reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Anieszka ja plamiłam niedługo za pierwszym razem około tyg a za drugim kilka dni a bierzesz teraz jakies leki? Moze to np acard bo rozciencza krew

reklama
Anieszka a robiłaś jakies po pozytywnej becie ostatnim razem? Jerzakowa mówiła Ci zeby cos zrobic? Mi mowila niby o progesteronie i insulinie.
WICEI CO MNIE JESZCZE ZASTANAWIA? no chyba ze sie pomylilam, Jerzakowa na nasze mutacje mowi zeby brac femibion nata ale 2 tylko ze tak sobie teraz analizuje sklad i wiecie co w tyn natal 1 jest 2x wiecej metylofolianu niz w tym 2 poza tym innych witamin jest dokladnie tyle samo, dochodzi tylko to DHA, ktore jest zalecane dopiero od 3 trymestru we wszystkich preparartach wiec albo ja cos pomylialm ale jak to mawia moj synek-to bardzo dziwne:)

Ostatnia edycja:
Agnieszko, ja po pierwszym poronieniu kiedy praktycznie oczyściłam się sama i po zabiegu jak mówili krótkim, krwawiłam jeszcze dobre 2 tygodnie. Po ostatnim zabiegu kiedy byłam rozrzedzona clexanne i acardem krwawienie było tylko kilku dniowe. Także różnie bywa. Jeśli widzisz że się "kończy" to nie martwiłabym się. A czujesz się fizycznie ok? Szkoda, że mimo leczenia znów Cię to spotkało:-(
Alokin gratulacje, wszystko się jakoś ułoży.
Jutro idę do szpitala na usunięcie kamienia, chcę mieć już chociaż to jedno z głowy. Mam nadzieję, że wyrobią się laparoskopowo do weekendu...
Pozdrowienia dla szczęśliwie zaciążonych i oczekujących w kolejce:-)

]Anieszka a robiłaś jakies po pozytywnej becie ostatnim razem? Jerzakowa mówiła Ci zeby cos zrobic? Mi mowila niby o progesteronie i insulinie.
Joanno nie rozumiem pytania ;-)

reklama
AnieszkaP - ja plamiłam dobre 2 tygodnie. Myślę ze jesli nie ma gorączki to powinno byc dobrze. Warto jednak przejść się na kontrolne usg,
GosiaS - powodzenia na laparo, oby wszystko było dobrze.
Truskawka - jak tam dziurka :-Dpod domek? Sama musisz wszystko obgadywać z ekipą czy masz kogoś do pomocy?

A ja dziś zrobiłam betę. Wynik < 1,2 powalił mnie na kolana. Obsmarkałam męża i jakoś mi już lepiej.

Pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno..

Do góry