reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka jak ty masz bliziutko do mnie:) czyli cos wogole ci wyszlo? a mrl jakie masz?
Fondi to mieszkamy blizutko chyba haha tak zlecił mrl i jeszcze jakieś ktorych nigdy nie zrobiłam nie pamiętam nazwy mężowi tez nasienie i p/p plemnikowe w spermie mi mrl ponownie bo wynik 28 i nie wiadomo czy szczepienia będą mi w ogóle potrzebne moje ciążę obumieraja ja ich nie ronie więc mówił że u mnie trzeba znaleźć to co je zabija prosił aby nie zachodzić w ciążę narazie ja nie mam zamiaru zlecil histeroskopie i czekamy ogólnie nie żałuję ze pojechałam prof ma jednak bardzo dużą wiedzę

reklama
Fondi to mieszkamy blizutko chyba haha tak zlecił mrl i jeszcze jakieś ktorych nigdy nie zrobiłam nie pamiętam nazwy mężowi tez nasienie i p/p plemnikowe w spermie mi mrl ponownie bo wynik 28 i nie wiadomo czy szczepienia będą mi w ogóle potrzebne moje ciążę obumieraja ja ich nie ronie więc mówił że u mnie trzeba znaleźć to co je zabija prosił aby nie zachodzić w ciążę narazie ja nie mam zamiaru zlecil histeroskopie i czekamy ogólnie nie żałuję ze pojechałam prof ma jednak bardzo dużą wiedzę
Porzeczka a Tobie zawsze tak pozno Ciaze obumieraja?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, ja odebrałam wczoraj wyniki badań i znowu moja tarczyca szaleje...2 tygodnie temu TSH było 1,735 a teraz mam 0,144....Wklejam wyniki, niepokoi mnie insulina - mega duża............ :-( :(

Badania tarczycy:
24.06.2016r.
TSH 1,735 (038 - 5,33)
FT4 12,15 (7,86 - 14,41)

09.07.2016r.
TSH 0,144 ( 0,38 - 5,33)
FT4 13,43 (7,86 - 14,41)

Krzywa cukrowa 09.07.2016r:
Glukoza na czczo 77,2 (70 - 99)
Po 1 godz. (75g) 161,2
Po 2 godz. 113,2 (70 - 140)

Isulina na czczo 14,86 (1,9 - 23)
Po 1 godz. 96,63
Po 2 godz. 44,52

porzeczka jesli.mozesz prYpomnoec ile tych ciaz stracilas ? i zawsze tak pozno ?
wszyykie maja metyle nikt nie zamawia ?

Fondie mi zamawiał ktoś na razie leki mam jeszcze na miesiąc gdzieś bliżej tego czasu pomyśle co z nimi dalej robić.

Doris wykresem nie ma się co chwalić . Skoczyła mi temperaturka dając znać ,że owulacja nadchodzi. Wczoraj i dziś walcze z bólem brzucha wczoraj seks miałam dziś się nabieramy siły na jutro :D ,suchość jest tzn zawsze miałam widoczny na wkładce śluz płodny a teraz nic a odczucie mokra ;). Jutro mam jechać na monitoring więc nie wiem czy jak po nim wrócę będzie czas na pisanie heh.

Strawbelka no to wrzucaj fotki bo musimy mieć czym oka cieszyć :D

Czarna ale iskrzy między Wami na fb ;)

Porzeczka ja za Krakowem mieszkam a ze Śląska pochodzę,z Będzina :)
czytalam gdzieś ze każde poronienie uaktywnia bardziej te przeciwciała :( wiek też ma duży wpływ na nie..ja jestem ciekawa co możemy jeszcze zrobić żeby nie pobudzac dodatkowo tych przeciwciał..jak żyć?
pewnie tryb życia z ostatnich lat też ma tu znaczenie..ja np 5 lat temu pracowalam za granicą,nie ciągle ale tak 4 razy do roku po miesiącu,oczywiście praca fizyczna z chemią..
gdybym wiedziała że to mi zaszkodzi w przyszłości ,nigdy bym się na to nie zdecydowala..

Gabis insulina napewno za wysoka i do poprawy (choć uwaga- nie wszyscy lekarze są tego zdania)

Bea juz nie mogę się doczekać tej twojej wizyty :)

U mnie wczoraj tatuś miał pierwszy dluzszy dyżur a mi udało się "zaliczyc" dentystę :D
Jeszcze tylko fryzjer, 10kg i wtedy mąż :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry