bez clo bo czułam się po nim okropnie, za tyd. monit i zobacze czy jest chociaż jeden pęcherzyk!!
Jutro ide zrobić tsh, ft3 i ft4.
A w 7 d można zbadać jeszcze prolaktyne czy lepiej progesteron!!??Nigdy tego nie wiem!?
Beata Ty już jesteś w szpitalu czy dopiero w przyszłym tyg.!?!
Edit. Wśrõd badań nie ma na pewno mlr. Malina zleca mlr dopiero po serii 3 szczepień!!