reklama
Anieszka a robiłaś jakies po pozytywnej becie ostatnim razem? Jerzakowa mówiła Ci zeby cos zrobic? Mi mowila niby o progesteronie i insulinie.
WICEI CO MNIE JESZCZE ZASTANAWIA? no chyba ze sie pomylilam, Jerzakowa na nasze mutacje mowi zeby brac femibion nata ale 2 tylko ze tak sobie teraz analizuje sklad i wiecie co w tyn natal 1 jest 2x wiecej metylofolianu niz w tym 2 poza tym innych witamin jest dokladnie tyle samo, dochodzi tylko to DHA, ktore jest zalecane dopiero od 3 trymestru we wszystkich preparartach wiec albo ja cos pomylialm ale jak to mawia moj synek-to bardzo dziwne
WICEI CO MNIE JESZCZE ZASTANAWIA? no chyba ze sie pomylilam, Jerzakowa na nasze mutacje mowi zeby brac femibion nata ale 2 tylko ze tak sobie teraz analizuje sklad i wiecie co w tyn natal 1 jest 2x wiecej metylofolianu niz w tym 2 poza tym innych witamin jest dokladnie tyle samo, dochodzi tylko to DHA, ktore jest zalecane dopiero od 3 trymestru we wszystkich preparartach wiec albo ja cos pomylialm ale jak to mawia moj synek-to bardzo dziwne
Ostatnia edycja:
Agnieszko, ja po pierwszym poronieniu kiedy praktycznie oczyściłam się sama i po zabiegu jak mówili krótkim, krwawiłam jeszcze dobre 2 tygodnie. Po ostatnim zabiegu kiedy byłam rozrzedzona clexanne i acardem krwawienie było tylko kilku dniowe. Także różnie bywa. Jeśli widzisz że się "kończy" to nie martwiłabym się. A czujesz się fizycznie ok? Szkoda, że mimo leczenia znów Cię to spotkało:-(
Alokin gratulacje, wszystko się jakoś ułoży.
Jutro idę do szpitala na usunięcie kamienia, chcę mieć już chociaż to jedno z głowy. Mam nadzieję, że wyrobią się laparoskopowo do weekendu...
Pozdrowienia dla szczęśliwie zaciążonych i oczekujących w kolejce:-)
Alokin gratulacje, wszystko się jakoś ułoży.
Jutro idę do szpitala na usunięcie kamienia, chcę mieć już chociaż to jedno z głowy. Mam nadzieję, że wyrobią się laparoskopowo do weekendu...
Pozdrowienia dla szczęśliwie zaciążonych i oczekujących w kolejce:-)
K
kaira24
Gość
Gosiu Zdrówka i powdzenia na laparoskopii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
AnieszkaP - ja plamiłam dobre 2 tygodnie. Myślę ze jesli nie ma gorączki to powinno byc dobrze. Warto jednak przejść się na kontrolne usg,
GosiaS - powodzenia na laparo, oby wszystko było dobrze.
Truskawka - jak tam dziurka pod domek? Sama musisz wszystko obgadywać z ekipą czy masz kogoś do pomocy?
A ja dziś zrobiłam betę. Wynik < 1,2 powalił mnie na kolana. Obsmarkałam męża i jakoś mi już lepiej.
Pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno..
GosiaS - powodzenia na laparo, oby wszystko było dobrze.
Truskawka - jak tam dziurka pod domek? Sama musisz wszystko obgadywać z ekipą czy masz kogoś do pomocy?
A ja dziś zrobiłam betę. Wynik < 1,2 powalił mnie na kolana. Obsmarkałam męża i jakoś mi już lepiej.
Pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno..
Podziel się: