reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny umówiłam się dzisiaj na wizytę do Malinowskiego na 26.09. może któraś z was wie jaki pakiet badań wchodzi w kwotę 6500 zł bo taką sumę podała mi Pani z informacji. Pytam bo jestem ciekawa czy w pakiecie tym są badania kariotypu, MRL bo ja tych badań nigdy nie robiłam. Pisałam wam wcześniej , że nie wiem też czy wszystko w porządku z naszymi genami . Boje się że wydam 6500 na badania i 300 na wizytę a nie będziemy mieli wiedzy na temat naszych genów.
Madziu te badania za 6,5 tysia to bez mrl i kariotypow zróbcie sobie te badania przed wizytą prywatnie czy na nfz oczywiście mówię tu o kariotypach tak aby mieć te wyniki juz na wizytę i mozna się z prof umowic ze telefonicznie prof podejmie decyzję w sprawie szczepień tak było w moim przypadku i odpadła mi jedna wizyta w Łodzi ( tu myśl 300 zl w kieszeni i czas zaoszczędzony) i szybsze leczenie

Cześć dziewczyny!
Wczoraj wróciłam już z nadmorskich wojaży!! Jeszcze urlopik do końca tyg. i koniec wolnego!!! :(
Z tą moją koleżanką było całkiem spoko!! Ona ma 4-letnią córeczkę, śliczna jest!!!tak się kiedyś na nią zapatrzyłam że aż m tej mojej koleżanki powiedział że "chyba córka by mi się przydała a ja się leni zamiast działać".Gdyby on znał prawde....
Destimo pozdrawiam i życzę Ci jak najlepiej!! Poukładaj wszystko i wracaj do walki o dzidzie :)
Fondie ciesz się każdym dniem i nie myśl ciągle o
najgorszym. Zobaczysz że będzie dobrze:)
Riri Ty decydujesz, ale każdy ból to sygnał że coś się dzieje więc lepiej chyba to sprawdzić!!
Magda ja też jestem po szczepieniach u maliny. Za 6 tysi robi b.dużo badań. Ja tak jak fondie kariotypy już miałam zrobione wcześniej na nfz. O ile pamiętam to na wcześniejszych str. któraś z dziewczyn wymieniła wszystkie te badania.

U mnie "po staremu" tzn. cd starań. Ten cykl jestem bez clo bo czułam się po nim okropnie, za tyd. monit i zobacze czy jest chociaż jeden pęcherzyk!!
Jutro ide zrobić tsh, ft3 i ft4.
A w 7 d można zbadać jeszcze prolaktyne czy lepiej progesteron!!??Nigdy tego nie wiem!?

Beata Ty już jesteś w szpitalu czy dopiero w przyszłym tyg.!?!

Edit. Wśrõd badań nie ma na pewno mlr. Malina zleca mlr dopiero po serii 3 szczepień!!

Ostatnia edycja:
reklama
czyli wiekszosc wypuszcza ja wroce do wypuszczania a siniaki takie same jak byly i uczuelnie takie samo nic to nie zmienia a wkurzaja mnie te babelki jak wpuszczam

Do góry