reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka jak ty masz bliziutko do mnie:) czyli cos wogole ci wyszlo? a mrl jakie masz?
Fondi to mieszkamy blizutko chyba haha tak zlecił mrl i jeszcze jakieś ktorych nigdy nie zrobiłam nie pamiętam nazwy mężowi tez nasienie i p/p plemnikowe w spermie mi mrl ponownie bo wynik 28 i nie wiadomo czy szczepienia będą mi w ogóle potrzebne moje ciążę obumieraja ja ich nie ronie więc mówił że u mnie trzeba znaleźć to co je zabija prosił aby nie zachodzić w ciążę narazie ja nie mam zamiaru zlecil histeroskopie i czekamy ogólnie nie żałuję ze pojechałam prof ma jednak bardzo dużą wiedzę

reklama
Fondi to mieszkamy blizutko chyba haha tak zlecił mrl i jeszcze jakieś ktorych nigdy nie zrobiłam nie pamiętam nazwy mężowi tez nasienie i p/p plemnikowe w spermie mi mrl ponownie bo wynik 28 i nie wiadomo czy szczepienia będą mi w ogóle potrzebne moje ciążę obumieraja ja ich nie ronie więc mówił że u mnie trzeba znaleźć to co je zabija prosił aby nie zachodzić w ciążę narazie ja nie mam zamiaru zlecil histeroskopie i czekamy ogólnie nie żałuję ze pojechałam prof ma jednak bardzo dużą wiedzę
Porzeczka a Tobie zawsze tak pozno Ciaze obumieraja?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, ja odebrałam wczoraj wyniki badań i znowu moja tarczyca szaleje...2 tygodnie temu TSH było 1,735 a teraz mam 0,144....Wklejam wyniki, niepokoi mnie insulina - mega duża............ :-( :(

Badania tarczycy:
24.06.2016r.
TSH 1,735 (038 - 5,33)
FT4 12,15 (7,86 - 14,41)

09.07.2016r.
TSH 0,144 ( 0,38 - 5,33)
FT4 13,43 (7,86 - 14,41)

Krzywa cukrowa 09.07.2016r:
Glukoza na czczo 77,2 (70 - 99)
Po 1 godz. (75g) 161,2
Po 2 godz. 113,2 (70 - 140)

Isulina na czczo 14,86 (1,9 - 23)
Po 1 godz. 96,63
Po 2 godz. 44,52

porzeczka jesli.mozesz prYpomnoec ile tych ciaz stracilas ? i zawsze tak pozno ?
wszyykie maja metyle nikt nie zamawia ?

Fondie mi zamawiał ktoś na razie leki mam jeszcze na miesiąc gdzieś bliżej tego czasu pomyśle co z nimi dalej robić.

Doris wykresem nie ma się co chwalić . Skoczyła mi temperaturka dając znać ,że owulacja nadchodzi. Wczoraj i dziś walcze z bólem brzucha wczoraj seks miałam dziś się nabieramy siły na jutro :D ,suchość jest tzn zawsze miałam widoczny na wkładce śluz płodny a teraz nic a odczucie mokra ;). Jutro mam jechać na monitoring więc nie wiem czy jak po nim wrócę będzie czas na pisanie heh.

Strawbelka no to wrzucaj fotki bo musimy mieć czym oka cieszyć :D

Czarna ale iskrzy między Wami na fb ;)

Porzeczka ja za Krakowem mieszkam a ze Śląska pochodzę,z Będzina :)
czytalam gdzieś ze każde poronienie uaktywnia bardziej te przeciwciała :( wiek też ma duży wpływ na nie..ja jestem ciekawa co możemy jeszcze zrobić żeby nie pobudzac dodatkowo tych przeciwciał..jak żyć?
pewnie tryb życia z ostatnich lat też ma tu znaczenie..ja np 5 lat temu pracowalam za granicą,nie ciągle ale tak 4 razy do roku po miesiącu,oczywiście praca fizyczna z chemią..
gdybym wiedziała że to mi zaszkodzi w przyszłości ,nigdy bym się na to nie zdecydowala..

Gabis insulina napewno za wysoka i do poprawy (choć uwaga- nie wszyscy lekarze są tego zdania)

Bea juz nie mogę się doczekać tej twojej wizyty :)

U mnie wczoraj tatuś miał pierwszy dluzszy dyżur a mi udało się "zaliczyc" dentystę :D
Jeszcze tylko fryzjer, 10kg i wtedy mąż :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry