Zula czemu przerazona ? beta przeciez super rośnie:-):-), tylko progesteron chyba ciut niski ???
Boze jak ja Cie rozumiem, szczerze to tez jestem wykonczona psychicznie...:-(...
codziennie mam wrażenie że to już koniec.. oczywsice poleciałam na bete w sobote i tez ładna bo 450
a to plamienie mialam tylko raz, było w dniach @, wiec ginka powiedziała , że tak czasami sie dzieje...
tak czy siak nic mnie nie wycisza...
betą uspokajam sie tylko na jeden dzień, a dzisiaj znowu ten sam strach...
i tez praktycznie nie spie...
Kochana wspieram Cie całym sercem, chociaz widzisz , ze takie same "wariaty" jestesmy...
Kurcze nie bardzo mam jak do Was pisac, w pracy coś mi strona nie działa, a w domu maz mi zabiera laptopa,
żeby nie szperała po necie i nie wyszukiwała problemów,
bo potem tylko siedze i becze...
wiec bedzie mi ciezko , odniesc sie teraz do wszystkich postów..
Truskawko a moze zamienisz sobie ten pregnal na femibian ???, w femibionie oprócz witamin
jest bardzo ważna przy naszych mutacjach ; Metafolina- jest to dużo lepiej przyswajalny folian..
mi jerzakowa kazała to łykac.. Nie to że sie wtrącam , ale chce dla Ciebie jak najlepiej:-)
Alokin troche z opóźnieniem, ale pytałas czy nie masz za wysokiej aktywności Nk, Ty chyba masz wyniki z łodzi , tak ?
bo tam są inne wartości, masz 27% a górna granica jest chyba 34%, wiec dlatego malin , nic nie wspominał..